Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 138
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Бързам да ви се похваля за две неща: Първото е че Иван преди малко заспа сам. За първи път се случва така през деня докато си играе и да заспи без да го усетя. Обикновено започва да мрънка и аз го приспивам. А другото е че ме заразихте с тези клипове и аз качих един. Но нали го направих за проба и съм качила май най тъпия клип. Благодаря на Юнос за линка. Той беше за Кабранска, но аз не се стърпях. Ето сега да ви покажа какво качих, но после ще сложа и нещо по интересно, например как се радва на една риба. http://www.youtube.com/watch?v=QoWFxS1xNio

# 16
Здравейте момичета и аз се радвам на майско бебче.Терминът ми беше на 10 юни,но Сами се роди на 29 май.Все още не се обръща сама,но си хваща играчките и се опитва да се изправя.Много се ядосва,че не може да стане.По принцип сме от София,но за момента живеем във Франция.
Поздрави на вси4ки.

# 17
  • Варна
Здрасти, мамчета и бебковци!

Браво на Олчето и   bouquet!!!

Еййй, ма много убави моми си имаме тука бееее, как ще ги опазвате от ергени като нас не знам  Laughing!!!!

И моята коса вече не остана - от ходенето по изпити остана наполовина, а сега вече и една четвърт няма да остане май след раждането. И кво - моя син ще си има плешива майка  newsm78 мммммммммм ужас

Снощи Макси се буди 5-6 пъти, а докато спеше непрекъснато си въртеше главата, много неспокоен беше. Не разбрах защо. Добре че сега поспа час и половина. Ама майка му кога ще спи, не пише в решението на задачата ....

Дано спре малко тоя дъжд, че и млякото ни свършва и пюретата, и трябва да го храня с кюфтета малкия иначе..... Laughing

Я, някоя от мамите на покръстените бебчета каже дали съм пропуснала нещо от необходимите неща за кръщенето. Та значи - хасе, хавлия, сапун, олио, свещи, китка здравец, акт за раждане, кръщелно на кръстника .....  newsm78 друго дали имаше....

Айде цунки от Макси на всички!!!

# 18
Добре дошла на новата мама Кери 25    !:bouquet:  bouquet
Сиска браво за снимката!Голяма е кукла твоята Дара!Защо ти е такъв подписа нещо не е наред или така си е бил?
Мерси  за комплиментите ,ще ги предам на Жулката  Joy Маратонките са много хубави наистина но ние имаме много обувченца,може да ги снимаме всички и да  ги покажем Laughing
Ани гледах клипчето много приятно ми стана като видях Ивко да се смее и ти чух гласа.Припомних си като бяхте в Балчик.
Пловдивчанки блазе ви за организацията.Приятелката ми също има майско бебче и е от Пловдив.Та сме намислили да дойдем в Пловдив.Нали ми е тръпка от студентството вашия град и си го обичам.А и много искам да изляза и да се видим и с вас Simple Smile Но да не приказвам  предварително,че да не стане като предния път  Confused По тоя повод да ви питам за добър ,приличен хотел,където ще можем да се настаним с бебка,да има паркинг към хотела,че сме с много голяма кола.Да не е много скъп,защото може би ще ни трябва апартамент особено ако дойдем цялата менажерия/ и баткото имам предвид/..Дайте идеи ,телефони цени,каквото знаете!!И ако може да е на по централно място,но може и другаде де ,че сме с кола.

