Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 927
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 655
Лалетата са 7 броя,някой питаше...

# 2 656
  • Буркина Фасо
О, супер, значи и аз ще взема. Точно по поръчка, мисля го от миналата седмица този несиропиран кадаиф и щях да търся в К.
сиропира се след като е изпечен бре , да може да поеме сиропа. Smiley

Салата Колсло изобщо не ми хареса, сладни. Зеле с майонеза обичам.

# 2 657
Червеното зеле в буркан е уникално!
Ползвам го за салата само го доовкусявам с рендана ябълка зехтин лимон и малко орехи за разкош. Едно Йедене един буркан заминава. Ще заредя!
Преди НГ взех за сефте от изварата на РС...в кофичката за 1.99лв. бях я похвалила . От таогава само нея взимам - и на баници и на соленки и на шмеркезе супер е.

# 2 658
Благодаря, Бонго, за ценния кулинарен съвет. 😃 Взимала съм или сиропиран кадаиф, или изпечен, който аз да си сиропирам. Такъв суров не съм, ще го видя.

# 2 659
На мен нищо особено не ми хареса от тази брошура, евентуално пилешкото накрая и някои хранителни дреболии...
Интересува ме играта за бягащата пътека, обаче миналата седмица взех от Метро един от тези десерти с овесени ядки ( от същата марка, експериментирам с нови неща) - той е много сладък, почти като халва е, как е възможно това да е здравословно? Не че аз съм чак толкова по здравословните неща, само се чудя.

# 2 660
Имаше един вид, който е без захар. Пак сладък, не се сещам с какво го бяха подслаждали, май с фурми.

# 2 661
  • СОФИЯ
...
Мнение за парната четка? Пускат и една която е 35 лв и все се чудя с какво превъзхожда тази от 25 лв Thinking
Каква е разликата между двете не знам. Имам тази от брошурата от предходно предлагане. Става не само за вертикално, но и за хоризонтално бързо гладене, има плоча. Парният удар й е добър.

# 2 662
На мен нищо особено не ми хареса от тази брошура, евентуално пилешкото накрая и някои хранителни дреболии...
Интересува ме играта за бягащата пътека, обаче миналата седмица взех от Метро един от тези десерти с овесени ядки ( от същата марка, експериментирам с нови неща) - той е много сладък, почти като халва е, как е възможно това да е здравословно? Не че аз съм чак толкова по здравословните неща, само се чудя.

Хич не се чудя. Масово "здравословните" барчета са бъкани с въглехидрати. Но налЕ, нямат мазно хич..значи са ок. 😉😉😁😁😁

# 2 663
  • София
За кюнефе ще трябва и специално турско сирене. С какво от Лидл може да се замени?

# 2 664
Мазнините на десертчето без захар са палмова и рапична, подсладено с фурми, да. Другите бяха с някаква захар, но кой вид..не се сещам. То зависи за кой какво е здравословно, какво му понася. Безумната мода на високомазнинното хранене мен ме вкара в болница в особено тежко състояние.

# 2 665
  • София-Младост
За кюнефе ще трябва и специално турско сирене. С какво от Лидл може да се замени?
Моцарела се слага в кюнефето.

# 2 666
Момичета,протеина на fit spo половин кг ли беше?Някой има ли спомен?

# 2 667
Мазнините на десертчето без захар са палмова и рапична, подсладено с фурми, да. Другите бяха с някаква захар, но кой вид..не се сещам. То зависи за кой какво е здравословно, какво му понася. Безумната мода на високомазнинното хранене мен ме вкара в болница в особено тежко състояние.
Кето диетата ли? Аз се чудех дали да я започвам, в крайна сметка реших, че е прекалено странна за мен и просто ще ограничавам калориите.

# 2 668
Високомазнинно хранене. Гледай си твоето тяло как работи и не се води по глупотевините, които се пръскат наляво-надясно, че може да се стигне до страховити проблеми. Личен опит.

# 2 669
Лалетата са 7 броя,някой питаше...
Аз питах за лалетата, защото в брошурата пише, че са 9 броя за тази цена, а всъщност в магазина са 7. Обадих се на нац. телефон, уж щяха да ми връщат обаждане като изяснят ситуацията, но повече от два часа ни вопъл, ни стон. Всяка година всеки четвъртък купувам лалета и винаги са били 7. Сега ги увеличиха с 50 ст , ама си викам дават още  две лалета... Smile Ама не ми ги дадоха...

Общи условия

Активация на акаунт