Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 547
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 1 695
Ми, реших да сложа сирене в омлета на мъжът ми Simple Smile Ама като не разбирам от сирена ( понеже не ям) и реших да експериментирам..

# 1 696
  • София
Ми, реших да сложа сирене в омлета на мъжът ми Simple Smile Ама като не разбирам от сирена ( понеже не ям) и реших да експериментирам..

#Crazy#Crazy#Crazy
Като да пържиш кисело мляко Mr. Green

# 1 697
Зеленчуци за уок също не видях днес, значи е било е за добро.
Пак сладкарски въпрос- маскарпонето в Лидл хубаво ли е (за чийзкейк ще ми трябва)?
Много е хубаво . Ползвам това  маскарпоне от поне 3 години .

# 1 698
  • Буркина Фасо
Котиджа не е ли извара? На мен на такава ми прилича.
прилича - да, но е сирене.

# 1 699
  • София
И аз редовно си слагам котидж в яйцата и точно това е обичайното поведение.

# 1 700
  • София
Аз го ям основно на закуска, за мен е лека сметана с парченца  прясно не солено  сирене.

# 1 701
  • Благоевград
Много съм разочарована от тази азиатска седмица. Нито оризови кори, нито сладко-кисел сос. Това е най-най-най любимият ми сос и само този купувах, но вече втори път го няма в асортимента. Жалко.

Маскарпонето е уникално. С него си правя тирамису, както и кремът за тортите. Много ми е вкусно.

С нетърпение чакам седмицата с безлактозните продукти, че искам да се заредя с доста неща.

# 1 702
Малко майтап Wink
Разлигавихте се вие нямало това , ще връщате онова, а ако беше този "Лидл", както викаше баба ще ми ядете опинците.

# 1 703
😀 този от снимката даже е твърде заредена конкуренция (за онези времена, който помни)
Благодаря за инфото за маскарпонето, имах си едно предчувствие, че ще е поредното ми откритие за новата година.
Пак забравих да пиша, че днес в нашия филиал имаше лаленца, и то на пъпки, неразцъфнали, изглеждаха свежи, предполагам, че имат определени начини да ги съхраняват.

# 1 704
  • София
Аз пък дебнех от една година лампите. Не солната, а тези с тъч-а. Страхотни са, осветяването, дори и за четене е много добро. Имахме две, но и двете се счупиха, поради игра на футбол вкъщи Simple Smile и оттогава  дебна всяка брошура. Светлината се намалява / увеличава с тъч на 3 нива, идеална е.
А това запалване с тъч-а удобно ли е,разваля ли се? И като се налага да забърсвам прахоляк от нея,сигурно се включва и изключва ,докато минавам с парцала ? Ако я взема и не ми допадне ,срокът за връщане 3 месеца ли е или 14 дни ?
Да, на мен ми е удобно, защото не ми се налага да търся ключа. За година ползване тъч - а не се развали. Всъщност тъч-е цялата метална приставка на лампата. На тъмно опитвам и тя се включва, което е много удобно. Гаранция и връщане - не знам. Аз искам да ги ползвам.

# 1 705
  • Русе
В онези времена така бяха заредени магазините. В едни други вече бяха празни.
При нас пък - никакви скреч карти не се падат. От солетите преди десетина дена, та чак днес вафла за 1 ст. Нама меса, няма млека...

# 1 706
Кой вид лампи с "тъч" е по-удобен за използване? От чисто практична гледна точка.
Търтийн, Мишка (или друг запознат), има ли информация дали ще се появят пак мини спрейчетата-ароматизатори за ВЦ/баня? Също така, гел дисковете за ВЦ дали ще ги отлистват? Няма задраскан код на етикета, но подозрително намаляват... Thinking
И при нас беше лудница- не заради тълпи, ами просто и при нас разместване... Flushed До цветята при нас няма никаква храна за птички- погледнах ииии...тор, луковици...и до тях- ядките?! Thinking И био шандът... Grinning Забавих се докато се ориентирам кое къде е. Магазинът изглеждаше по-просторен- особено около плодовете и зеленчуците- не знам как са го постигнали...
Каква е разликата между облата и правоъгълната четка за коса? Не пише да има значение за каква коса са...Взех 2 четки, хубави са, облата ще я сменям или връщам, има надраскано на дръжката (основно за нея ме интересува има ли значение за каква дължина/тип коса/прическа ще се използва?)... Simple Smile
Заради вас взех и от шоко капките за пиене- и още след касите разлепих лепенките да видя дали мини бъркалката си е вътре Joy И при вас ли капките имат "бяло" на повърхността? С тъмен шоколад взех...

# 1 707
  • Велико Търново
Вчера ММ ме изненада с голяма ваза пълна с бели лидълски лалета. Просто страхотни, наистина!
И тъй като хладилника е празен ( някой идея си няма какво да има в него), утре отивам на дългоочаквания лидл пазар!
Чак нз какво да купувам, въпреки че не съм изтървала и една препоръка последните месеци! Памперси и свежо сирене ( като фета/дунавия) са ясни, месо и зеленчуци за свежи салати също, но имам и някои питанки.
Хубави ли са картофите в мрежа по 5 кг?
Ягоди дали ще открия или бяха само миналата седмица?
Замръзените плоски питки, ставаха и на тиган да се за пекат леко, нали?
Някой стягащ лосион за тяло в Лидл дали има?
За 14.02 предполагам ще пуснат пак гащи или да не разчитам на нови предложения дотогава. Надявам се в по-добра форма да бъда скоро и не ми се рискува сега да си вземам сутиен и гащи, които в близко бъдеще да ми бъдат големи, затова питам.

# 1 708
Обожавам бели и лилави лалета Heart Eyes
Плоските питки стават на тиган, да. Стягащ лосион мисля, че няма, но има други. Гащи мисля пускаха за 14.02- с разни дантели, а също и бодита, сутиени, може би и нощнички. За другото не знам. Simple Smile Картофите ме интересуваха и мен, забравих да ги погледна...

# 1 709
Гръцките питки са полусурови. Особено отдолу. Не стават за директна консумация - тестяно е отдолу/вътре.
Трябва им термична обработка!
Ако ги вадиш от фризер, само на тиган не става. Трябва да ги размразиш първо, на МВ или на стайна Т, и тогава на тиган или фурна.

Общи условия

Активация на акаунт