Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 151
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ето я Елла

# 271
  • София
А това е една снимка от нас от днес.Иван в Градската градина на Пловдив преди да си тръгнем.

# 272

готовооооооооооооо

А къде е Вечерница?

# 273
Как ми оправихте настроението с тези бебешки клипчета. Супер идея Simple Smile И какви са сладури. Руми, Косьо толкова ми хареса. Как се опита да сложи пръста на юнос в устата си  Laughing
И таткото пак ми развали настроението. Не иска да отиде да вземе колата. А това, че жена му остана без ръце и кръст много много май не го вълнува. Днес цял ден само ми казва не и после прави каквото трябва, но междувременно аз се ядосвам.

Виф - честит рожденник, месечник и християнин!
Честито и на другите месечковци.

Какво друго щах да пиша. Не помня. Елла е страшно пораснала. Ира - качвай още снимки Simple Smile
Люба, още ли те боли пръста?

Като се сетя какво исках да пиша, ще се включа отново.

Танче, стискам палци всичко да е наред с Жасмина. Сиска - кога ще има резултати от изпита?

# 274
  • София
Искренно съжалявам , че пак пропуснах срещата newsm45. Клипчетата и снимките са страхотни. Награда на Юнос за опраторско майсторство smile3509.
Да се похваля от вчера Бояна се обръща от гръб по корем, по случая нашия тати купи тортичка и аз си провалих целия режим . Пак отложих свалянето на грамове за друг път Embarassed
Крейзикити честито дипломирване- както казва една скица, моя приятелка smile3501
Да не пропусна и месечковците, да са живи и здрави, да папкат, слушкат и да радват мама и тате! newsm51
imar дано бързо да ти мине, добре че на бебо нищо му няма Praynig
Камбанска как е пръста?

# 275
Имар,Мимозке,Велиса,
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!!!Наи-накрая и аз да имам снимка на Елла.Страиперче,това дете расте като гъба!
Имар,защо така "падателно" ти е подеиствал Пловдив,не знам.Но зимата ще те чакаме,защото ще си идвам и ми се ще да има повечко мами.Иван виж колко доволен изглежда,пу-пу за сините очи
Велиса,ама много тен твоито хлапе!И едно сладко,ама сладко...
Духи,а честито ви спане.Едва ли е случаиност.Те един ден започват да слушат за някои неща и да не слушат за други.Надявам се поне,че това с ръцете звучи много уморително.
Симби,а честито и на теб за обръщането.Да знаеш,че зорът започва.Поне Елла се обръща през нощта и реве.Кога ще се научи да се обръща от корем по гръб?
Кърмещите мами,аз преустанових деиност преди 3 седмици,но като стисна продължава да тече кърма.Да не се запуши нещо?То хем за едно ядене няма Cry,хем не спира напълно.
Еи,това диване до вчера искаше да я изправям до седнало положение и умираше от кеф,сега се е изхитрила.Стои права като дъска,защото знае,че на крака е по-интересно.Имам мускули вече като на мъж!

# 276
Ето я и Люба,не чака да попитате,ама понеже два-три дни не съм пипала нищо вкъщи,днес взех ,че се разшетах и сега наново почвам да пъшкам и охкам..../да знаете не случайно Великата инквизиция е вадила нокти-определено си е много сериозно средство за изтръгване на признания/ и лошото е,че още поне седмица две,няма и да си помисля да сложа обувки-а пък както вали вън...май домашния арест се удължава... Sad
Имар,мила-много,ама много съжелявам,че не се видяхме......От друга страна,пък,си успяла да се видиш спокойно с другите мами,че то от мен човек думата не може да вземе,ама нищо-другия път си те наплювам и няма да млъкна и за минута... Laughing
Ирка,много пораснала Елла,бе...ама вече ще се карам с теб-аз тука стягам стаята на младите...а ти почна другаде да я обещаваш...То и на Гвендолин сина хубав..ама друго си и от Филибето гадже... NaughtyАз снимки от сватба няма да качвам,че то нашето хич не беше по-канона....пък и май вече някъде съм ги показвала из форума,кой видял,видял....
Като споменах форума та да ви кажа,че допреди малко гледах ТВ/това застояване вкъщи ми се отрази много лошо-цял ден гледам и вече ще лудна,че то само простотии дават/,та освен,че в "Горещо" ,Юлиана Кънчева като разправяше за раждането си и аз направо се зачудих,ние какво знаем изобщо....,а след това и Карбовски с тия ужасии за обрязването...та направо ме стегна шапката...Но да не забравя-нашия тати иска да обрежем децата/не по религиозни,по хигиенни причини/ и исках да питам-ако някоя от вас има информация-кога горе долу трябва да се направи/в стерилна среда,естествено/,за да не остане травма на детето... Thinking
Другото което от вчера исках да ви кажа,е,че в тазседмичния брой на "Журнал "-а имаше публикувано едно проучване,че мамите които са износили две или повееч последователни/с малък интервал/ бременности живеят по-кратко.....т.е. ,аз ,дето последните години съм все бременна... #Crazy,по дълго живееле жените родили около 40тата си година....та освен третото да го отложа за тогава-белким компенсирам нещата...
А, и още нещо пишиши-нали от новата година ще почнат да привеждат майчинството и болничните директно от НОИ-та,да знаете,че през януари пари няма да има...чак накрая на февруари,та още от сега преизчислявайте семейните бюджети,че те малко,малко,ама спасяват положението/на който ги дават,че аз пак съм без..../
Ох,стига,че не се знае какво още ще ми хрумне-пък и сега превключих на Канала-тука Азис пее...ама народно и не се справя зле....та да ви оставям да спите-утре пак...А засега..целувки и  Hug Hug Hug
и отивам да гледам клипчета вместо Азис

