Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 173 941
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 45
Леми, дълъг списък стана, вярно, но е на неща, които с течение на времето сме вземали, никога накуп 😄. Най-често купувам мая, замразено тесто и някои продукти, които са ми необходими в дадения момент.
Например и червения пипер от Лидл ми харесва, но го купувам веднъж на половин година. Или пък от време на време детски четки за зъби. Случвало се е и от маслените бисквити в метална кутия, или пък онези с корабчето- но рядко вземам бисквити по принцип.

# 46
Здравейте,
Какво стана с препарата срещу варовик на W5 в сините тумбести бутилки за около левче и блясъкът за миялна? Има ли ги по вашите магазини? Бях супер доволна от тях, но от много време не съм ги срещала. С какво ги заменихте?

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 13:16 от desss_i

# 47
Здравейте,
Какво стана с препарата срещу варовик на W5 в сините тумбести бутилки за около левче и блясъкът за миялна? Има ли ги по вашите магазини? Бях супер доволна от тях, но от много време не съм ги срещала. С какво ги заменихте?

# 48
  • София
Здравейте!
За много години! С най-добри пожелания за здраве и дано Новата година да е по-добра за всички ни!
Благодаря за темата!
От Лидл купувам основно масло, маскарпоне, рикота, сиренето Чедър и гръцкото сирене , франзелите са ни любими , също и кроасаните, кухненската хартия от големите ролки направо на кашони се взима, шунката на Дулано, балсамикото, но основно ми е любима  италианската седмица.  Този кашкавал за първи път тук го виждам и може и да го пробвам някой път. Това е в общи линии.

# 49
  • до най-прекрасния мъж
За много години!
Откакто пуснаха свестни кисели млека, не влизам почти в друг магазин, всичко от там.
Няма да изброявам
Яд ме е , че тяхната кола Фрийъей нещо изчезна!
Днес нямаше и шампанско Sad е така ще си стоя без добро настроение тази година
Има си я тяхната кола Freeway, преди нова година купихме няколко кенчета да се намират. Да не би да е изкупена или временно да липсва във вашия филиал?

# 50
От тази кола преди година(2019г.) след Коледа моя син се изпика в синьо и приключих с нея.

# 51
Честита нова година, лидълофили! Grinning бъдете здрави и все така ентусиазирани за пазар и споделяне на опит Simple Smile))
 Любими хранителни маслото на Пилос, маслини каламата в буркан Heart, шипковия Мармалад на РС. Със сигурност има и още.
Нехранителни- детските дървени играчки, уреда за млечна пяна, дрехите за малки и големи, домакинските уреди, безкабната прахосмукачка, еър фраера, хлебопекарната. Това са малка част от нещата, които купихме тази година. Истината е, че винаги чакам новата брошура с интерес именно заради нехранителните предложения Simple Smile
 Много любима ми е и политиката на връщане, без да си подложен на кръстосан разпит и да се чувстваш неудобно.

Днес направих първият за годината пазар- взех био куркума от 2.50 на 99ст, също така намалени сини сливи, малки бананчета иии био ябълки Simple Smile
 На редовна цена купих сирене, кашкавал, мляко с
Ориз, чушки, пилешко, майонеза, кис.краставички, яйца, кисело мляко, въобще обичайният по-голям
Пазар.
 За пръв взимам и от лучника с кисело зеле на РС Дано да е хубав Simple Smile)

# 52
Всъщност си признавам, че за каната за разпенване първа питах в темата, когато я видях в брошурата им за Франция и се жалвах, че такива интересни неща не идват до нас, дали са ме “чули” - може и случайност да е появата ѝ тук. В крайна сметка не взех, защото само сметана добавям в кафето, уредчето тогава просто ме беше впечатлило.
Има нещо от тематичните им седмици, които миналата година за себе си открих и вече ми е незаменима част от кухнята- стъклените купи с капак (от 07.01 ще ги предлагат пак), прибиращи се една в друга, както и едни малки пластмасови дъски за рязане. Вече едната се понадраска, че основно нея ползвам,но другата е още като нова и ми е резервна. Също и един много удобен черпак с незалепващо покритие взех.
Скрит текст:
Ето тази дъска, използвам случая и да покажа пропуснатото - как изглежда свинския врат на роле, за който писах в миналата тема, в разрез:

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 15:11 от fenyx

# 53
Аз се обзаведох с дъските на Ернесто и хич не съм доволна. Тази, май не е от тази марка.

# 54
Трябва да погледна какво пише, че някои детайли като марки не всеки път доглеждам, но ми трябваше просто една по-малка като размер пластмасова дъска. Имам големи дъски (и дървени, и пластмасови), но ми заемат място, когато е за нещо по-малко за рязане искам да ми е по-прибрано.
П.п. Ернесто е.
За да не ги хваля само, трябва да допълня, че една тава на дупки (за печене на картофки) Ернесто с незалепващо покритие много бързо се обели, но пак я ползвам, само че слагам хартия за печене (пак лидълска 😉)

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 15:25 от fenyx

# 55
и тук да си задам въпроса за бирата, която наподобява Корона, коя е?
Стана ми интересно ...

# 56
Camaro се казва бирата, бутилката е подобна на Корона

# 57
За много години на всички! Идвам с два въпроса. Кой е сапунът реплика на "Дав" и колко струва? И, който има мултикукър, моля да сподели за колко време и на каква програма доварява телешкото шкембе? Благодаря предварително!

Виждам, че коментирате продуктите, които харесвате. За мен е по-лесно да кажа какво не харесвам. В моята класация най-голямото ми разочарование е сладкото от люти чушки. Знам, че има доста фенове в темата. Аз така и не успях да го заобичам под никаква форма.

# 58
По- нагоре някой беше споменал кроасани с масло в опаковка по четири броя - къде точно да ги търся - не съм виждала .
Миналата седмица видях сет за Аперол шпиц , ако има останал ще си купя . Но пък се оказа си има Аперол и просеко в асортимента и определено ме зарадва много.
Има доста неща , които купувам само от Лидл.
Белият шоколадов ковертюр се оказа чудесен - слоят с него ми хареса най- много в тортата Три шоколада . Съжалявам , че когато купувах не се заредих доволно / от години не откривам читав бял шоколад и бях го намразила. Предвиждам да направя чийзкейк или торта с този шоколад отново.
 Нов фаворит ми е чай Горски плодове - 40 пликчета за 1,49 / чудесен е и определено не бих го купила заради ниската цена мислех е нещо некачествено/.
  Рядко пия газирано , но за коктейли харесвам напитката Лимон - подобна на Спрайт . Тяхната марка . Колата не я харесвах и рядко съм купувала .
  Водата Баничан 1,5 л ми е любима .

# 59
Хартията за печене харесвам също(ще се радвам ако предлагат отново И цяла ролка), харесвам и фолиото за свежо съхранение (веднъж купих от друго място, голяма мъка беше, не се отделяше на цял лист, късаше се).
П. П. Саня, кроасаните при нас са до другите кроасани(заставаш с гръб към зеленчуците, тези които са по-навътре и най-долу са тези с масло, опаковани по 4броя, нямат пълнеж)

Общи условия

Активация на акаунт