Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 702
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 850
За който се интересува и преди да е хукнал по тези кренвирши - съдържат едновременно мононатриев глутамат и натриев нитрит - двете най-силни отрови, които са разрешени да се влагат в храни в България и които са със сериозни последствия за здравето. Добре би било да бъде обяснено на децата и те да си решат дали искат да ги изяждат, защото последствията ще са за тях. На мен ми се иска да ме бяха питали преди години преди да ме нахранят с "деликатеси". Иначе едва ли има нещо по-вкусно от храна с глутамат, да. Останалите да пренебрегнат написаното и да продължат да си се тровят на спокойствие, какъвто апел имаше скоро.

# 2 851
  • Варна
Ей,много чисти тоз народ! Една прахосмукачица не сте ми оставили Disappointed
Определено забелязвам,че това,което mishka сподели за големия интерес към доста неща,които преди се търкаляха много време,е факт. Колко ги гледах тези прахосмукачки на предното пускане-имаше златна и бордо,чудих се кой цвят, трябва ли ми..сега като реших,че ми трябва-няма. Махнали са я  от приложението и от сайта. А този път изчезна за един ден. Както и гофретниците-преди се моткаха доста време из магазините. Много хора явно четат тук и каквото се похвали-изчезва на мига.
Днес при нас пак голяма лудница,много народ имаше в ранния следобяд. Нямаше и от портокалите в мрежа в единия магазин,нито табела дори. Нали обикалях за прахосмукачка, намерих и заредих портокали от Владислав. Дано и този път да се сладки като предния .
Тези кренвирши купуваме и ние-харесват се,усеща се,че има месце. Като за от време на време,мога да преживея състава.
От другата седмица харесвам много Лабнето,но не и цената му.

# 2 852
Хубави ягоди нацелих днес да взема от нашия филиал.
И в Младост 2 свинската плешка е на 4.49/кг (имаше и парчета под 1 кг).

# 2 853
Гледайте ги хубаво тия кренвирши като купувате голямата опаковка, че бях взела за приятелка и и аше нещо черничко на единия и ходих после да сменям опаковката, че не го бях видяла като ги купувах.

# 2 854
  • Mostly in my mind
Аз луканка, салам, пушено месо без натриев нитрит, освен лейбъла,  не съм виждала. Ако някой знае, да сподели. Дори и КФМ, които много харесвам и са едни от най-чиститите от е-та, имат натриев нитрит.

# 2 855
Четох току що, че и в прясното месо го има, но не е обозначен.
То как да го избегна тогава...прасета трябва да гледам. Не знам вече....ат какво да се пазим по напред 🤔

# 2 856
И с детето много ги харесваме тези кренвирши. Даже другата седмица като пуснат нещата за хот дог, ще взема да си направим.
Харесвате ги не защото са истински, а защото имат мононатриев глутамат. Където го има, всичко е вкусно.

# 2 857
Аз луканка, салам, пушено месо без натриев нитрит, освен лейбъла,  не съм виждала. Ако някой знае, да сподели. Дори и КФМ, които много харесвам и са едни от най-чиститите от е-та, имат натриев нитрит.
КФМ имат серия "чиста храна", не знам дали Лидл ги предлагат:
https://m.ebag.bg/krenvirshi-kfm-chista-khrana-snaks/544143
Има, намират се колбаси, но е по-трудно. Когато потребителите отрежат боклуците, тогава ще станат масово разпространени тези рецепти.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:58 от soul81

# 2 858
  • София
И с детето много ги харесваме тези кренвирши. Даже другата седмица като пуснат нещата за хот дог, ще взема да си направим.
Харесвате ги не защото са истински, а защото имат мононатриев глутамат. Където го има, всичко е вкусно.
Добре, направо съжалих, че се включих в темата. 😀

# 2 859
  • Буркина Фасо
Добре, направо съжалих, че се включих в темата. 😀

а-а-а-а-ааааа не съжалявай.  тези добавки ги има навсякъде. дори и във въздуха.Smiley

# 2 860
Познавам една ...дама, която твърди, че е дебела заради този глутамат. Подозирам, че не е от това No Mouth

# 2 861
  • Буркина Фасо
Познавам една ...дама, която твърди, че е дебела заради този глутамат. Подозирам, че не е от това No Mouth
кажи и да "набива" само глутамата и да не се храни с нищо друго.
след 1 седмица ще запее друга песен Smiley

# 2 862
  • Mostly in my mind
Аз луканка, салам, пушено месо без натриев нитрит, освен лейбъла,  не съм виждала. Ако някой знае, да сподели. Дори и КФМ, които много харесвам и са едни от най-чиститите от е-та, имат натриев нитрит.
КФМ имат серия "чиста храна", не знам дали Лидл ги предлагат:
https://www.yoli-bg.com/%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1% … D1%8F%D0%BA%D0%BE

Има, намират се колбаси, но е по-трудно. Когато потребителите отрежат боклуците, тогава ще станат масово разпространени тези рецепти.

Поправям се. Blush Сега видях,че имам този в хладилника и се загледах в съдържанието. От Лидл е купуван. Simple Smile

# 2 863
  • Пловдив
Току що изхвърлих бурканче с маслинена паста, от каламата...нещо не беше ок. Развалили са я. Поне за моя вкус.

# 2 864
Аз съм купувала чисти продукти и на Тандем, ако не греша. Имат щанд в халите , като се влиза от Мария Луиза е вдясно. Техни продукти съм виждала и в Била. Бях купила кренвирши от щанда в халите и на следващия ден в Била ги видях на по-ниска редовна цена. Продуктите им даже ми харесват повече от Клийн Лейбъл и тези на КФМ, ама са по-скъпи, ако помня добре.

Общи условия

Активация на акаунт