Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 480
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Велико Търново
Явно пак се изложих! За fig става въпрос, което е смокиня, да! Аз си мислех, че е фурма. Извинявам се!

# 2 776
Нещо не бие на познание, а на суеверие това за фурмите😃.

..А, ето, разбули се "мистерията". Така е по-добре. 😉

# 2 777
На теб ти е простено. Hug

# 2 778
Имаме от кръглите стопери. Няма как да се захванат с дюбели за пода според мен. Тежки са, ама като засилим вратата и го измества и вратата се блъска. Grinning иначе отдолу е с един гумиран Rolling Eyes слой около 5см. Сега се сещам, че може с двойно залепящо тиксо евентуално да се захванат. Simple Smile
Скрит текст:
От балкан юг бях вземала за стаите, всичките бяха със захващане за пода, искаше ми се по-масивен да взема за външната врата, че по-тежка, ама нямаше там. Пак бяха метални с гумирано от страни.

# 2 779
  • София
Явно пак се изложих! За fig става въпрос, което е смокиня, да! Аз си мислех, че е фурма. Извинявам се!

Споко, ти пишеш фурми, аз чета смокини и отговарям за смокини Mr. Green

И аз направих един бърз обеден пазар в Ринг Мол, пълен кеф никакви хора и всичко налично.

Купих от намаленото розе, както писах, учудващо добро за 4те си лева.
Лалета, никак не обичам отрязани цветя, но бяха мноооооого красиви! Аз обикновено си купувам орхидеии те поне издържат 2-3 месеца.
Пармиджано, бразилски орех, мрежи за пране, още чушки, че да си имам(2та стека са на вилата Mr. Green ), ябълки Амброзия, портокали за сок, мнооооого са вкусни, взимам не за първи път.

Сега видях, че съм дала 7,49лв. за тарелка с продълговати черита, сигурна съм, че подобна цена нямаше! Не са лоши но 15лв. килото Shocked

# 2 780
Искам да питам тези от вас,които са купували цветя от Лидл,успявате ли да ги запазите или бързо умират?Срещала съм доста постове във Фейсбук на хора да се оплакват,че много бързо им умират.Кой се грижи за цветята в тези вериги магазини и кой ги полива ?
Загледах Азалиите от другата седмица,знам,че са много капризни, но много ми харесват.

# 2 781
За който я спомена, жълтата ряпа става добре в комбинация с други продукти, примерно на яхния или супа: нарязана на кубчета заедно с кубчета картоф, морков, лук нарязан както искаш, по желание месо, подправки. Hands Ok Hand

Morkovel99, цветя от Лидъл купувам и са трайни, ама цвете гледане иска. Wink

# 2 782
  • софия
Нямам проблем с цветята от Лидл. Купувала съм както рязан цвят, така и няколко в саксия. Хубави и здрави са растенията.

# 2 783
Жълтата ряпа, когато беше хит в темата я купих. Ядохме я на салата с моркови, също и печена заедно с моркови, лук, картофи и месо.

# 2 784
  • Plovdiv, Bulgaria
Телешката кайма хубава ли е?

# 2 785
  • Мадрид / София
Купувала съм цветя в саксия от Лидл и ако са здрави при самото закупуване си живеят и в къщи. Въпроса е, че в магазините ни се предлагат и болни вече растения и ако не знаеш точно как трябва да изглежда едно здраво растение и вземеш болно, после е нормално да загине или линее.
Момичета, относно смокини и фурми, не го приемайте навътре, не ми беше цел да засягам някого. Просто съм ги виждала на живо (смокиня имах като бонсай, ама ѝ помогнах да загине от неопитност) и затова се очудих много. А палми в Испания има на достъпни места по улиците.

# 2 786
  • Козлодуй
Миналата седмица купих в четвъртък бели лалета 7 на брой и издържаха 1 седмица до вчера изглеждаха добре но днес вече ще ги изхвърля Simple Smile
Много обичам телешка кайма от младо телешко правя си кюфтенца и ги пека на скарата - много вкусни Simple Smile

# 2 787
  • софия
Ето как изглеждат двете страни на подложката за сушене на съдове. Някой питаше, ако не съм се загубила в обсъждането.
Скрит текст:
Пак да попитам има ли правилна страна за ползването й? Аз слагам съдовете върху нерошавата страна.

# 2 788
  • Козлодуй
И аз слагам съдовете от нерошавата Simple Smile То не е много рошава Simple Smile

# 2 789
Така като я гледам, аьз бих ги слагала от рошавата.
Ама аз съм левичар зодия рак и все правя нещата наобратно Joy

Общи условия

Активация на акаунт