Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 749
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Пловдив
И при нас не видях неопр.колани...чаршафи също.

# 2 791
Тази подложка става ли да се сложи на отцедника на мивката?Няма ли да е все мокра,вашите къде държите?Имам миялна и я ползвам,обаче все се налага да трихна нещо на ръка.
Иначе доста неща си харесах от новата брошура.Най-вече за дребната-клинчета,блузки че всичко й омаля и дървените играчки ми се ще да видя.А и пилешко да взема.

# 2 792
Етикетът се слага на долната страна принципно.

# 2 793
И моята логика с етикета е такава

# 2 794
  • софия
Лайка, и аз съм Рак, но не съм левичар 😜
Моята логика също е с етикета. Значи, приемам, че я ползвам от правилната страна.
Бела, нямам отцедник, но и аз все нещо имам да замия на ръка. Държа я в шкаф до мивката и когато ми потрябва я слагам на плота. После я оставям да изсъхне на дръжката на фурната и я прибирам в шкафа.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 08:23 от zvаnchе

# 2 795
  • Варна
Привет момичета, моля да пуснете снимка на тези бисквити с корабчето, не успявам да ги намеря. Също така бяхте препоръчали и кренвирши, кои са точно?

# 2 796
  • София
Имам апаратчето за мерене на кръвно налягане от 2 -3 г. Добре се държи, мери. С ММ бяхме по отделно на кардиолог. Носихме и апарата за да сравним измерването с професионалния. Почти едно и също измерва. Докторите го одобриха.
Тогава беше бяло, в бяла кутия.

# 2 797
Привет момичета, моля да пуснете снимка на тези бисквити с корабчето, не успявам да ги намеря. Също така бяхте препоръчали и кренвирши, кои са точно?
Стоят си при всички бисквити...

Кренвирши - тези взимам.

# 2 798
  • Варна
Стоят си при всички бисквити...

Кренвирши - тези взимам.

Благодаря много, знам ги тези бисквити, но аз търсех корабче на самата опаковка 🤣

# 2 799
Тези Шункови кренвирши на мен са ми безвкусни.
На Пикок с 85/89% месо са по добри на вкус. И двата вида са стегнати доста като консистенция. Това го давам за информация само.
По-евтини Чери домати има в Кауфланд, но обикновено качеството е ужас. На Лидъл са повече от килограм месо като цена, а не рядко бият на химия при консумация. То къде ти слънче в Холандия по това време за домати, нали?!
И последно за виното - като нищо може да предизвика киселини. Аз получавам точно от бели вина понякога. Общо взето бях отписала Испанските вина точно заради Лидълските, даже са ми еднакви на вкус като цяло - с малки разлики в "парфюма". Но вкъщи получихме като подарък бяло и червено вино от Испания - не са скъпи и са съвсееем друго нещо.

# 2 800
  • в кукувиче гнездо
В ЛИДЛ испанските вина не са хубави. Те затова са и най-евтини. Но пък в Испания правят много, много добри вина. Тези тук не бих ползвала и за готвене.

# 2 801
Напиши в гугъл бискв.с корабче и ще го видиш.

# 2 802
Скъпите холандски чери домати (вчера ги гледах на 7.29 за 500 гр, ако добре съм запомнила цената) никога като вкус не са ми “били” на химия- доста често имат сладък вкус (купувам ги заради дъщеря ми, която почти нищо не иска да яде и това е едно от малкото неща, които харесва).
Като алтернативен на тях вариант на цена около 11 лв/кг намерих в един магазин плод-зеленчук гръцки чери. Турски чери, когато съм купувала са били не особено вкусни.

# 2 803
Mikkey, за виното и киселините, възможно е:
Киселини
Виното е в киселинния обхват на pH спектъра. Това е така, защото гроздето съдържа киселини и тези киселини се пренасят във виното.

Киселинността във вината варира от свръх-кисело - около 2.5 pH (висока киселинност) до много изчистено от киселини, около 4.5 pH (ниска киселинност). Ще забележите, че белите вина като цяло имат по-голяма киселинност от червените.
https://goodlife.bg/article/868-Kakvo-realno-ima-v-edna-chasha-vino-

# 2 804
fenyx За сина ми съм купувала преди от Чери микс - червени, жълти, кумато.
lechugitka Приятели и познати са похвалвали Лидълските вина и съответно почерпват с такива. Вкъщи се купуват видове от традиционни сортове основно. И аз като теб не купувам какво да е вино, защото за готвене ще го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт