Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 563
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 710
Да. Аз до сега на фурна ги правих ама ако са размразени и на тиган стават.

# 1 711
  • Пловдив
Нищо им няма...ква термична обработка? Те са си изпечени. За мен са си ок само на грил тигана Simple Smile

# 1 712
Долче, шоколадът за пиене на капки, който взех беше млечната разновидност и няма нищо бяло по тях- изглежда точно като миниатюрни парченца шоколад и на мен поне ми е вкусен и като “бонбонки” да го хапвам. Този, който си взела, ако са го съхранявали на студено да не е побелял заради това (ако се сложи в хладилник шоколад побелява- ако правилно си спомням🤔). Видя ли как е като срок, да не е наближаващ, също при застаряващ шоколад съм имала побеляване - имам предвид голям на блокчета.

# 1 713
Нищо им няма...ква термична обработка? Те са си изпечени. За мен са си ок само на грил тигана Simple Smile

Ми на тигана е термична обработка.
Ти пробва ли така, без на тигана, да я хапнеш...
Щот аз пробвах и си е тесто, меко.

Не са готови. Полуготови са им всички замразени хлебчета, земели и т.н.

# 1 714
И аз благодаря за инфото за маскарпонето.Харесала съм си една рецепта за тиквен чийзкейк и викам тази седмица да я направя,тъкмо има намалено крема сирене по 0.99 лв.
А сладкарската извара,която повечето хвалите,крема сиренето ли замества?

# 1 715
  • Пловдив

Ми на тигана е термична обработка.
Ти пробва ли така, без на тигана, да я хапнеш...
Щот аз пробвах и си е тесто, меко.

Не са готови. Полуготови са им всички замразени хлебчета, земели и т.н.
е, без на тиган няма как...аз помислих, че и врътната на тигана ти е сурова...така прочетох Simple Smile

# 1 716
ходих вчера да гледам спортните бюстиета. много тъпи, въобще не стават /за мен/. взех малко азиатски неща, вкл. някакъв сос за уок, но много не се хареса.
слаб пазар /слава богу/.

# 1 717
И аз благодаря за инфото за маскарпонето.Харесала съм си една рецепта за тиквен чийзкейк и викам тази седмица да я направя,тъкмо има намалено крема сирене по 0.99 лв.
А сладкарската извара,която повечето хвалите,крема сиренето ли замества?
Тиквен чиизкейк печен правя със сладкарската извара... МС не понася тиква, но в тоз вариант много му харесва Simple Smile

# 1 718
На крема сиренето редовната му цена не е ли тази ...

Сега видях някакво на хранинвест. Не бих купила от него, при положение че има на пилос на 99ст редовна цена, и е хубаво.

# 1 719
Цариградските кюфтенца наистина са страхотни, снощи ги пробвах и сега ме е яд че не взех повече от една опаковка на тази цена. Идеална бърза вечеря стана, много ни допаднаха.

# 1 720
Маскарпоне, рикота (напоследък не я виждам в магазина) са чудесни. С кремообразна извара заменям крема сиренето в рецептите. Бадемовото брашно е подходящо за френски макарони (престраших се да направя веднъж).

# 1 721
Малко майтап Wink
Разлигавихте се вие нямало това , ще връщате онова, а ако беше този "Лидл", както викаше баба ще ми ядете опинците.

Не виждам нищо лошо в този магазин. И в сегашните вериги са еднотипни продукти, като пуснат дрехи непрекъснато виждам хора, които носят същите неща като мен. Единствената разлика е, че няма колички.

С лидлското маскарпоне сега преди да започна диета си правих бисквитена торта (разбито със сладкарска сметана и някои други неща, отгоре с орехи). Блатът беше от коледните канелени бисквити. Много добре се получи.

# 1 722
Благодаря, Фортуна, престраших се и аз за макарони. Няма да ги снимам , че има какво да се желае, но вкусни станаха. С бадемовото брашно обаче има наистина тънкости, трябва добре да се пресява да няма бучици.

# 1 723
https:// Може ли който е закупил боксерите да  ги снима? Благодаря предварително

# 1 724
Много е хубава нощната лампа! Добре, че мъжът ми ги беше видял и взехме последната от тези без столче. В комплекта има и крушка, та си е жив подарък лампата.

И цветната крушка с дистанционно е хубава, имаме такава и я ползваме по Коледа. Дори и само като бяла да се ползва е много удобно, че има степени на силата на светлината.

Общи условия

Активация на акаунт