Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 141
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И мен много ме е яд, че не можах да дойда на срещата, другият път ще съм по-сериозна Grinning
Аз не знам дали си въобразявам или е просто съвпадение, но ми се струва че откак започнах да захранвам Радинка се буди по-рано и по често сутрин да папка, а от повече от 2 месеца не се е будила посред нощ (спеше си по 10-тина часа)
Забелязали ли сте подобна зависимост?

# 286
Велиса , Алекасандър много прилича на тати си. Какво им става на тези момчета , всички много приличат на бащите си, а уж трябва на майките си да приличат.

Имар, големи поражения си имала в Пловдив.  Confused

Кабранска ти направо ме изуми с това обрязване  #Crazy Как така ще си подложиш момчетата на тоя стрес. И аз вчера гледах предаването и умрях от страх и ужас какви са тези майки дето държат ръцете на децата си , а те клетите викат за помощ и плачат. Аз това не мога да го преживея. Свило ми се е сърцето и само като си го помисля и ми се доплаква.

Честите 5 месеца на Марти, да не забравя! Тя и Йоанка днес има месечинка! Да са весели и усмихнати деца!

# 287
Малко със закъснение да се включим и ние в клуба на майските мами и бебоци. Ние сме мама Лони и бебе Георги /Гого/. Той се роди на 03.05.2006 г., а беше определен за 08.05.2006 г.

# 288
Добре дошла на мама Лони13 и бебе Гого! От Сливен май нямаме мама. ти си първата!

# 289
  • Бургас
Привет, привет сладурки и сладурковци (малки и големи)!  newsm51
Краска още спинка и сърце не ми дава да я будя сега да хапва! От друга страна от една, две седмици се опитвам да й правя режим: задължителен сън от 12 до 15 ч. или кротуване в леглото (по неин избор  smile3503) и сега с този сън дето го отпра по никое време май ще развали работата... smile3506 Смятам, че й се отразява добре това с обедния сън, защото така не се криви през деня и е все нахилена! Вечер продължаваме да спим непробудно по 11-12 часа, пу-пу-пу, да не чуе дявола! Rolling Eyes
Тук пекна най-сетне слънце и дано да се задържи по-дълго това хубаво време, че вкъщи да се стои хич не си е работа, особено пък в събота и неделя (когато почиваме все пак, аааа!). Аз да се оплача, но от утре до края на октомври ще се наложи да ходя по цял ден на работа (от 9 до 18ч.). Нямах нагласа за толкова часове, но какво да се прави, ще го преживеем някак си!
Гледам, че говорите вече за захранване...ние сме още само на кърма, но какво да я правя като имам толкова много в изобилие?! Грехота е да я хвърлям (фризера вече ми е пълен и нямам място къде да я складирам) и да давам каши и пюрета, вместо нея?! ? Освен това да си кажа честно само с кърма ми е много по-лесно! Направо отсега се ужасявам като си помисля каква цапанка ще е тези храни, ужас...Вече почнах да търся нещо такова:

което да постилам под стола... newsm12. И изобщо да ви кажа тръпки ме побиват като си помисля какво ще бъде у нас сигурно след година: разхвърляно, със пшеничени пръчици и солети размазани по килима и масата, бррррр, ужаааааас! Не знам как ще се възпитаваме там, аз много мразя да имам неразбории около себе си! Значи казвам ви честно, ако не ми е подредено навсякъде не мога да седна да върша каквото и да е! А всичките ми приятелки с по-големи деца твърдят, че от царевичните пръчици и разпилените солети по пода отърване няма! #Shocked ....
Ха, сега виждам, че си имаме нова мама тук! welcome радвам се, че групичката ни се разраства все повече и повече!  newsm44 Сега, обаче смятам да ставам от тук и да будя спящата ми красавица:

Целувки на всички ви и до скоро!  love001  love001  love001

P.S. Ха, сега имаше реклама по bTV на новите епизоди на "Такъв е животът"...пак се върнах на спомените за бременнистките ни месециииии....... Simple Smile

# 290
  • Бургас
опс, пак съм аз! Забравих да питам нещо: Краска от 2 дена е с хрема! Какво да я правя според вас?  newsm78 Дали от само себе си ще мине или трябва да й давам нещо?    newsm78 Какво ще ме посъветвате? Много ми е мъчно като я видя сутринта и цялото й носле е със засъхнали сополки и миличката ми не може да диша през носа... Sad

# 291
Привет и от мен-абе наспах,се добре,че Румя ме светна коя е мамата....А ти защо не спиш по това време???
Ладида-пробвай със Стеримар-поне аз така съм чувала....
А н и ,аз също съм скептично настроена относно обрязването-и то особинно след това което видях вчера в предаването на Карбовски-но тъй като мъж ми е имал много големи проблеми/възпаления,след забелване,които в крайна сматка са завършили с обрязване,и то в напреднала възраст/,държи да го направим с децата,защото смята ,че ако се направи навреме и от добър хирург,травмата за тях ще е по-малка...Но ,честно казано,ми се струва,че май сме изпуснали  времето за Сами... newsm78

# 292
Аааа,то още се пишело в тази тема.Аз пак неразбрала Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт