Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 726
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 785
Има на щендера с био храните нещо в БГ опаковка беше.

# 1 786
Здравейте! Бихте ли ми казали мини пиците на Алфредо от постоянния асортимент ли са? Благодаря!

# 1 787
Би трябвало да са в постоянния- когато взех за проба, не бяха на оферта.
По този повод- бисквитите Мария все още си ги има на рафта на 3.99 и ХХЛ опаковка, там какво тогава им беше на офертата не разбрах?
Имам питане към закупилите острилки за зеленчуци (преди повечко време ги предлагаха) - за какво ги ползвате? Досега май само спагети от тиквички и тиквичка на спирала съм правила. Както и ако се намери по-дебел морков - за рязане на тънки ленти. Нещо друго като идеи?

# 1 788
Тарти, само казвам че и да порастне да му станат, пак може да не иска да връзва, защото в даскало събуват, обуват гуменки за физ.възп.и моят поне, не му се занимава да връзва. Всъщност не може, да си призная. Свикнал е на лепки и туй то . От ХМ вземам кецови с лепки и ластик.

ПаулиМ, много мерси за идеята. Кръгли ластици гледах в лева, ше взема Hug

# 1 789
Някой имаше проблем с грешно маркирана леща от промоцията.
Френската леща си е на редовна цена ( нищо, че в брошурата тя е намалена)-2.29, а екстрата е на 1.39.
Скрит текст:

Сетих се да снимам френската след като я сипах в бурканчето, но ясно си личи разликата в самия продукт, опаковките са еднакви и трябва пак да се зверим. Ето в брошурата, коя е, но по к.б.не е намалена- грешката е при тях и може да им пиша.

# 1 790
Напротив. Както е по брошура...така трябва да продават. Иначе се води подвеждаща реклама и има глоба.

# 1 791
Тета, знам, че е така, но аз преди малко вкъщи забелязах разликите-в маг.на регала с намалените по брошура неща беше "екстра"поне три стека и взех. Сега прибирайки нещата я сравних с тази, която се вари в момента-френска купувана мин.седмица и се сетих, че някой сподели за проблем.

# 1 792
Веднъж. Явярихме тая леща от обяд до вечерта... Ми, дрънкаше. Знам, че много се хвалеше ама аз не я одобрих

# 1 793
Да, ясно.
Сигурно в брошурата пише че не носят отговорност за печатни грешки .

# 1 794
Нали и с ориза беше така ама имаше бележка , че в случая е печатна грешка. Отиваш са 2 кг ориз ама то имало само на Родна стряха

# 1 795
Пийк, за "екстра" ли става въпрос? От френската и белената червена съм доволна.

# 1 796
Аз харесвам лидълската леща - онази зелената, евтината. Вкусна е и бързо се сварява. Преди купувах все френската на крина.
Някой пържи ли от картофите?
Аз варих и ми харесаха. Ако стават и за пържене, ще взема още поне 3-4 мрежички, че ядем много картофи.
Пликчета с цип задължително ще си взема и аз.
И казвате, че мюслито с лешници си има лешници, така ли?
Че си ям обикновени овесени ядки и си добавям сушени боровинки и мед, ама за мъжа ми да взема, че той обича лешници.

# 1 797
Пийк, за "екстра" ли става въпрос? От френската и белената червена съм доволна.
Може, не знам. В зелена опаковка беше... Не е червена със сигурност. Ама мъка беше

# 1 798
Аз пък купих от био маслото, още беше намалено. Мислех, че е било само за миналата седмица на цена от 3.59.

# 1 799
  • София
Пролетта съм купувала от биощанда, сега обаче не съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт