Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци!

• 13 287
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ще се постарая да дойдем на срещата, дано таткото ми помогне с придвижването.
Дано този път се съберем повече  Hug Мами, че то обикновено сме едни и същи.

# 151

Вчера - си обядвам и Никола ме зяпнал съсредоточено - следи вилицата - като китаец - пинг понг топче - ха на горе ха надолу. И като дъвча и той - мляс, мляс. Като спра да дъвча и той спира да мляска - абе цирк. Та му дадох 3 бебешки лъжички - оризова каша на Милупа - и сякаш много му хареса и все с лъжица е ял!! Ама само му дадох да опита де - аз съм за късното захранване - но пък той си изпроси  Wink
Не че съм специалист, но мисля, че малкият сладур си е напълно готов за захранване. Някъде на по- предните страници пуснах един пост със сигналите, които бебчо ни подава, че е готов да опита и нещо по- различно от мляко  Grinning
При нас захранването върви добре, Стеф също все едно все с лъжица е яла, а като ме види с лъжичката и пюренцето че вървя към нея направо ще литне.
Най- смешното беше днес- давах и пюре и отговорих на майка ми, която ме питаше нещо и спрях с лъжицата за момент. Тя започна да недоволства и да протяга ръчичка към лъжичката, като отпускаше и свиваше юмруче. Търсеше си ябълковото пюре, милото  Laughing Много се посмяхме всички  Laughing
Лека вечер  Hug

# 152
Влизам само да ви кажа,че решихме проблема с моя нокът кардинално/вече съм с един по-малко/......и аз каот на Юнос познатия отидох на безплатен педикюр...но после ще пиша повече,че в момента така зверски ме боли,че направо ще откача/кажете какво мога да пия за болката,че незнам дали ще издържа само със стискане на зъби?/

# 153
За парацетамол съм сигурна, че няма проблеми. И нурофен.

# 154
  • Велико Търново
Честити месечинки на Калина,Стоян и Венци!Желая им да са много здравички и да растат будни и палави за радост на мама и татко

Ние днес напук на отвратителното време бяхме навън,особено във втората част на деня.Ходихме да платим нета,за да не изпадна в депресия поради евентуалната му липса.Като прочетох,че Змейковица е купила залъгалка,която да спомага за по лесното понасяне на зъборастежа и аз отидах да купя и сега четири лева стоят в кутията,защото Божидара и нея не признава Mr. Green.

Кабранска,пожелавам ти по-бързо възстановяване Peace.

Нашата педиатърка ни даде една книжка,в която са описани масажите и упражненията,които трябва да се правят по месеци.
Аз,още не съм започнала да захранвам и по-тъпото е,че не съм решила кога и как да го направя newsm78.

Отивам да се позабавлявам в кухнята smile3534.Чао и спокойна нощ!

# 155
  • Велико Търново

Ей така дамите пият бира!

# 156
Ани,как бе мила ти идват и рими newsm78/аз така съм зациклила на ниво елементарно мислене,че и повече на автопилот го карам.../
Аз малко поет си падам, но последно време не ми идва музата и спрях да пиша. (май бях споменала за това)
Засега със  заглавия на  темички ще се изявявам.

За козметиката все забравям да пиша, аз ползвам на Бюбхен. Друга не съм ползвала, и не мога да сравня. Но нямам оплаквания. Лятото и аз си мажех крачетата с олиото на бебо  Mr. Green

# 157
И ние ще дойдем този път.....
Ако ще камъни да валят Simple Smile
Таткото ни е в командировка....ама с метрото...поне ни е удобно

За козметиката....ние сме на Мустела(Стелатопия и шампоан) и Джонсън (мляко и олио....според температурите навън)

Ели и на лицето на Мони се появяват мистериозни точки....въпреки апаратчето с таблетките което пускам....взимах от тези на байгон.... хризантемените....ама никаква работа не вършат срещу мутантите в нашия щат.....сега пак сме на райд....пак ни хапят.....ама по-малко Simple Smile

# 158
За парацетамол съм сигурна, че няма проблеми. И нурофен.
Peace
стискам ти палци да мине по-бързо Praynig
Честито на месечковците и на Змейковица за тройния празник  bouquet

# 159
  • София

поздрав от нас, въпреки, че прикапваше бяхме навън 2 часа Simple Smile
спа като къпана Simple Smile)

лека нощ!!