# 19
  • София
Радвам се, че ви е харесала темата.  Blush
Много Убави бебоци! Пу пу пу! И Жулката и Божидара, и Ивко и Ради...  Heart Eyes Да ги изпапкаш, такива са сладури. Жулката много фешън мацка, мама я стяга като кукла, ще разбива сърца, то се е видяло. Heart Eyes И по Божидара ще въздишат, каквато е принцеса, много красива бебана...
 smile3522
А н и, Ивко много е порастнал! Shocked И какъв е бузанчо - кротушанчо...  Heart Eyes Сладкиш!  Wink
И Марти на Денз е един бонбооон! Идва ми да ги намачкам всичките едно хууубаво, толкова са сладки.
Много ми хареса и пловдивската агитка. Heart Eyes Искам и аз при ваааас! Heart Eyes
Не мога да се сдържа да не се похваля, че Велизар заспа снощи в 8ч. и сутринта до 8.30 откора.  Shocked Е, с едно будене към 3, но това е абсолютишен рекорд, дано така продължи. Praynig А н и, май се оказа права за превъзбудата и по - малко ще позволявам да "вършее" вечер.  Naughty Mr. Green Wink
Ние до обяд бяхме на разходка с кварталните мами и бебоци, сега се завърнахме, че малкият си иска манджорното.  eat
Моля се адаша (на Мими) да оздравее и да не шашка мама повече, много ми е жал да е болничка такава малка душичка...  Praynig
Крейзи, на теб приятно изкарване на юбилея, да е жив и здрав татко ти и още много внуци и правнуци да дочака!  bouquet
Честито и на месечковците!  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Ето и от нас едно клипче (не е много "прясно" сега сме по - чаровни...  Blush), как дрънкаме с две дрънкалки като чалгаджии...  ooooh!

# 20
Изгледах клипчетата.Ани,твоят звяр баш кат моя-там ли съм,чака да я занимавам.Много мил глас имаш.Пфу,че ме е яд за това лято.Олче,само аз забравих да те поздравя за темичката!Аз такова чудо не мога да направя пари да ми дават. smile3501Велизар ми скри шапката.Как старо това клипче?Елла не може така да дрънка,а ми се ще.Ама вярно докарва такта на поп фолка Laughing.
Благодаря за съветите за косата,но в тая тъпа Англия нищо от това не мога да намеря.Поне ще имам оправдание да си купя маска за коса.
Муцунка,как си,пиле?Александра започна ли да спинка повече?И на Елла и пукат костите,даже в корема ги чувах.Петър ми се смее и казва,че си въобразявам,ама аз чувах.
Пловдивчанките,предаите на Пухи едно голямо здрасти,че много ми допадна!
Мимозке,ще се поразпитам за хотели,че вече не съм в час там.Ама да не вземеш да доидеш преди декември,еи!
Добре дошла на Кери и Саманта!Обичаме пищещи мами.
Моита тъпа глава кои я кара вчера да чете едни страшни теми,днес ми е криво.На една приятелка хлапето/на 10 месеца/ има много ниски тромбоцити/около 20/и ми едно такова притиснено.
Елла тежи 6700,прасенцето,на 4 месеца.Това не е ли много?

# 21
Пак забравих,ама вие си ме знаете де.Вчера в реиса правя едни такива пърдящи звуци на мишмозавъра,защото това го разсмива и чувам детски глас отзад:мамо,тая жена пръдна Laughing Laughing Laughing

# 22
Здравейте мами Simple Smile,

Олче, изгледах твойто клипче, Вели направо ми скри шапката, как се тупа с тия дрънкалки по крачето... голяма сладур.. и изглежда точно като малък мъж...   
И найстина.. незнам дали защото аз имам бебе, или по друга причина, но сега, като им гледам снимките на девойките и на момченцата, толкова красиви ми се струват..., нямам думи..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ирка, за косата - на мен също взе да ми пада от август някъде, ама според мойте проучвания пада на всички, и раждали и нераждали, та според мен ще е от сезона.. То въпросът беше как да се спре де... ами аз пробвах и с хума, и с маски, и с ампули за втриване и с пиене на вит. Е и А, ама явно каквото има да пада, тябва да си изпада и това е....
На нас ни свършва бебешката козметика и предстои да купувам нова. До сега ползвах Бюбхен, но сега се чудя дали да не посменя.... Чета във форума кой каво ползва, общо - взето всичко.. Та ако имате козметика, която особено поддържате, моля споделете.   bouquet

Пак забравих,ама вие си ме знаете де.Вчера в реиса правя едни такива пърдящи звуци на мишмозавъра,защото това го разсмива и чувам детски глас отзад:мамо,тая жена пръдна Laughing Laughing Laughing
Joy Joy Joy

