Днес черпим - имаме троен повод - Калинка става на 5 месеца, на тази дата преди 1 година разбрах, че съм бременна, а преди 6 годинки се залюбихме (отново) с мъжлето ми
Черпим ви с една снимка с новата прическа (аз обещавах от няколко дни
)
и отивам да ви чета, че тези дни сме ужасно мрънкаливи
Вечер не ще да заспива, акото й зеленееше няколко пъти и само гризка... на зазъбица ми прилича... Вчера й взех специална биба на Нуби с пъпчици, на които да си чеше венците и айс гел за охлаждане, обезболяване и гризкане
Хареса й и си я смуче, дано й помага на душицата 
Еййй, Ирка вече сме се затъжили да знаеш
Ще ви чакаме с Елличка с нетърпение 
Гледам обсъждате мъжете... Аз на моя му казвам онзи ден за тройния ни повод (да е предупреден да измисли нещо
какво да го правя кажете 
А, и да ви се похваля - нашето малко мързелче (щото все още не се обръща) вече се надига да сяда и много се сърди, ако я сложа легнала
Като е полуседнала почва да ръмжи и да се дига да сяда с победоносна усмивка
Онзи ден бяхме на ортопед и тя каза, че от 5 навършени месеца вече може да сяда по малко и да се вози на по-повдигнато ниво на количката. Освен това носенето в кенгуру било много добра превенция срещу луксации 
Ей, Бабълче, значи и привас е било същата история с неспането и мрънкането като при нас... в чудо се видяхме с мъжо
и
, та съм се захванала с таки едни дейности 

...
и се надявам скоро да ви се похваля,че мога на пръсти да ходя/ и Бъбълчето също/...но то и без това тия дни ще сме в "домашен арест" заради времето...
/аз така съм зациклила на ниво елементарно мислене,че и повече на автопилот го карам.../, а за обществената ти дейност-
,обичам такива хора/като има време и аз се включвам, и макар че съм с малко по-различни политически възгледи,вашия приятел Президента,го уважавам като политик
....че то само при вас да е така....абсолютни идиоти са повечето шофьори... 
и да си покажа прелестите в излишък