Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 343
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 055
Малко извън темата, но ми е интересно какво съхраняваш в тях? Имам няколко и ей така си стоят празни, не мога да им намеря приложение.

# 2 056
Те са еднакви, вече от колко години  ги продават.

# 2 057
Какво е това?

# 2 058
Аз имам всякакви, включително от Лидл. Сега покрай Коледа си купих още няколко от различни места. Има една с бижута, една с разни дреболии (от типа на конци, игли и подобни), една с козметични четки и някои неща за гримиране (по-дребни, примерно единични сенки за очи и т.н.) и др.
Всъщност ми станаха много и си мисля, че е време да спра да купувам...

П.п забравих да спомена, че имам и кутия с магнити - на хладилника има няколко, но повечето си стоят в кутията, защото си ги харесвам и не искам да избледнеят и да се разлепят.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 18:12 от pppqqq

# 2 059
Ето линк за кимчито и други корейски рецепти в предаването на Ути, за кулинарен конкурс на Корейското посолство, за които спомена Феникс.
Кимчито с дайкон много го харесвам.
https://bnt.bg/search?q=%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%8F

# 2 060
Лидлското кимчи люто ли е?

# 2 061
  • София

Това са щипки.
От картинката на опаковката останах с впечатлението, че са за придържане на плата, може би вместо тропоска.
Пълна глупост според мен, но бих се радвала, ако някой по-вещ в занаята разясни.

# 2 062
Точно за това са щипките.Ползват се вместо карфици.
И да похваля вафлените пурички с бял крем.Много се харесват у нас, но само с белия крем.

# 2 063
  • СОФИЯ
Лидлското кимчи люто ли е?
Да. Не натъртващо, но доста пикантно.

# 2 064
Благодаря ти за бързия отговор, Сання 🌼, беше ми спешно.

# 2 065
Здравейте. Следващата събота има четка за зъби с 4 накрайника. Някой помни ли колко струва комплекта резервни и колко бройки са вътре. Мисля бяха 8, но цената не помня.

# 2 066
Здравейте, някой взе ли вече от акумулаторния винтоверт, които се продава от днес? Имате ли идея дали има допълнителна батерия за него, която може да се купи отделно?
Преди продаваха батерии в сервиз Бушона, но мисля,че не е нужна .

# 2 067
Исках едно, мъжя ми друго купил..кажете на какво се слага лимонена трева...

# 2 068
  • СОФИЯ
Здравейте. Следващата събота има четка за зъби с 4 накрайника. Някой помни ли колко струва комплекта резервни и колко бройки са вътре. Мисля бяха 8, но цената не помня.
Не знам дали четката е същата,но резервните накрайници са 8 бр за 9 лева. Рядко ги пускат.

# 2 069
Нещата за плетене хем не са много хубави, хем свършили, празен кош
Мда, отидох с надеждата да си взема една ножичка от шивашките принадлежности, ама ударих на камък.
Скрит текст:
Някой, някъде видя ли ги? Може би, изобщо не са ги заредили... чак пък такъв интерес.
При нас (Пловдив, Тракия) имаше, купих, но не съм я отворила още да пробвам.
Азиатските неща обрани, исках соев сос, нямаше.
Много липси и от постоянния асортимент - нямаше моцарела, салам с чушка и не помня вече какво друго.
Сиренето Железница всички пакети бяха развакуумирани.
Много навалица, и това през деня, не след пет.
Изобщо, все по-неприятно става пазаруването.

Общи условия

Активация на акаунт