# 23
  • видин
сега видях новата тема.
олче, справила си се чудесно!

# 24
  • Varna
Крейзикити, не се тревожи мойте и двете са в 8 месец раждани. та дори и дните им до термина са еднакви. Томи се роди 2,450 и не беше в кувьоз държа да отбележа че в Русе е раждан свали 2,100  изписаха ни на 4 ден че тогава бяха гладни години  и той беше като съселче. А бетка я сложиха в кувьоз тя беше и със секцио и на антибиотик не свали много грамчета и изглеждаше много по добре от батко си.
 Май съм изяла половината от буквите ама какво да се прави чакам да ми донесат обяда в офисчето  и докато ви чета оправям документите на ресторанта.

# 25
  • Велико Търново
Здравейтеееееееееее Heart Eyes!

Добре дошла на новата мама Kery25 и бебе Саманта/баш наборче/ welcome!Сигурна съм,че при нас ще им хареса и дано да пишат честичко Peace.

Paizi,ама той и Ради много хубав,ама аз мойта мома не я пускам на далеко.Който я иска давам апартамент и къща на село/ама да е до мама/.Това в кръга на шегата Heart Eyes.
Всички те ни бебоци са такива сладури и на мен като на Олчето ми идва да гушкам наред.Ама то от таквиз мами убавици няма как да е smile3506.

Мимозка,този подпис е творение на мъж ми/то си и личи/,ама сега го оправих и си оставих само албумите.И да знаеш МОЛ-а и аз те чакаме newsm51.

За козметиката аз купувам на Божидара A-derma.Френска,медицинска козметика създадена специално за бебета и деца с много нежна и чувствителна кожа.Думи нямам да я нахваля Peace.Млякото,което ползвам е Exomega,0.500-30лв.

За сега това е от мен!

# 26
  • София
Здравейте и от нас  Hug Новата тема е страхотна браво Олче   bouquet
А за козметиката май от Мустела нъм най-доволна. Млякото за тяло им е страхотно и е в доста голяма опаковка, а кремчето за дупе най-добре ни действа - е не е евтино /7лв./ но ми стига за малко повече от месец. От шампоанчетата за къпаен съм ползвала на чико, клоран и себа мед като най доволна съм от последното.
Днес цяла сутрин обикалях по илиенци и останах много разочарована  Sad Има страхотни бебешки пуловерчета, но цетите им варират от 20 до 30лв.  smile3512 Чудя се как успяват да ги продадат - не вярвам да са много майките които могат да си го позволят, а и тези които могат дали ще отидат на илиенци?! След доста обикаляне накрая му намерих една много симпатична жилетчица за 12лв. Още не съм го опитвала упражнението с качване на снимка, ама ако успея да се добера до компа по късно ще ви я покажа.
 Heart Eyes Hug на всички малки сладури и сладуранки

# 27
Крейзикити стискам палци на приятелката ти да е наред всичко! Praynig
Олче Велизар е перкусионист направо Laughing А чий е гласа зад кадър? Много сладко клипче.Трябва ми обучение как от камерата да го сваля и кача на компа и после в сайта.
Ирка-мъжа ми ще кара някакъв курс в Агрономическия в Пловдив и ще ходи няколко пъти,така,че може и де се уцелим.
Стискам ралци и на Велизар на Мими  Peace
Отивам да се обилчам,че с една приятелка ще пием кафе по женски.

# 28
Добре дошла на Кери 25 и бебе Саманта.

Олче, много сладък Велизарчо на клипчето. А бе аз най смотаното клипче съм сложила, сега като погледнах , ама ще кача някое по симпатично. То на това голямо лигавене. Олче радвам се за Велизар , че е спал толкова много. Аз така като го сложа по рано да спи и въобще не ми се буди. Ще видиш, скоро ще си отспиш като хората.

# 29
http://www.youtube.com/watch?v=jdSjsQq1Wuc - ето тук сложих едно клипче дето пада голям смях

Общи условия

Активация на акаунт