# 277
Ааааа ще се разправяме за Елла, обещаха ни я уж, тука ще има наддаване и осукване;)) А ако се появят други кандидатки за снахи - да си чакат реда на опашката Joy Hug
Ани, работех в едно специализирано списание като координатор, а сега ме преместиха в телевизионното приложение "ТВ седмица" към "24 часа" и "Труд".
Ирка, козето мляко го взимаме от едно софийско село до Батулия, носи ни го бабата на мъжа ми всяка събота и неделя по 2 литра...Малкия много го харесва пък и нали казват, че било най-леко и най-близко по състав до майчината кърма. Да не говорим, че е по-полезно и струва 75 ст. литъра.... Grinning Wink

# 278
Срещата днес беше наистина страхотна,много се радвам че успях да присъствам най-накрая и аз  Laughing Снимките и клипчетата са супер.Аз ще кача снимки след няколко дни,като си оправя компютъра.

# 279
Клипчета наистина са страхотни newsm74/не можах да позная само една мама-ако може да ме светнете-с яркочервена блуза е със събудена госпожица в синьо-зелена количка,в последния клип...че само нея не познах и сега сън няма да ме хване newsm78/И всички сте такива сладки.....искам и аз при вас.... smile3514
А,ирка,както и предположих,козето мляко на Гвендолин е натурално,не адаптирано,каквото търсеше ти...

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 02:36 от Анонимен

# 280
 newsm44Видях и аз клипчетата.Честно казано,много по-красиви изглеждат бебоците "на живо".Не казвам,че не са фотогенични,ама друго си е.
Кабранска,ми ти каза,че Ивко имал много кандидатки и аз се притесних да не останем без момък. Grinning
Гвендолин,аз и давам само козе,но то е адаптирано за бебета/на прах/.Внимаваи само,че маи течното мляко може да съдържа бактерии разни.Ти не че не знаеш де Embarassed,ама аз нали съм на всяка манджа мерудия.
Личи си,че ми е скучно,нали?Да ви дам една рецепта.Понече съм влюбена в пилето шан хаи на Happy,взех,че му уцелих рецептата.Е,така си мисля,но при всички положения става мн вкусно.И лесно.Сварява се пилешко месо и се накъсва на малки парченца.После правите гъбена каша/запържвате брашно,прибавяте полусварени гъби и малко гъбен сос/и към него слагате течна сметана/на око/.Така приготвеният сос смесвате с пилето,кисели краставички и запържен лук и след 5 минути е готово.С гарнитура ориз става супер.

# 281
Ами не можахме пак да дойдем... Cry
Чак към 3 часа имах превоз и ходихме до Скай центъра.
 Аз много държах да дойда и да проверя дали има още някой в 3 часа, ама на мъжа ми брат му ми се изсмя и каза че съм леко лудичка да ходя с 5 часа закъснение на срещата... може би е прав.
 А по-принцип кога си тръгва последния от срещата...? Клипчетата са страхотни -браво на оператора!!!

Щях да забравя... smile3538
Детенцето ми днес навършва 5 месеца!!!  cook  food002 beer
За наборите -  Misc Baby Bottle bombs smile3541

По добре късно, отколкото...

Виф, честит ти месечник и на теб   bouquet !

Крейзикити, честито дипломиране  Hands Clap и мен ме чака този зор, ама по-добре сега докато не съм започнала работа...

Не може ли тази седмица пак да си направим среща - да не се каня много, ама ще се постарая да дойда....

Спокойна вечер и  Hug

# 282
# 283
  • София
Клипчета наистина са страхотни newsm74/не можах да позная само една мама-ако може да ме светнете-с яркочервена блуза е със събудена госпожица в синьо-зелена количка,в последния клип...че само нея не познах и сега сън няма да ме хване newsm78/\

Камбанска,това е мама Losita 78, дано поспиш малко, душа, че само час и нещо остана до края на наощта  Laughing

Eunos, много благодаря за клипчетата, много са сладки!   bouquet

# 284
Rumia надявам се да си поспала Simple Smile
това е Mary

Общи условия

Активация на акаунт