Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 466
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 925
Онзи ден като купувах ръчната прахосмукачка, на съседната каса служителката обясняваше много любезно на хора (и те с прахосмукачка, на видима възраст около 60 г), че срокът за връщане е...1 месец?! Много убедено... Grinning Нали няма промяна за 90-те дни?
Връщах преди месеци чехли купени лятото, повече от 90 дни бяха минали. С нацепени подметки, вкл. и под палците (а аз се чудех защо така започнаха да ми натъртват кожата там, а принципно преди това бяха супер удобни). 2 чифта, като сумарно всеки чифт беше носен по по-малко от месец (първо месец-два носех други сандали основно, после редувах двата чифта със сандалите). Яд ме беше, удобни ми бяха иначе и щях да връщам само едните и видях, че и другите нацепени...Писаха протоколи, после ми пратиха смс за връщането на пари...като отидох служителите се чудеха защо не са ми върнали направо парите като то нямаше какво да ми се отремонтира на чехлите Simple Smile  
А непропускащите ми ботуши са сиви металик, отвътре изцяло пухени, с цип и връзки отвън. Аз не съм с тънък глезен, но ако има нужда може да се пристегнат. Нямам ги на снимка сега обаче...но ги видях вчера по новините, ха ха и отдалече ги разпознах Heart Eyes
Соул, гофретите по любимата ми рецепта за палачинки с кисело мляко...приличат ли на гофрети? Палачинките много се харесват вкъщи...
За мен платът на спалните комплекти не е нито тънък, нито дебел. Средна работа и приемлив- купихме за всички вкъщи. Вариантът с цветята е с 5% памук по-малко. Но зависи и с какво се сравнява, примерно бархетните спални комплекти за мен не са просто дебели, а много плътни.

# 2 926
  • София
Някой купил ли си е от чаршафите, които са на промоция тази седмица? Платът тънък ли е?

Разгледай темата, доста ги нищиха, на мен никак не ми харесаха. От Лидъл, взимам или сатениран памук или бархет.

Аз пак взех от портокалите 4кг. много са вкусни, някой писа, че са свършили в Ринг Мал-а имаше огромно количество. Има още чушки Mr. Green

# 2 927
Над, то ако ще сравняваме материи като бархет и сатениран памук със сегашните спални комплекти...ами, то просто сегашните са съвсем друга материя. Simple Smile То и ако сравняваме 55-60% памук cvc ранфорс със 100% памук ранфорс...има разлика. Ама и в цената, не само на пипане.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 19:32 от dolce miele

# 2 928
Ехаа, изглежда вкусно! Аз и в крема бих сложила нещо кокосово. Simple Smile
Сещате ли се дали пускат в Лидл готини силиконови лигавници покрай бебешките седмици? Вкъщи имам един жабешки от ИКЕА, който се изпочупи доста бързо и един друг, който го ползвам на обратно. Joy общо взето все неудобни хаха
Не съм виждала до сега.
На големия ми син в от ДМ, на малкия от Кауфланд. Иначе скоро видях, че и а и я Пепко.
Аз съм по- доволна от рози от ДМ

# 2 929
+1 за сатенирания памук и бархета. Но все пак зависи кой какво търси и на каква цена го устройва. Гледах по-специално долните чаршафи - те са 50/50 памук/полиестер, според моите критерии - тънички, не ми допаднаха особено.

# 2 930
Здравейте, да питам как да процедирам, досега не съм връщала нищо.
Миналото лято купихме машинка за подстригване на кучета. Ползвахме я веднъж, решихме, че не знаем как и я прибрахме. Миналата седмица пак се пробвахме, но тя определено не стриже, едвам-едвам бръмчи, все едно няма заряд, и не реже почти козината. Дали може да я ремонтират, или не знам, да я сменят? Определено не би трябвало да работи така.
п.с. на ток е, не е на батерия, за да е изтощена.

