Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 736
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 805
Devil, благодаря.
Има бонус купон - за салата айсберг:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 11:13 от fenyx

# 2 806
За кюнефето не се ли използват млечните конци от същата страница?

# 2 807
  • Пловдив
Снощи при сметка 19лв и нищо спестено с Л+ ми даде от креч картата -42% на маслените бисквити в кутия.

# 2 808
  • в кукувиче гнездо
fenyx За сина ми съм купувала преди от Чери микс - червени, жълти, кумато.
lechugitka Приятели и познати са похвалвали Лидълските вина и съответно почерпват с такива. Вкъщи се купуват видове от традиционни сортове основно. И аз като теб не купувам какво да е вино, защото за готвене ще го ползвам.
А за кои лидълски испански става въпрос, че са хубави? Аз не съм попадала, свекър ми взимаше едни Конде ли бяха, монде ли, страшна отврат. Иначе и аз да потвърдя намаленото френско розе е много хубаво. Повече ми харесва от Бартолино киарето.

# 2 809
Недоволна съм от вчерашните пилешки дробчета. Днес бая време ми отне да ги почистя и измия. Преди не бяха така. Някой има ли поялника от вчера?

# 2 810
  • Mostly in my mind
В ЛИДЛ испанските вина не са хубави. Те затова са и най-евтини. Но пък в Испания правят много, много добри вина. Тези тук не бих ползвала и за готвене.
То при нас явно все най-долно качество идва. Аз затова за вина винаги избирам българските. Simple Smile

# 2 811
скоро взех дробчета за кучето, не ми направи впечатление да са по-различни, съвсем добре си бяха.
тези кренвирши по-горе зелените и ние ги харесваме. само те и детските са ми ок като състав.

# 2 812
Откъде мога да си взема гофретник ?

Моля за помощ.

# 2 813
след малко ще ходя до лидл на сточна и ще проверя дали има.

# 2 814
За кюнефето не се ли използват млечните конци от същата страница?

Да, аз тях ползвам, но докато успея да се включа с коментар по въпросите за какво се изпозва в кюнефето и темата избягва по страниците и за това не се включих.

# 2 815
  • Mostly in my mind
Какво наричате млечни конци? Кадаифът ли?

# 2 816
  • Бургас
Здр. търся мнения за слухов апарат в брошурата тази седмица.Майка ми е с глухота 90%,дали ще свърши работа?Имахме ,друг от слухов център ,който счупи и сега търся алтернатива.

# 2 817
  • София
Хубаво вино имаше преди 3-4 г. по Коледа в едни дървени щайги по три броя бутилки. Не помня, обаче, какви точно бяха, та да ги потърся сега по единично. Някой помни ли ги?

# 2 818
Здр. търся мнения за слухов апарат в брошурата тази седмица.Майка ми е с глухота 90%,дали ще свърши работа?Имахме ,друг от слухов център ,който счупи и сега търся алтернатива.

Бяхме взели на дядо ми, но не остана доволен и си ползва специален, точно от такъв център.

# 2 819
  • София
Какво наричате млечни конци? Кадаифът ли?
Не, вид сирене, виждала съм го като плитка, не съм опитвала обаче.

Общи условия

Активация на акаунт