Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 516
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 1 665
От азиатската седниза се надявах да се запася със сос Териаки за година напред, но нито в брошурата, нито в магазина го имаше. Явно то спират, жалко. Взех да пробвам кърпи масала сос, за пиле по индийски.

Чакам отзиви!
Simple Smile
Аз и преди съм писала, но къри сосът е много добър, всеки път зареждам. Правя го с пилешко месо.

# 1 666
  • София
Мнение за долниците за момчета? Ластика добре стегнат ли е или има нужда да се връзват и връвците?

Аз днес взех долниЩа размер 86/92, много са хубави и връзката минава през целия кръст. Ние имаме същия размер от миналата година и ако не ги вържа се смъкват, според мен ластикът не държи достатъчно добре.

# 1 667
Покажете кой Къри сос харесвате, моля!

# 1 668
Брадата, за онези брошури с изрязването, и аз си помислих същото. И без това ни пускат по две-три само, а сега пък сигурно хич няма да има. Като едно време преди да ги гланцират, и ги събираха за печките на село.
Аз искам нудъли от боб Мунг, дано ми оставите.

# 1 669
Покажете кой Къри сос харесвате, моля!
Този.

# 1 670
Някой има ли акумулаторна прахосмукачка от лидл.днес я взех и се зарежда в момента, но май слабичка ми се стори.дали да я връщам.
И аз  исках да я купувам, ама ако е слаба, няма да върши работа.
Ще купувам и душ слушалката, надявам се да е качествена.

# 1 671
Някой има ли акумулаторна прахосмукачка от лидл.днес я взех и се зарежда в момента, но май слабичка ми се стори.дали да я връщам.
За обиране на трохи от масата става,иначе си е слабичка.

# 1 672

Обирам и трохи, и коса от земята. Харесвам си я.
За обиране на трохи от масата става,иначе си е слабичка.

# 1 673
  • София
Аз тъкмо тествах мандарините клементина в мрежичка и са средна работа. Не са лоши, но има и далеч по-хубави.

# 1 674
  • Мадрид / София
Акумулаторна прахосмукачка си купих, но не от Лидл на прилична цена (70€) и съм много доволна.
Заредих сос къри -2 вида, сладък сос чили в големи и малки шишета, манго компот - разочарова ме вкуса,  усеща се дъх на консерва, предпочитам ги сурови. Още няколко азиатски неща, които харесвам и заредих.
При нас има оризови нудели ( пише си, че са оризови), но аз взимам соба с елда. Купих и прясна моцарела ХХL  и други разни дребни неща. Е ми едвам ги замъкнах до вкъщи, че далечко и пеша + неизчистен сняг и лед - препятствия за изпитание на волята. Устисках 😄

# 1 675
Мангото е толкова сочно и сладко в прясно състояние, че не мога да си представя да ми хареса като компот. Така и с ананаса.

Този похвален къри сос със захар ли е? Сигурно да.

# 1 676
Angela61, може ли да покажеш твоя модел прахосмукачка?
Днес минах и само нудъли заредих за децата. Утре искат да взимам, за да имат за повече време. Уточнявам- нудъли за стотинки с вкус на скариди. Никога не съм ги пробвала, но те много ги харесват.

# 1 677
  • Мадрид / София
Ето я:

# 1 678
  • София

Почти всяка седмица  връщам, никога не е имало проблем, винаги са много услужливи.

Днес направих голяма грешка, на връщане от вилата реших да мина през пернишкия Лидл, ужас, нямаше празно място на паркинга.....

Продължих си към София и за първи път минах през магазина в Ринг Мола, страхотен е! Голям, добре зареден и с малко хора.
Взех от  дантелените сутиени, но са умалени, 85С ми е тесен в обиколката, нямам сутиен по-голям от 85С, всички са ми 80 или 85.
Взех и от чушките, дано да не са кисели Simple Smile

# 1 679
  • Бургас
На мен пак са ми пуснали ваучер за св.контра филе.
Онзи ден взех последните 2 тарелки. Исках три да взема,но уви!
Утре ще отида да взема.

Общи условия

Активация на акаунт