Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 566
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Стара Загора
И моята лампа я счупиха домашните, сега не смея да купя отново.

# 1 726
Някой има ли акумулаторна прахосмукачка от лидл.днес я взех и се зарежда в момента, но май слабичка ми се стори.дали да я връщам.
И аз  исках да я купувам, ама ако е слаба, няма да върши работа.
Ще купувам и душ слушалката, надявам се да е качествена.

Аз съм давала отзиви за един вид прахосмукачка от Лидл, но сега не знам за кой модел става въпрос.
 Моята е тази. Доволна съм на 100%, от година я имам, голямата не съм я вадила повече от 6 месеца вече.

точно тази е .вчера я купих за 269 лева

# 1 727
Феникс, така изглежда, иначе е вкусен:

На живо капчиците шоколад изглеждат по-скоро матови, отколкото "бели", но да, мисля, че е станало заради температурна разлика. Дали в магазина, преди или след това...Не ми пречи, просто се чудех дали може това да е причината да стои на точици в топлото мляко или по принцип не се разтваря напълно такъв вид шоколад...
Гръцки питки не размразявам предварително, дори и когато ги правя на тиган.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 19:49 от dolce miele

# 1 728
Да, не би трябвало според мен да има такъв вид, ами да са си еднородни  на цвят тъмни бонбончета. Вероятно ще е от температурата, сещам се, че след смяна на топло време със студено също ми е побелявал вкъщи на стайна температура шоколад.
Досега веднъж правих капките в мляко - сложих първо тях на дъното на чаша, добавих съвсем малко горещо мляко, добре се разтвориха с бъркалката, после долях още мляко. Има на кутията съотношение, но според мен по-важно е първо с малко мляко да се разбъркат добре и после да се долива. Става чудесен шоколад за пиене.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 10:27 от fenyx

# 1 729
да питам някой вчера похвали зелените чайове. не съм ги опитвала и по описанието не се ориентирах какви са видовете. някой светнат може ли да обясни?

# 1 730
Не знам кои са хвалените, но аз имам тези:

Най-много се харесва с грейпфрут. Най-ароматизиран е с кактус. С ванилията на мен лично не ми допада. Лимонът е леко блудкав.
Ако искаш нещо от етикетите - пиши да снимам Simple Smile

# 1 731
  • София
Искам да попитам тези които ползват ламинатора за снимки, понеже не съм наясно - става въпрос за фолиото което продават, видях, че изглежда непрозрачно матово, а на мен ми трябва за друга цел и да е прозрачно, та този непрозрачен слой е някакво лепило което се стапя при ламиниране или пък е някакъв защитен слой, който се отлепя.

# 1 732
Не знам кои са хвалените, но аз имам тези:

Най-много се харесва с грейпфрут. Най-ароматизиран е с кактус. С ванилията на мен лично не ми допада. Лимонът е леко блудкав.
Ако искаш нещо от етикетите - пиши да снимам Simple Smile

Тези са им стандартните, тази седмица са някакви специални по 3,99 лв

# 1 733
  • Пловдив
Искам да попитам тези които ползват ламинатора за снимки, понеже не съм наясно - става въпрос за фолиото което продават, видях, че изглежда непрозрачно матово, а на мен ми трябва за друга цел и да е прозрачно, та този непрозрачен слой е някакво лепило което се стапя при ламиниране или пък е някакъв защитен слой, който се отлепя.
След като мине през ламинатора, фолиото се "избистря" Simple Smile
Само от Лидл си зареждам аз фолио

# 1 734
да, аз питам за специалните чайове от тази седмица. бяха три вида, но не разбирам много разликата.

# 1 735
да, аз питам за специалните чайове от тази седмица. бяха три вида, но не разбирам много разликата.

Много са хубави, тея дни ще ходя да взема още.
Sencha - класически зелен, силен чай. Зелен на цвят.
Bancha - по-мек, жълт цвят, отново зелен чай, но е по-слаб. Същият зелен чай като при sencha e, но от друга реколта през годината.
Genmaicha - жълт цвят, зелен чай и печен кафяв ориз. Има интересен вкус - за мен е ядков, на половинката каза, че му бие на малц.

Тези на Лорд Нелсън са ароматизирани допълнително.

# 1 736

Чайовете според  сайта на Лидл са три вида и с бърза справка в Уики-то:
1. Genmaicha- съдържа зелен чай и печен, направен на пуканки кафяв ориз
2. Sencha- съдържа цели листа чай
3. Bancha- съдържа листа от втора " беритба" на  Sencha, между лятото и есента.

Не съм специалист по чайовете, просто това намерих в Уики.

# 1 737
  • София
:

Загледах сешоара обаче не посмях да го купя.
Трябва ми за дъщеря ми, която е с дълга и гъста коса и като трябва да я суши се започва едно мрънкане.....
Имате ли впечатления?
Мисля, че момичето ще остане доволно. Сешоарите им са хубави. А, ако не и хареса - имате три месеца да го върнете.

Много, много благодаря! Отивам да грабна един Heart Eyes

Сешоара е идеален! Девойката е доволна, времето за сушене на косата и се скъси наполовина Smile
От зелените чайове взех Sencha и Bancha, третия вид не посмях....някак не мисля, че ще е по мой вкус. Пробвах ги,  чудесни са! Днес ще ходя да си взема още

# 1 738
Феникс, така изглежда, иначе е вкусен:
На живо капчиците шоколад изглеждат по-скоро матови, отколкото "бели", но да, мисля, че е станало заради температурна разлика. Дали в магазина, преди или след това...Не ми пречи, просто се чудех дали може това да е причината да стои на точици в топлото мляко или по принцип не се разтваря напълно такъв вид шоколад...
Гръцки питки не зазмразявам предварително, дори и когато ги правя на тиган.
Продавам такива шоколади - много се влияят от температурата. Малко да студне или да се стопли и се разваля "търговския вид", щото кристализира мазнината и захарта ...
Нищо му няма на шоколада, но за е лъскав трябва да е темпериран Simple Smile Малко да се отклони температура/влажност и става така...
Шоколад в мляко като цяло трудно се разтваря, трябва да е над 40+ градуса, за да се получи хомогенно.. и по-скоро 1во шоколада за 30 сек. в микровълновата и наливаш отгоре горещо мляко Simple Smile
Ама аз не съм фенка на мляко с шокоад, с какао си е идеално Simple Smile

# 1 739
брей, заинтригувахте ме с тези чайове, благодаря за инфото. сега изпаднах в чуденка кой да пробвам Wink този с ориза звучи екзотично наистина

Общи условия

Активация на акаунт