Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 458
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 910
Дами, олекотени детски якета пускат ли пролетта? Аз мисля, че не съм виждала, но все пак може да съм пропуснала.

# 2 911
Дами, олекотени детски якета пускат ли пролетта? Аз мисля, че не съм виждала, но все пак може да съм пропуснала.
В Младост 2 имаше и детски якета намалени- за момичета. За момчета дали има не обърнах внимание, тези мисля че бяха за по-големи момичета, не най-малката номерация, до дамските намалени якета стоят.

# 2 912
Якета от шушляк имаше много хубави есента,но бяха големи за нашето дете.Предполагам,че пролетта ще ги пуснат пак.Сега има едни намалени при нас като суитчери и дънкови,но пак са над 86 ,иначе са хубави.

# 2 913
Шушляковите ги пускат само есента, по спомен.

# 2 914
За обувките - приемат се за рекламация с протокол, срокът за отговор е един месец, по принцип действат по-бързо. Или връщат парите (най-често), или трябва да осигурят нова бройка от същия модел.

# 2 915
  • София
Вчера ходих до магазина на Евлоги Георгиев, но нямаше брюкселско зеле. Дали някой е виждал днес из магазините в центъра? Чудя се към кой да тръгна - Сточна гара, Екзарх Йосиф, Алабин или Раковска. Simple Smile

Аз имам обикновен дигитален кантар от Лидл (черен, стъклен). Не съм доволна. Качвам се по 4-5 пъти и ако покаже два пъти едно и също число, приемам, че това е търсеният резултат. Simple Smile За мен не ми пука особено. Килограмите са толкова много, че +/- 1 кг не е от голямо значение, но не мога да премеря колко тежат котките. hahaha

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 13:27 от Тaня67

# 2 916
Момичета, има ли някъде тостери?

# 2 917
Момичета, зип торбичките за фризер от постоянния асортимент ли са и къде да ги търся в магазина? Благодаря

# 2 918
Момичета, зип торбичките за фризер от постоянния асортимент ли са и къде да ги търся в магазина? Благодаря

До ръкавиците и фолиата. За самолет ги водят. Два вида са май...

# 2 919
  • Стара Загора
Компота от манго от азиатската седмица в действие.... Използвах и купените пакетчета крема сирене на Хранинвест със заквасената сметана на Pilos. Но ако имате от кремообразната извара, за която често се пита за какво може да се ползва - чийзкейк. Simple Smile) Този път с основа от кокосови стърготини и малко кокосово брашно. Почти всичко е от Lidl. ✌️🥥🧡

# 2 920
Вчера ходих до магазина на Евлоги Георгиев, но нямаше брюкселско зеле. Дали някой е виждал днес из магазините в центъра? Чудя се към кой да тръгна - Сточна гара, Екзарх Йосиф, Алабин или Раковска. Simple Smile

Аз имам обикновен дигитален кантар от Лидл (черен, стъклен). Не съм доволна. Качвам се по 4-5 пъти и ако покаже два пъти едно и също число, приемам, че това е търсеният резултат. Simple Smile За мен не ми пука особено. Килограмите са толкова много, че +/- 1 кг не е от голямо значение, но не мога да премеря колко тежат котките. hahaha
точно същия кантар имах и го върнах по същата причина.

# 2 921
Ехаа, изглежда вкусно! Аз и в крема бих сложила нещо кокосово. Simple Smile
Сещате ли се дали пускат в Лидл готини силиконови лигавници с джоб покрай бебешките седмици? Вкъщи имам един жабешки от ИКЕА, който се изпочупи доста бързо и един друг, който го ползвам на обратно. Joy общо взето все неудобни хаха

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 15:16 от Miya_73

# 2 922
Ивченце, блатът с какво е слепен?

# 2 923
Miya_73, нямам спомен да са пускали подобни лигавници в Лидл, но може да намериш в ДМ като цената е около 7.50-8лв. Цветовете са корал и мн наситено зелено-синьо Simple Smile

# 2 924
Някой купил ли си е от чаршафите, които са на промоция тази седмица? Платът тънък ли е?

Общи условия

Активация на акаунт