Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 152
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  • София
много хубави снимки от срещичката, жалко че малката пупулка се събуди рано , аз едва гледах, а тя си доспа, но вече не ми беше до среща и излизане...и в момента сладко се е опънала Simple Smile), а аз въздишам по снимките..

много са сладки всички бебоци  Laughing

и да питам, сега зимата в кои заведения ще ходите с децата? може би goody's, mcdonald's, давайте идеи  Praynig

# 256
Здравейте милички и от нас! Hug

Ние се завърнахме едва преди няколко дни от далечна провинция и още не съм смогнала дори багажа да си разопаковаме докрай, тъй като големия батко тръгна на у-ще, таткото ни гледа Съни, а аз се завърнах на работа. На всичкото отгоре понеже ни закриха списанието където работех, започнах работа на друго място при нови колеги, условия и шефове...
Иначе бебонко е супер - още сме на кърма и само едно хранене дневно заместваме с козе мляко или АМ; още на миналата консултация бяхме 69 см, 6500 (сегана тази ще видим колко сме "дръпнали"Wink

Виждам, че тук вече сте се сватосали яко всички; за нас някоя мома свободна има ли? Я бързо да си каже ако има такава! Wink

Отивам да ви чета, че съм изпуснала три темииииии!!!

Целувки!!!

# 257
Гвендолин за кое списание работеше? А сега къде се премести?

# 258
Здравейте майчета - набързо - влизам - да кажа че срещата беше супер - много се събрахме и все сладурчета и сладкишчета видях. Впечатлена съм и от татковците - браво все така да идват!
ето и филмчетата (ако не се отварят пишете, че сега се уча да ги обработвам):

http://www.youtube.com/watch?v=ObFnDkqnSFo

http://www.youtube.com/watch?v=zqfe3iZU5n4

http://www.youtube.com/watch?v=pAcXwvXQbkY

http://www.youtube.com/watch?v=EkneeysVUog

# 259
Юнос, страхотни клипчета си направила. страшен репортер и оператор си! Вече от срещите само клипчета искаме. така усещаме настроението и ние.

И аз след около един час заминавам на форумска среща, но ние се събираме без бебетата. Само мами! А татковците ни нали са добрички гледат децата.

# 260
Мими,не помня да ли ти писах вече,но ако не съм-всички бебенца родени на 21 маи тази година са Телчета.
Креизикити,честито дипломиране!С бебе на ръце си е живо героиство! smile3501Може ли една снимка на "танцьорката"?
Икати,това вече си е телепатия.Тази сутрин,докато оправях на малката леглото,ми изникна "икати" в ума.Помислих,че тотално съм се сдухала.Много е сладък вашият "рошълчо"!
Гвендолин,ние ви вземаме!Само да ни одобрите,ще пробвам да пусна снимки,че все се каня.Къде го намери това козе мляко?Аз толкова търсих...
Мами,Елла е лакома по принцип.Но има дни,в които не яде по 7-8 часа и ако дам,започва лакомо и повръща яко???
Отивам да гледам клипчета,че нямам търпение.
Забравих да пиша миналия път,че много ме изкефи снимката на Сиси с телефона и "омазаната" на Олчев Велизар.
Креизи,като каза преди една година сватбата,пусни някоя снимка де!!!И Олчето не съм виждала и много други мами като булки.Тка че които не се е отчитал вече,моля много!

# 261
Духи,сега те хванах,че четеш.Как си?И как е малкият разбоиник?

# 262
Еми,такава съм.Повече от две минути не помня.Виф,да ти е жив и здрав рожденика!И все такива хубави да ги прави!И честити християнче!Да е добричко,здраво и умно.Чакаме снимки...
И честита месечинка на Анна.Да расте здрава,весела и любознателна.

