Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 173 968
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 60

Виждам, че коментирате продуктите, които харесвате. За мен е по-лесно да кажа какво не харесвам. В моята класация най-голямото ми разочарование е сладкото от люти чушки. Знам, че има доста фенове в темата. Аз така и не успях да го заобичам под никаква форма.

С шкембе чорба опита ли ?Simple Smile

# 61
  • Варна
За много години, Лидълки!
Благодаря за темата !
В Лидл пазаруваме от много време,но благодарение на вас и темичката,постоянно откриваме нови продукти,които се превръщат в любими и това ни е магазинът за основен пазар!Включвам се да споделя за нашите любими продукти.
Винаги имаме във фризера от замразените броколи,зелен боб, горски плодове. Обожавам и мога да ям и само с лъжица от всичките им крема сирена,собствена марка и топените също. Харесваме Бутеркезето,всички кашкавали,които сме купували са ни харесвали- и на Йотови,на Пилос. Топ продуктът за миналата година, за който научих от вас, е мекото сирене в кутия на Пилос, наподобяващо Дунавия( но за мен доста по-вкусно).Винаги зареждаме хладилника с кисело мляко Пилос 3,6,  обикновения скир. От сладките неща- любим ни е черният шоколад с малина на J.D. Gross,белгийските трюфели на същата марка, крем брюлето от Делукс серията, пудинг с бурбонска ванилия на Милбона, бисквити с корабчето, маслените бискивити, кондензираното мляко, кен кокосово мляко, кокосови стърготини,какаото Белбейк, тортата Гараш (за която също научих от тук, с розовото картонче), сладоледите на Gelatelli-Страчатела и Бурбонска ванилия имаме лятото задължително във фризера...Харесваме бургерите от младо телешко,соса за буркери,сос барбекю. Авокадото им винаги е чудесно и от друго място не купувам вече.
От нехранителните са ми най-любими кърпичките за почистване с момина сълза, ръкъвиците по 2 бр., сапуните Сиен и много други неща, но спирам,че стана дълъг поста, за което се извинявам.
Бъдете здрави и продължавайте да споделяте нови вкусотийки,а и не само! Flowers Four Leaf Clover Money With Wings

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 17:05 от ra4oni_bonboni

# 62

Виждам, че коментирате продуктите, които харесвате. За мен е по-лесно да кажа какво не харесвам. В моята класация най-голямото ми разочарование е сладкото от люти чушки. Знам, че има доста фенове в темата. Аз така и не успях да го заобичам под никаква форма.

С шкембе чорба опита ли ?Simple Smile

Не съм убедена, че ям шкембе чорба. На дърти години не съм опитвала и не знам дали ми харесва. За шкембето питах за родителите ми. Може да се прежаля и да пробвам. Simple Smile

# 63
Кенчета кола има, аз говорех за голямата разфасовка. Нещо изчезна. По принцип не пия газирано, но тази ми харесва

# 64
  • Бургас
Ходих специално до лидл за кашкавала. Взех и веднага го изпробвах на плануваните ми за днес пици. Разкошен е. Мекичък и се точи, като надигнеш парчето от тавата.

# 65
Водата Баничан е всъщност Горна баня,бутилирана и етикирана за лидъл.Това знам от двама души,които им я карат .
Брито ми е любимо,кашуто,изварата в кофа,айсберга,броколи замразени и пресни,памперси,подложки за смяна на памперси,кърпички за очила,козметична хартия,дзадзики,салатна майоннеза Каниа,рибата тон .Това са най-купуваните от нас неща.Откритие ни уискито дун дългун,или както там се казва,както и пастърмата която на НГ ядохме за пръв път.

# 66
  • София

Това беше идеята за следващата тема.... ако по принцип не харесвате сладко от люти чушки, Лидл какво общо има?!? Идеята е да споделим кои продукти от лидъл са ни харесали и защо ги предпочитаме пред тези в другите вериги.

Давам пример, Лидълската кана за разпенване не отстъпва по нищо тази на AEROCCINO 4 на неспресо, която е с цена 155лв.
Бях купила по-евтин вариант(80лв.) от Технополис и я върнах, топлеше много бавно и не разпенваше достатъчно.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 17:18 от nad_tab

# 67
Забравили сте да споменете гащи и гащури, както и чорапи и потници.

# 68
nad_tab, как точно решихте, че не харесвам сладкото от люти чушки по принцип и че не харесвам Лидъл като магазин? Пазарувам в магазина от самото му начало и смело мога да твърдя, че това е магазинът, който най-малко ме е разочаровал с нещо.

# 69
Привет благодаря за темата!
Любим продукт ми е вибратора със смяна на посоката на въртене от Делукс серията ,охладеното шкембе,сметаната 30%,един салам с плесен ,синьото сирене,интерденталните четки за зъби,шампоан и балсам на сиен,пиците Маргарита,clean label колбаси,всякакви уреди на Силвър Крест,салати в плик,черен шоколад ,уиски.

# 70
  • sofia
Този кашкавал го купувам, откакто цената му беше 10-11 лв./кг. Като цяло млечните продукти са добри.
Нещо саламите не ни допадат, единствено едни свински кренвирши взимаме.
Месото, като цяло е ок. Добри консерви имат, всъщност пастет, рибни и едни месни консерви, само от Лидл взимам.
Хартията за печене, от както е нарязана не взимам, има аналог в Кауфланд, който не е на парчета.
Има една водка, тяхна марка, мъжът ми си я харесва и едно узо (пак само в лидл го има).
Бирата Аргус в кенчета. А и кувертюра, който беше споменат си го ядем като шоколад.

# 71
No_frame, какъв е този вибратор със смяна на посоките на въртене? Grinning

# 72
Тамън и аз това щях да питам, за вибратора де, за какво служи 🤔

# 73
  • София
Да те стимулира да ходиш повече в Лидъл Grinningкак за какво.

# 74
  • София
nad_tab, как точно решихте, че не харесвам сладкото от люти чушки по принцип и че не харесвам Лидъл като магазин? Пазарувам в магазина от самото му начало и смело мога да твърдя, че това е магазинът, който най-малко ме е разочаровал с нещо.

Извинете, не съм ви разбрала тогава. В такъв случай си остава, темата за не харесваните продукти да е мотото на следващата тема, а в тази да споделим какво харесваме и защо го предпочитаме пред сходни продукти от други вериги.

Привет благодаря за темата!
Любим продукт ми е вибратора със смяна на посоката на въртене от Делукс серията ,охладеното шкембе,сметаната 30%,един салам с плесен ,синьото сирене,интерденталните четки за зъби,шампоан и балсам на сиен,пиците Маргарита,clean label колбаси,всякакви уреди на Силвър Крест,салати в плик,черен шоколад ,уиски.
Закопахте ни с този вибратор Crazy

И да, италианската салата в плик и у нас мноооооого се тачи. Джентилата също, когато е хубава е супер.

Общи условия

Активация на акаунт