Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 509
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 650
Днес бях в новия лидл на Самоковско шосе. Много голям магазин и добре зареден и е като Ринга, пълен с нехранителни стоки от други седмици. Имаше и някои хранителни, които са изчерпани другаде от делукса например. Та имаше еър фрайъри, инхалатори,коледно спално бельо,от коледните дървени детски играчки цял щанд, ботуши, дрехи от минали седмици, сешоари, наистина много неща, не успях да видя всичко,че бях с малката, но на който му трябва нещо от предни промоции - да има предвид.
Аз исках джапанки,че кучето ми изяде моите и са ми доста удобни,но и са грозновати,ама за банята толкоз.

# 1 651
  • Пловдив
Това тесто за пица на мен не ми харесва...стои като картон.

# 1 652
  • София
Трябва ми пасатор, съвсем обикновен без приставки (чопър, миксер си имам). Скоро пускали ли са такова нещо?

Белгийските гофрети със захар са голямо НЕ. Скърцат на зъбите, отровно сладки, отделно всяка е в собствено найлонче което въобще не ни харесва. Защо ли не послушах отзивите в темата...

# 1 653
  • Русе
Трябва ми пасатор, съвсем обикновен без приставки (чопър, миксер си имам). Скоро пускали ли са такова нещо? ......
Есента, когато пускаха и чопъра със стъклената купа. Чопър си взех, но пасатора беше слаб. Много сладурски цветове бяха, но 300 W. И аз искам да си взема, но да е 600 W. Имам такъв отпреди 5-6 години и много си го харесвам. Идеална майонеза прави. И не само. И подправки на песто съм правила, и нахут на хумус, и плодове на смути, и т.н.

# 1 654
  • Варна
Клиновете са отврат. По-ужасни не се сещам да са пускали в Лидл. Имат само един вътрешен шев ужасно дебел и нееластичен. Не си представям как ще се прави йога с това нещо. Утре ще ги връщам, че и 2 награбих.

# 1 655
  • в кукувиче гнездо
Взех днес пшенични нудъли, зеленчуци за уок и соев сос. Та, довечера набързо една страхотна вечеря ще има - нудъли с пиле и зеленчуци. Предният път в азиатската седмица имаше оризови нудъли. Този път за жалост няма и взех пшенични. Имаше и с елда, но се отказах от тях. Ще пробвам и компота от манго щом е хубав.

# 1 656
Плодовите вина бива ли ги?
Не знам дали са в постоянния асортимент -рядко пия вино, но ги видях в брошурата (малиново и от сини сливи).

Кюфтенцата и аз все ги заглеждам, но не съм ги пробвала, че лятото бях взела за супа топчета, едни замразени(не са лидълски), и хич не се харесаха от домашните ми любимци..

# 1 657
  • София
Взех днес пшенични нудъли, зеленчуци за уок и соев сос. Та, довечера набързо една страхотна вечеря ще има - нудъли с пиле и зеленчуци. Предният път в азиатската седмица имаше оризови нудъли. Този път за жалост няма и взех пшенични. Имаше и с елда, но се отказах от тях. Ще пробвам и компота от манго щом е хубав.
Кои са тия оризовите, моля за снимка?
Да нямаш предвид граховите?

# 1 658
  • София
Загледах сешоара обаче не посмях да го купя.
Трябва ми за дъщеря ми, която е с дълга и гъста коса и като трябва да я суши се започва едно мрънкане.....
Имате ли впечатления?
Мисля, че момичето ще остане доволно. Сешоарите им са хубави. А, ако не и хареса - имате три месеца да го върнете.

# 1 659
  • София

Загледах сешоара обаче не посмях да го купя.
Трябва ми за дъщеря ми, която е с дълга и гъста коса и като трябва да я суши се започва едно мрънкане.....
Имате ли впечатления?
Мисля, че момичето ще остане доволно. Сешоарите им са хубави. А, ако не и хареса - имате три месеца да го върнете.

Много, много благодаря! Отивам да грабна един Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 18:27 от trixy

# 1 660
Мнение за долниците за момчета? Ластика добре стегнат ли е или има нужда да се връзват и връвците?

# 1 661
Мнение за долниците за момчета? Ластика добре стегнат ли е или има нужда да се връзват и връвците?

Обикновено за по-малките тези връзки са от тези "бутафорните" - т.е. не минават през целия кръст, а само от дупка до дупка ....та за по-слабичко дете е най-добре да се пробва . На баткото 110/116 му падаше навремето, а пък малката сега същите не може да си ги вдигне през дупето и и теснеят на "талията" Sad Sad Joy
И аз съм решила да пробвам кифлички с малките детски кренвирши и тестото за пица .....ще кажа дали ми се е получило.
Френската леща на Крина на мен си ми е таксувана на 1,39 лв както си е в брошурата Simple Smile
Сешоарите също смятам , че са супер за цената си и моят 2000W има доста топла струя и суши много бързо . Този сега има приставка за изправяне ( заглаждане , или за правене на букли ) , а моят, който взех преди 2 месеца пак от Лидл е с дифузер ...ако този ви върши работа  - взимайте смело Simple Smile

# 1 662
Някой има ли акумулаторна прахосмукачка от лидл.днес я взех и се зарежда в момента, но май слабичка ми се стори.дали да я връщам.

# 1 663
Аз скоро правих кифлички с това тесто за пица на малката, със сирене. Добре станаха, изядоха се още топли.

# 1 664
Долнищата са широчки, за слаби деца трябва да си връзва. От миналата годшна не бяха с бутафорни връзки, можеха да се връзват. Иначе са ватирани.

Общи условия

Активация на акаунт