# 263
Здравейте мами и бебоци-бебешоци  love001Добре,че временцето ни е добро тези дни ,че откарваме все навън, иначе с моето лудо детенце да съм изкрейзила вече и по този повод вижте какво намерих http://www.biberonbg.com/info/plach.htm.Бройте ,смятайте и се намирайте някъде там ако се оплаквате като мен от капризни и ревливи бебета smile3506Ирка аз сватбени снимки нямам,че тази церемония сме я пропуснали,тъй че освен да си покажа таткото със синчето друго не остана Simple Smile.Поздрави и целувки и спокоина нощ ви желая.Ама да бе -можех да поздравя месечковците и мамите от срещичката(пак завиждаме ние от провинцията Simple Smile,ама пусто му мозък или по-точно липсата му Simple SmileПоздрави

# 264
# 265
Ира, благодаря ти. И аз така си мислех, просто не ми харесва идеята за Близнак, но каквото и де е мое си е. Близнак, Телец ще си го гледам.

Крейзикити, честито дипломиране.  HugИ мен това ме чака, но само отлагам. Трябва да се хвана и да го направя.

С риск да ви се стора банална, моля някоя от вас на ЛС да ми обясни как ги качвате тези снимки, май съм пропуснала обясненията  EmbarassedБлагодаря предварително.

# 266
  • София
Здравейте мами и от нас!Ние вече се завърнахме от Пловдив и ще сме по редовни.
 В Пловдив много ни хареса и на мен и на Иван.Той даже се отпусна да се закача с пловдивските моми,а от софийските се крие.Запознахме се с майските мами,само Камбанска така и не успях да видя.Камбанска надявам се,че си добре и пръста ти се е оправил(още не съм изчела всичко от темата докато ни нямаше),а също така се надявам следващия път като дойдем под тепетата вече да се запозная и с теб.Змейковице днес те чаках в градинката,но не се появи,а така ми се искаше да се сбогуваме,но нищо дано скоро пак да дойдем.В Пловдив имате и много по евтини неща от нашите магазини,та успяхме и един шопинг тур да си направим с Иван,пък и къде ти толкова магазини накуп да можем да обиколим тук в София с количката.А междувременно заради едни панталони,които му бях харесала и ходих вчера да му ги купя едва не се пребихме с миличкия ми в стария град.Много се изплаших,че ще си убия детето,че докато падах то беше в ръцете ми.Добре,че един възрастен господин ми се притече на помощ и по Иван няма видими,а надявам се и други поражения.За сметка на него обаче аз днес едва ходя,двете ми колена са обелени,устата ми подута,добре,че не си строши и някой зъб #Cussing out,ама който не гледа къде ходи.А във вторник Иван така ми бръкна в окото,че едва не ми го извади и три дни гледах само с едно око, а другото ми беше замъглено,но днес май се пооправи.
 Това беше нашата одисея под тепетата,малко пострадахме,но за сметка на това ни беше много весело и си прекарахме чудесно.
Пловдивски мами,страхотна ви е градината и майките и дечицата.А относно кърменето,направо съм трогната такава мила картина не може да се види другаде newsm10
Много дълго стана ама ще ме извините,защото цяла седмица съм се въздържала от писане

# 267
# 268
Ирка, голяма си изловителка  Mr. Green
Звяра днеска по случай, че стана на 4 месеца заспа цели 2 пъти сам в количката  newsm44 . Туй от как се е родил не ми се е случвало и съм много щастлива. Даже и да е случайност аз съм щастлива, че съвсем останах без ръчички от туй проспиване на ръце. Вече е тежко много туй дяти бееееее  smile3506
Не съм захранила още, не се и натискам.. Като се научи да си седи на гъзето сам тогава.. Ама като гледам хич не е далече туй време.
И зъби ни тормозят яко.. кога ли ще избие някое.. Вечер яде като разпран.. не ми дава да мръдна от него. Ама му свикнах вече  Crazy
Ще почваме да оравим ремонт сега на спалнята.. Цяло лято къде блях и аз  Rolling Eyes
Отивам да го приспивам сега, че голямо мрънкане пада  Tired

# 269
Нещо не ми се отваря на Ирка снимката и реших да я "оправя",ама нищо не стана  SadНо пък и следващата не ми се отваря ,така че май проблема е в моя "телевизор",а аз де ли правя глупости от които не разбирам-мозък извинете ме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт