Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 520
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз пък дебнех от една година лампите. Не солната, а тези с тъч-а. Страхотни са, осветяването, дори и за четене е много добро. Имахме две, но и двете се счупиха, поради игра на футбол вкъщи Simple Smile и оттогава  дебна всяка брошура. Светлината се намалява / увеличава с тъч на 3 нива, идеална е.
А това запалване с тъч-а удобно ли е,разваля ли се? И като се налага да забърсвам прахоляк от нея,сигурно се включва и изключва ,докато минавам с парцала ? Ако я взема и не ми допадне ,срокът за връщане 3 месеца ли е или 14 дни ?

# 1 681
  • Мадрид / София
Тъча е много хубаво нещо. Имам една такава лампа и я използвах усилено. В момента е прибрана, поради липса къде да я сложа да ми е близо.
С парцал може да се включи ако е навлажнен. Тъй като контакт става от допира на кожата на дланта, а тя е леко влажна.

# 1 682
Някой има ли акумулаторна прахосмукачка от лидл.днес я взех и се зарежда в момента, но май слабичка ми се стори.дали да я връщам.
За каква прахосмукачка става въпрос, не видях в брошурата а чакам да пуснат?

# 1 683
И аз се вълнувам за прахосмукачката, но май не е такава каквато мисля.

# 1 684
  • Мадрид / София
Мангото е толкова сочно и сладко в прясно състояние, че не мога да си представя да ми хареса като компот. Така и с ананаса.

Този похвален къри сос със захар ли е? Сигурно да.
Да, има захар има и царевично нишесте и кокосово мляко и много подправки. Не видях да са изписани Е-та, но видях, че има някакъв киселинен стабилизатор, което си е едно от Е-тата.

# 1 685
  • в кукувиче гнездо
Няма такава отврат, такава смрад, като зеленчуците за уок. Никога повече. Изхвърлих ги. Нудълите, които са пшенични са чудесни. Този път няма оризови нудъли. Взимах такива септември някъде.

# 1 686
Зеленчуци за уок също не видях днес, значи е било е за добро.
Пак сладкарски въпрос- маскарпонето в Лидл хубаво ли е (за чийзкейк ще ми трябва)?

# 1 687
Азиатските сосове са супер.  Днес тествах сладко чили. Мммм.

# 1 688
З..
Пак сладкарски въпрос- маскарпонето в Лидл хубаво ли е (за чийзкейк ще ми трябва)?

Аз съм много доволна от него си взимам винаги!

# 1 689
На мен пак са ми пуснали ваучер за св.контра филе.
Онзи ден взех последните 2 тарелки. Исках три да взема,но уви!
Утре ще отида да взема.

Готвихте ли го вече, че и аз му се чудя на въпросното?

# 1 690
  • Mediterraneo
Някой има ли акумулаторна прахосмукачка от лидл.днес я взех и се зарежда в момента, но май слабичка ми се стори.дали да я връщам.
И аз  исках да я купувам, ама ако е слаба, няма да върши работа.
Ще купувам и душ слушалката, надявам се да е качествена.

Аз съм давала отзиви за един вид прахосмукачка от Лидл, но сега не знам за кой модел става въпрос.
 Моята е тази. Доволна съм на 100%, от година я имам, голямата не съм я вадила повече от 6 месеца вече.

# 1 691
  • Бургас
Скрит текст:
На мен пак са ми пуснали ваучер за св.контра филе.
Онзи ден взех последните 2 тарелки. Исках три да взема,но уви!
Утре ще отида да взема.

Готвихте ли го вече, че и аз му се чудя на въпросното?
[/quote]
О,да. Много в хубаво,крехко.
И без ваучери си вземам от него. А сега на тази цена,не е за изпускане.

# 1 692
Някоя от вас пържила ли е Котидж сиренето? Ми то изчезва!!! Става на вода и сирене- нЕма! Хем предния път като го правих го забелязах ама забравих и вчера си припомних тази подробност Simple Smile

# 1 693
  • Mediterraneo
Защо пържиш котиджа?!

# 1 694
  • Мадрид / София
Котиджа не е ли извара? На мен на такава ми прилича.

Общи условия

Активация на акаунт