Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 467
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 485
Честит празник, БониБон!
Ефибуш, благодаря за идеите, ще пробвам с някой вид, стига е стоял така раклета, но вероятно ще трябва да настържа, ако е твърдо сирене, че не знам раклета дали ще успее иначе да го разтопи... или пък може да опитам с онова нарязаното бутеркезе.
Брадичке, био доматите не са нищо особено на вкус, заради щерката взех, ама тя нещо не ги хареса, на мен Кумато ми бяха също по-вкусни.

# 1 486
С тези домати....каша с етикетите при нас. Преди два дена взех черита, продълговати, в тарелка 500г за 5 лв. Вчера нямаше от тях...гледам др.черита, кръгли, пак в тарелка 500г, произход Турция. Отгоре етикет за тях няма. Само един подобен на цена 5 лв. На каса излизат като коктейлни за 3 лв. Такъв етикет категорично нямаше, щото 10 мин.стоях и ги четох.
Много смотана работа. Знам че са натоварени, но не е редно такава неразбория.
Ако знаех че са на 3 лв., щях да взема 2 тарелки.

# 1 487
  • софия
Само био плодовете и зеленчуците са тези, които си заслужава да се купуват от Лидл. В момента бананите са на промоция и са чудесни. В Промаркет има разкошни гръцки чери кампари за 7 лв./кг - сладки и вкусни. За сметка на това, ягодите в Лидл са по-хубави от тези в Промаркет. Иначе цените на промоция в Лидл са регулярните в маркета. Вече втора или трета година предпочитам от там да купувам плодове и зеленчуци през зимата - основно са гръцки.

# 1 488
Във Фантастико червените домати са гръцки по 1,50 и имат аромат на домат...

# 1 489
  • София
Само био плодовете и зеленчуците са тези, които си заслужава да се купуват от Лидл. В Промаркет има разкошни гръцки чери кампари за 7 лв./кг - сладки и вкусни. За сметка на това, ягодите в Лидл са по-хубави от тези в Промаркет. Иначе цените на промоция в Лидл са регулярните в маркета. Вече втора или трета година предпочитам от там да купувам плодове и зеленчуци през зимата - основно са гръцки.

Такъв магазин, нито съм чувала, нито съм виждала newsm78

Пазарувам зеленчуци основно от близкия пазар или Фантастико, ако бързам, че е най-близко.

# 1 490
В моя град черита има само в лидл. И в К, но той ми е далеч и едва ли ще бия път до там само за едни домати.
Пазарувам в лидл / и темата е за лидл/, та ми е най-удобно да взема от там...тоест от едно място всичко.

# 1 491
  • софия
Само био плодовете и зеленчуците са тези, които си заслужава да се купуват от Лидл. В Промаркет има разкошни гръцки чери кампари за 7 лв./кг - сладки и вкусни. За сметка на това, ягодите в Лидл са по-хубави от тези в Промаркет. Иначе цените на промоция в Лидл са регулярните в маркета. Вече втора или трета година предпочитам от там да купувам плодове и зеленчуци през зимата - основно са гръцки.

Такъв магазин, нито съм чувала, нито съм виждала newsm78

Пазарувам зеленчуци основно от близкия пазар или Фантастико, ако бързам, че е най-близко.
http://www.promarket.bg/stores.php

# 1 492
Честито бебе и от мен! Желая му здраве и хубав живот!
Откакто пералнята ми "изяде" няколко банела на сутиени и за малко един да я скапе, само с мрежи пера. Също и за деликатни дрехи са незаменими.

# 1 493
Значи категорично моя имен ден е подминат???  Честито, именници Simple Smile Пийте едно и за мен Hug

# 1 494
  • София
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от зеления чай от азиатската седмица? Дали си струва?

# 1 495
Вчера в ХД в Лидл..лудница ..взех био банани и О, изненада..не им работи софтуеъра на Лидл+...ми не можела съм да си купя био бананите..ако съм искала да се върна и да си взема от другите?!
Като се ядосах и викам "Абе аз седя 20мин. на тая опашка за био бананите само!! Сега не можеми оправетеси тъпото приложение..мошенници..от сутринта не работело!!! що така бе..още един мъж на съседната каса се сърдеше и той ..че все нещо му имало я скенер , ч грешна маркировка сега пък това, и тая смотана касиерка ми сторнира, прибра бананите 3кг. и ми вика не работи ..довиждане оплачете се на  0700ххх....А робите зад мен на опашката ми се развикаха да съм се разкарала, че преча на работата!!! Егати племето скапано сме ,,,заслужаваме си и бойко и комунисти и турци и все...може ли пък така .

# 1 496
Според мен трябва, когато оправят приложението, клиентът със старата бележка да отиде и ръчно да му върнат разликата. Нещо такова си го представям. Защото касиер може и да няма вина, но и клиентът няма.

А за овчедушието, напълно съм съгласна с теб! На-пъл-но.

# 1 497
Мене ме компенсираха с ваучер преди няколко седмици за неработещо приложение.

# 1 498
Дами,със смартфон ли трябва да се сдобия ,за да  имам дигиталното приложение?Благодаря!

# 1 499
Skk, прекрасна новина! Здрави и щастливи да сте! Flowers Four Leaf Clover

Аз се отказах да ползвам приложението и на въпроси на касата (често ме питат) Ползвате ли приложението/Не ползвате ли приложението? отговарям, че съм се отказала и, когато го оправят, може пак да го ползвам. А че са досадни разправиите на касата с касиерката по повод приложението, досадни са. Не знам кой крив, кой прав, те ли не са обучени както трябва, ние ли клиентите нещо не правим както трябва (нямам предвид всички), но често ми се случва да съм свидетел на обяснения и неясноти, свързани с това приложение. Но пък не съм чувала някой от опашката да протестира, просто не ми се е случвало.
И, да, трябва да измислят някаква компенсация или начин хората да си вземат продуктите, защото да висиш по опашки за нещо и да ти кажат накрая, че няма как да го вземеш.....и аз бих вдигнала скандал, пък съм търпелива инак! Simple Smile
Днес ще ходя за куматки, ако има, пък там на място - кВот сабя покаже! Joy

Общи условия

Активация на акаунт