Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 288
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Laughing
Днес черпим - имаме троен повод - Калинка става на 5 месеца, на тази дата преди 1 година разбрах, че съм бременна, а преди 6 годинки се залюбихме (отново) с мъжлето ми  Heart EyesЧерпим ви с една снимка с новата прическа (аз обещавах от няколко дни  Blush)

и отивам да ви чета, че тези дни сме ужасно мрънкаливи  Cry Вечер не ще да заспива, акото й зеленееше няколко пъти и само гризка... на зазъбица ми прилича... Вчера й взех специална биба на Нуби с пъпчици, на които да си чеше венците и айс гел за охлаждане, обезболяване и гризкане  bowuuХареса й и си я смуче, дано й помага на душицата  Praynig
Еййй, Ирка вече сме се затъжили да знаеш  Hug Ще ви чакаме с Елличка с нетърпение  Heart Eyes
Гледам обсъждате мъжете... Аз на моя му казвам онзи ден за тройния ни повод (да е предупреден да измисли нещо Mr. Green), а той ми вика - ами нали знаеш, че не съм романтичен тип  #Crazy какво да го правя кажете  Crossing Arms
А, и да ви се похваля - нашето малко мързелче (щото все още не се обръща) вече се надига да сяда и много се сърди, ако я сложа легнала  hahaha Като е полуседнала почва да ръмжи и да се дига да сяда с победоносна усмивка  Joy Онзи ден бяхме на ортопед и тя каза, че от 5 навършени месеца вече може да сяда по малко и да се вози на по-повдигнато ниво на количката. Освен това носенето в кенгуру било много добра превенция срещу луксации  Peace
Ей, Бабълче, значи и привас е било същата история с неспането и мрънкането като при нас... в чудо се видяхме с мъжо  #Crazy

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 10:45 от змейковица

# 136
Гледам обсъждате мъжете... Аз на моя му казвам онзи ден за тройния ни повод (да е предупреден да измисли нещо ), а той ми вика - ами нали знаеш, че не съм романтичен тип   какво да го правя кажете 
И моя така  #Cussing out #Cussing outТова не е оправдание ама кой ти слуша Rolling Eyes
Иначе сте много хубави и Калина с майка си ,и Велизар ,и Стоянчо....Ани поздравления и на мен ми харесва заглавието.
Ох вчера беше супер време ,а днес не става май за разходка Cry

# 137
Здравейте и от мен в този мрачен, влажен ден  Laughing
Ето ви нещо забавно:
http://aistigave.hit.bg/Cosmodisk/
Лек ден на всички и   bouquet и Hug на всички празнували и празнуващи Simple Smile

# 138
  • Варна
Честита месечинка на Калина, Венци и Стоян! Много здравички и усмихнати да са Ви малките слънчица
Змейковица, да са Ви честити всичките празници! А мъжа с времето ще го превъзпиташ, надявам се /надеждата умира последна/. Той и моя смята, че цветята са пари на вятъра, ама....какво да се прави.
А н и, страхотно заглавие   bouquet
Още щях да пиша, но забравих  Embarassed
Лек и приятен ден!

# 139
Здравейте! Да почерпим и ние днес за нашите 5 месеца! Не ми се отварят допълнителните емотикони, така че всеки да се почерпи с това, което най-много обича  Heart Eyes .
Честито и на другите месечковци - Калинка и Стоянчо. Да са здрави, палави и обичани!
Не знам дали е от новолуние или от друго, но и ние сме много мрънкави тия дни, а през нощите още повече. Непрекъснато се буди с рев милото, сънува ли нещо незнам. Вече трайно се настани на спалята при нас, че то е едно ставане по 100 пъти  на нощ. Дано не се приучи, че как ще го отказваме..
Кабранска, Бабълче, скорошно оправяне. Че то с това тичане покрай децата само контузии липсват.
Всички бебчета са чудесни, много им се радвам, като слагате снимки и клипчета.

# 140
Честити 4 месеца на Стоянчо и 5 месеца на Калина и Венци!

Радвам се че заглавието ви хареса.

Наистина , вчера лято, днеска зима! Че и съм сама днес голяма скука.

АААА , това за Космодиска го четох вчера  hahaha

А като стана въпрос за мъжете и цветята, моя пък харчи луди пари за цветя. И от време на време се поразправям с него. За поводи ми подарява някакви супер оригинални и скъпи букети, а като тръгнем на гости купува цветя за жените в цялата фамилия. И все се разправя с цветарките че не можели да му направят един букет като хората. Голяма претенция е. Аз вече без него ходя за цветя , че ако има време и все ги кара да развалят и на ново да правят.....