# 2 931
Като стана дума за домашни любимци, кога се очаква да има пак такава четка? С нея чистя дамаските, килимите, много ми е удобна (късокосмести са нашите килими, всякакви трохички, песъчинки, косми вади)...
Скрит текст:

П. С. Нямаме куче или котка, само за килимите и за почистване я взех Joy

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:06 от dolce miele

# 2 932
  • до най-прекрасния мъж
Аз имам обикновен дигитален кантар от Лидл (черен, стъклен). Не съм доволна. Качвам се по 4-5 пъти и ако покаже два пъти едно и също число, приемам, че това е търсеният резултат. Simple Smile За мен не ми пука особено. Килограмите са толкова много, че +/- 1 кг не е от голямо значение, но не мога да премеря колко тежат котките. hahaha
Дигиталните кантари не са точни при тегло под 10 кг. На моя го пише в инструкцията. Не е от Лидл, но те са на един принцип. Ако искам да видя нещо малко колко тежи или ползвам кухненската везна до 5 кг или взимам нещото и тегля последователно себе си и после аз и нещото. Разликата е теглото на предмета. По точен метод не съм открила.

# 2 933
  • софия
Октоподът от Делукс серията е от-вра-ти-те-лен.
Скрит текст:
Вкъщи всички обичаме морски дарове, но този е с бейби октоподчета, които са по-жилави и сосът е гола вода с неприятен мирис и безличен вкус. Едно хубаво нещо не мога да измисля за това "ястие" или как може да бъде подобрено. Много рядко купувам нещо полуготово, това няма да го повторим по никакъв начин.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 15:50 от zvаnchе

# 2 934
  • Варна
Аз пак взех от портокалите 4кг. много са вкусни, някой писа, че са свършили в Ринг Мал-а имаше огромно количество. Има още чушки Mr. Green
Аз писах за портокалите,но това за Варна,после намерих в друг магазин. Наистина са много сладки и сочни, става чуден фреш с тях.
Идеята за чийзкейк с  компот от манго е много добра,за съжаление и от него няма следа вече.

# 2 935
  • Стара Загора
Блата на кейка е споен със сока от компота и 30 гр масло. Другия път бих пропуснала брашното или ще сложа наполовина. Вкусно е, но не се реже идеално. ☺️
Компота иначе е много леко подсладен. За постигане на кремавия цвят, съм пасирала половината манго. Сложих и 50 гр мед за сладост. ✌️

# 2 936
Онзи ден като купувах ръчната прахосмукачка, на съседната каса служителката обясняваше много любезно на хора (и те с прахосмукачка, на видима възраст около 60 г), че срокът за връщане е...1 месец?! Много убедено... Grinning Нали няма промяна за 90-те дни?
Би трябвало да няма промяна,днес върнах Air Fryer закупен преди 2 месеца и 2 дена, хвана ръжда.
От 1.02 оставаме без Лидъл за 2 месеца и половина,и раздават купони за 10% в Поморие
https://prikachi.net/image/kKRg4

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 16:21 от presar

# 2 937
Аз имам обикновен дигитален кантар от Лидл (черен, стъклен). Не съм доволна. Качвам се по 4-5 пъти и ако покаже два пъти едно и също число, приемам, че това е търсеният резултат. Simple Smile За мен не ми пука особено. Килограмите са толкова много, че +/- 1 кг не е от голямо значение, но не мога да премеря колко тежат котките. hahaha
Дигиталните кантари не са точни при тегло под 10 кг. На моя го пише в инструкцията. Не е от Лидл, но те са на един принцип. Ако искам да видя нещо малко колко тежи или ползвам кухненската везна до 5 кг или взимам нещото и тегля последователно себе си и после аз и нещото. Разликата е теглото на предмета. По точен метод не съм открила.
Че кой тегли котка самичка на кантара? Тя няма да стои мирно отгоре му, поне повечето не биха. Качва се стопанинът, тегли се, после се тегли барабар с котката и така се разбира тя колко е Grinning
Ама вярно ако все бяга с по кило нагоре и надолу не би свършил работа за такова нещо кантарът... то ако така работи за нищо не го броя че върши работа де. Ако ще се закръгля до няколко кила, това мога и на око да го направя Grinning

# 2 938
  • Мадрид / София
Момичета, има ли някъде тостери?
Тук при нас е пълно, вчера ги гледах и разни цветове, ама не те устройва, че е далечко. 🤣

# 2 939
https://www.kimbino.bg/lidl/brosura-ot-ponedelnik-01-02-2021/#page_46
Ще заредя малката има 86размер 🥳
И закуската мюсли с кленов сироп ...МММ
Салата Колсло?Интересно 😃

Общи условия

Активация на акаунт