), а аз въздишам по снимките..много са сладки всички бебоци
и да питам, сега зимата в кои заведения ще ходите с децата? може би goody's, mcdonald's, давайте идеи

), а аз въздишам по снимките..

Може ли една снимка на "танцьорката"?
Добре,че временцето ни е добро тези дни ,че откарваме все навън, иначе с моето лудо детенце да съм изкрейзила вече и по този повод вижте какво намерих http://www.biberonbg.com/info/plach.htm.Бройте ,смятайте и се намирайте някъде там ако се оплаквате като мен от капризни и ревливи бебета
Ирка аз сватбени снимки нямам,че тази церемония сме я пропуснали,тъй че освен да си покажа таткото със синчето друго не остана 
.Поздрави и целувки и спокоина нощ ви желая.Ама да бе -можех да поздравя месечковците и мамите от срещичката(пак завиждаме ние от провинцията
,ама пусто му мозък или по-точно липсата му
Поздрави
И мен това ме чака, но само отлагам. Трябва да се хвана и да го направя.
,ама който не гледа къде ходи.А във вторник Иван така ми бръкна в окото,че едва не ми го извади и три дни гледах само с едно око, а другото ми беше замъглено,но днес май се пооправи.
. Туй от как се е родил не ми се е случвало и съм много щастлива. Даже и да е случайност аз съм щастлива, че съвсем останах без ръчички от туй проспиване на ръце. Вече е тежко много туй дяти бееееее