# 141
  • София
Днес май ще има повече материал за четене Laughing Супер снимки, а Ивчо с биричката....ако видя такава реклама ще си купувам само съответната марка бира Heart Eyes
В момента варя моркови, за да замразявам за пюре, когато реша да и давам, а и времето предполага доста по-кратки разходки  umbrella, та съм се захванала с таки едни дейности  food002
Като гледам бебешките снимки, всичките едни нагласени, направени, а мойта беба на всички снимки, от в къщи, е с лигавник. Хич не е представителна, ама едни лиги точи като самбернар е, около нея всичко става мокро clean
Ей, да не забравя ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ, да са живи и здрави  и ЧЕСТИТ ТРОЕН ПРАЗНИК НА ЗМЕЙКОВИЦА Tada

# 142
  • Плевен
Здравейте!
ЧЕСТИТО НА КАЛИНА, СТОЯНЧО И ВЕНЦИ! ЧЕСТИТО И НА ЗМЕЙКОВИЦА дано все пак мъжа ти усети намека твърдека ,ако не празнувай с бебка, най - хубави пожелания1
Ани и на мен много ми харесва заглавието!Браво, завидни поетични способности!
Оставих гадното за накрая, ужасно съм ядосана и възмутена, още треперя от нерви. Прибирах се от магазина, а Траяна с мен в кенгурото тъкмо задрямваше, когато едно такси с бясна скорост премина възможно най-близо да тротоара (където има локви) при положение, че и двете платна за джижение в тази посока бяха свободни. То че аз съм цялата мокра карай , но изми главичката на Траяна и тя ужасно се стресна. Добре , че бяхме близо до нас, та бързо се прибрах, съблякох я и й измих лицето и главата. Моля се да не е налапала от тази мръсна вода и дано не получи някоя инфекция по очичките или другаде.
Съжалявам за гадостите които изписах, но  малко се поуспокоих!
Дано да е лек и усмихнат деня ви! smile3531

# 143
Здравейте и от мен,

Моят син Мартин, след доста ревлива сутрин, заспа. Това тежко, мрачно време сякаш ми е изпило силите и нищо не ми се прави. Дано следобед да изсъхне, за да може да излезем.  1stroller

Сутринта ядох мюсли с мляко и бях взела Мартин в мен. Главата му беше на нивото на купичката и при всяко гребване с лъжицата, той си отваряше устата. Много беше смешен.

А за бирата.. Явно в нашия форум не само мамите, а и бебчовците обичат бира. Браво, браво... и наздраве.  beer3 beer2 beer

Пожелавам на всички бебчета, които имат празник днес много здраве, късмет и още хиляди прекрасни месеци пред тях.  smile3510

lusmar, отвратително неприятен инцидент. Аз сутринта имах подобен на пешеходна пътека с една маршрутка. Просто не подлежи на коментар и движението, и манталитета, и контрола.... Не се притеснявай за детето, най-вероятно само се е поизцапало и стреснало неприятно. Дано да е спокойничка вече.

# 144
А,добър ден и от нас със Ивчо!!! smile3525
ЧЕСТИТО НА КАЛИНА, СТОЯНЧО И ВЕНЦИ!И на Милена/Змейковица/,честит им 3 в 1 празник...ама я го загрей малко тати Змей,че да не го почвам аз/че не ми е работа,де/,щото и аз така бях информирана в началото-че не бил по романтичните глупости,чувствал се глупаво като поднасял цветя, и не обичал да танцива/ и все от тоя род  глупости/...ама елате сега да го видите-`че аз пък съм проклета и устата за три села. smile3521...
Благодаря ви за милите думи newsm53 и се надявам скоро да ви се похваля,че мога на пръсти да ходя/ и Бъбълчето също/...но то и без това тия дни ще сме в "домашен арест" заради времето...
А за снимката-ние сме така не само с бирите...в общи линии положението е"аз веднъж ,само да го докопам ...",но нали мама е звяр-нищо не дава/големи егоисти в т`ва семейство Кабрански,бе...всеки яде,пие....а на горкото дете-никой,нищо не дава...
Стайпърче-аз гледам ,че пак си дежурна по-нощите в нет-а...ама щом е за такива попадения....струва си.../а Бюбхен-а  и аз нещо не го долюбвам..ние сме на козметиката на "Corine de Farme и засега сме много доволни/
Олчето,големи сте спортяги...ама слагайте маратонките и на стадиона ,като се оправи времето-че то и вие сте май от тия с повечето енергия...
Ани,как бе мила ти идват и рими newsm78/аз така съм зациклила на ниво елементарно мислене,че и повече на автопилот го карам.../, а за обществената ти дейност- smile3501,обичам такива хора/като има време и аз се включвам, и макар че съм с малко по-различни политически възгледи,вашия приятел Президента,го уважавам като политик thumbsup/
 lusmar ,ти поне тегли ли му една smile3512....че то само при вас да е така....абсолютни идиоти са повечето шофьори... smile3514
Ох,стига съм се изказвала "компетентна" по всички теми,че "голяма уста се" събуди и вика"Гладеееен съм." smile3514

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 13:32 от Анонимен

# 145
  • видин
lusmar, това което ти се е случило е ужасно.
за съжаление често се случват срещи с такива шофьори.
на мен ми се е случвало, пресичайки на светофар като бременна, когато не успея на зелено и светне жълто, да ми свиркат, за да мина по-бързо,което много пъти ме е стряскало.

ние пак сме в период на диета - яде само по 80-90 мл на хранене. и всеки път е борба да й се даде млякото - плюе и бута с език, а че е гладна и ясно, защото  мрънка, а минават 4-4,5 часа между храненията.

случайно намерих бебешкия картон на големия син - отпреди 22 години! много ми беше интересно да сравня развитието на децата. на тази възраст сина е бил с 250 гр по-тежък, но с 4 см по-къс.  а на 8 месеца още не е имал зъбки.

отивам да домакинствам малко, защото съвсем съм занемарила дома.

# 146
хайде да разведря малко времето Simple Smile и да си покажа прелестите в излишък smile3521. А моето дете пищи и се бие newsm45

# 147
 Обещах му че ще го снимам как реве и ще ви пусна клипа-дали ще се трогне и стресне Grinning

# 148
  • София
Здравейте и от нас  Grinning Навън е много гадно, но май му намерих цаката - Добре облечено и завито бебче спи на балкона в шезлонга  smile3521 Така хем е навън и диша чист въздух, хем мога да си свърша нещо в къщи  Grinning
Ето и една снимка от нас - как заспахме във ваната  hahaha  rotfImbo

# 149
Здравейте и от нас с Никола,

който се тази сутрин се събуди наяден от нещо по бузките и клепача на очето  - от къде се взе тая гад  newsm78 дали е комар - само да я видя и ще...... - как така ми наяла бебето #Cussing out

Леле Олче - гледам по снимките - ама какво си направила с това дете - той ми се вижда супер изменен!! От бебешка  физиономията му на момчешка заприличала - ама много е пораснал! Laughing

Честито на месечковците - да са много здравички и щастливи! И честити празници на Змейковица - щастие и усмивки!  Hug
Наде, ама много е сладък спящия бебок!  Grinning

Кабранска, Бъбъл - дано се оправите бързо - то един приятел години наред имаше такова чудо и все се шегуваше "аз пък съм такъв принц, че даже и ноктите на краката не си ги режа сам!"

За козметиката - аз ползвам Бюбхен и съм много доволна, имам от разни подаръци и на Нивеа и на Мустела - ама като ми свърши нещо и ползвам и от тях - ама наистина Бюбхен най ми допада.

Вчера - си обядвам и Никола ме зяпнал съсредоточено - следи вилицата - като китаец - пинг понг топче - ха на горе ха надолу. И като дъвча и той - мляс, мляс. Като спра да дъвча и той спира да мляска - абе цирк. Та му дадох 3 бебешки лъжички - оризова каша на Милупа - и сякаш много му хареса и все с лъжица е ял!! Ама само му дадох да опита де - аз съм за късното захранване - но пък той си изпроси  Wink

За срещата - времето май наистина ще е гадничко - за това Събота 30.09.06 след 10:30h в Мол-а (Стамболийски и Опълченска) горе - където е Макдоналдс. Говорих с Laura06 (Ани) и ще е там! Пък аз като се научих да правя клипчета - ще взема да се поупражнявам до тогава  Wink

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 18:04 от eunos03

Общи условия

Активация на акаунт