Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 692
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 770
Моите впечатления за детските обувки в лидл са, че са неогъваеми тухли, с които не е ок да се ходи, само съсипват краката на децата. Преди 5 години бяха пуснали едни супер меки кожени обувчици с тънка подметка, страхотни бяха, но само 1 път ги видях, не успях да купя следващ номер.

# 1 771
На мен пак са ми пуснали ваучер за св.контра филе.
Онзи ден взех последните 2 тарелки. Исках три да взема,но уви!
Утре ще отида да взема.

Готвихте ли го вече, че и аз му се чудя на въпросното?
  Аз го направих  на шницели и мъжете само мучаха от удоволствие, докато дъвчеха Joy  Но само една тарелка взех, че да не се изкушаваме. Пържих за първи път от години, че много ми се бяха прияли такива шницели като от доброто старо време, както мама ги правеше (щото малко по-късно от тези добри времена, шницели се правеха само от кайма, смесена с брашно и не знам си какво, че от минимум материал да се наядем всички у дома...).

Видях и взех за проба малки кутийки сок от пресовани плодове. 2 вида са: портокал - 100% и ябълка 99,8% с малко витамин Ц
Скрит текст:

Каква е цената на сока?

# 1 772
  • София

Виждала съм при био продуктите

# 1 773
Пийк, тия боти са с връзки..дечко ще иска ли да ги връзва. Че моя не ще и все с ластични вързанки и лепки купувам.
Надявам се докато им дойде времето да иска Simple Smile
Ако не единия-другия. Simple Smile

# 1 774
  • Варна
Извинявам се ако вече е коментирано, това мюсли хубаво ли е? По-специално за това с лешника питам

https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-18-01-do-24-01-broshura/view/flyer/page/44
Това е любимото ми мюсли и винаги имам от това с лешника! Харесвам го,защото е крънчи,има доста лешници и не е много сладко. Шоколадовото също не е никак лошо-има доста парченца шоколад, но за мен е доста сладко.
 Нямам търпение вече за следващата брошура Heart Eyes

# 1 775
  • София
Чия на био щанда има,едно малко пакетче е.

# 1 776
На мен пак са ми пуснали ваучер за св.контра филе.
Онзи ден взех последните 2 тарелки. Исках три да взема,но уви!
Утре ще отида да взема.

Готвихте ли го вече, че и аз му се чудя на въпросното?
  Аз го направих  на шницели и мъжете само мучаха от удоволствие, докато дъвчеха Joy  Но само една тарелка взех, че да не се изкушаваме. Пържих за първи път от години, че много ми се бяха прияли такива шницели като от доброто старо време, както мама ги правеше (щото малко по-късно от тези добри времена, шницели се правеха само от кайма, смесена с брашно и не знам си какво, че от минимум материал да се наядем всички у дома...).

Видях и взех за проба малки кутийки сок от пресовани плодове. 2 вида са: портокал - 100% и ябълка 99,8% с малко витамин Ц
Скрит текст:

Каква е цената на сока?
Мисля 80 ст беше,редовно купувам портокаловия,но никога не обръщам внимание на цената

# 1 777
PeacockLove това яке го загледах като го пуснах, но не взех. Сега за тези пари за които си го взела и аз бих взела макар и голям номер за след време.

Иначе тази седмица имам много малко набелязани неща, а от сутиените едва ли ще останат до петък когато ще успея да мина през магазина

# 1 778
При нас на разпродажбата няма такива стикирани стоки(5,10,15лв),само артикули с червени ценови табели...

# 1 779
  • Mediterraneo
Пийк, тия боти са с връзки..дечко ще иска ли да ги връзва. Че моя не ще и все с ластични вързанки и лепки купувам.
Надявам се докато им дойде времето да иска Simple Smile
Ако не единия-другия. Simple Smile

Пийк, много смели размери си купила за твоите малчовци. Дано, докато стигнат до там, обувките не са се похабили от стоене. Че има да ги пазиш поне 5 години като гледам.

# 1 780
Моят носи 36, ама връзки не ще.

# 1 781
Някой да е видял душ слушалката с шлаух, че в нашия Лидл (на Каблешков) е свършил?

# 1 782
И моят синковец е така - хем може ,но не иска и тъпо и упорито си носи само тези с лепки Simple Smile
Аз си реших проблема ,като сменям връзките с ластици - черни кръгли за черните / сини обувки и бели за останалите ( като тези от четвъртък ,които са 3 различни размера) . Така няма драма и мога да взема всичко ,независимо с лепки или връзки Wink
Иначе за обувки  от  Лидл май си е до крак и модел - сега много си е харесал тези боти в цвят горчица ,които пуснаха преди 1-2 месеца Wink хем бях му взела малко по-голям номер,но с една стелка от тези с вълненото,казва че му е супер Wink Wink
Но сандали от Лидл,не смея да му купя,след като едни му направиха мазоли / пърхули и категорично отказа да ги сложи и така си и останаха ....за сестра му евентуално Wink
За малката пък ботушите ( апрески) , са и любими и вече 2-ра зима ги мори и не са мръднали ...другата година пак ще и взема Wink

# 1 783
  • Mediterraneo
Ама, Тете, на Пийк големият е на 3! Докато стане за този номер, обувките може и да са заминали( материалът остарява и след едно обуване се разпадат).
Моята е на 11 години, едва последните й кецове са с вързалки, просто трудно намирам подходящи обувки с лепенки 36 номер.

# 1 784
  • Мадрид / София
Termomix осъди Лидл (Испания) за плагиатство на модела на робота за готвене. Съда наложи санкция - изтеглене на всички роботи от продажба на територията на Испания.
https://www.elmundo.es/cataluna/2021/01/19/6006baa1fc6c8345408b4631.html 

Общи условия

Активация на акаунт