# 160
  • София
Качих няколко снимки http://images11.snimka.bg/001287073.jpg. Имаме и клип само дето забравихме да пуснем звука и е като нямо кино #2gunfireабе изгуби си чара и затова няма да го чавам. На него Бояна се смее и звука, който издава е като от скърцане на стара панта- тя така се смее. Ще пробваме пак и при успех ще се отчета Praynig Пожелавам ви лека нощ

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 23:27 от simbi

# 161
  • София
Нещо май не се получи newsm78, мисля че сега успяхhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=53327&photo=62

# 162
  • Varna
 Офф много работа ми се събра и  ще си  вися май до късно през нощта така че си търся компания.
  Благодарим за комплиментите.
Мимозке, костюмчето съм го купих от магазинче срещу катедралата  точно зад спирката  мисля че е магазин Елена.  и е на MAC KAYS.  Аз това магазинче много го посещавам, нали на тази спирка всеки ден стоя та току го проверя. Мисля вече да си поискам карта за абонамент там.
vaniliaice, много е сладка Миа ама и ние имаме такова боди.

# 163
Лелеее, наще бебоци много порастнали, беее  Crazy Heart Eyes   Снимките са супер, а на клипчетата така се радвах, че ухилена до уши...ако ме бяхте видяли как се хилех на Ивковите, щяхте да ме обявите за луда  #Crazy Joy
Благодаря за загрижеността, върнахме се от празника и няколко дни само четях. Накрая малко по
диагонал, ама много м исе спи вече  Blush  Tired

Аз гледам Биг Брадър онлайн по Нова + (през нета, де, пари немам за такива глупости) и съм се зарибила яко...мъжо ще ме гони вече от нас  Thinking Crossing Arms

Миналата седмица бяхме на консултейшън - 7050 кг., 67 см. и почвам да купувам дрехи с размери 74-80 см (за 1-годишни  #Crazy)
Пак съм се изнервила нещо с това кърмене, вече до гуша ми идва...Ако не е стачка, ще е криза. Ако не е криза, ще са зъби  #Puppy dog newsm77 Е, па, вервайте ми, шЪ Съ гътнЪ!
Онзи ден заплаших Лео - "Аааайде, бе, мамо, яж! Яж, че ще ти дам адаптирано мляко и пюре" , а майка ми допълни - "И кюфтета!"  Joy Тя добре, че е за дългото кърмене. Малко зор дава за сокове, ама удържаме все още.
То като го наблюдавам - като Никола сме. Следим лъжицата, мляскаме, гледаме в чинийте и дърпаме покривката яко (храни се с нас винаги, когато ядем, щото не ще да стои сам). Много се чудя дали поне сок да почна да давам.... докато още има плодове, после къде ще ги търся  Rolling Eyes
Един път дадох 2 мъжъчки сок от грозде, че не беше акал 5-6 дни и след 10 мин беше омазал картинката яко  Mr. Green Много гадно, вече знам какво е запек при кърмаче, едно лепкаво такова, като конфитюр от шипки...

Това ще е от мен, заспивам седнала  Confounded Sleeping
Цунки на сладурите, гуш за мамите  Hug
Благодаря ви, че мислите за нас  Heart Eyes  bouquet

ГолЕма съм патка, шъ знайти!  ooooh!
Олчееее, сестро! Страшна тема си пуснала, още като я видях мислех да ти казвам! Направо ме разстреля  Crazy Аз все еднотипни ги правех, само сменях картинките и тук-там нещо. Имаше нужда малко от разнообразие, ама ти си я направила прелестна   bouquet Няма да е лошо точно от тия съображения да се редуват пускащитетеми, че като е само един и става скучно (поне аз така мисля). Пък и малко различно мислене да се вкара в украсата...  Rolling Eyes

# 164
И Креизи се появи,всичко е наред значи вече.Мнооог о ми се спи и ще съм кратка.Само да честитя на Змеиковица троиния празник и да я предупредя,че искаме подробности от неромантика и бебка.Каква дълга е станала!Много си мила и ми се иска вече да литна към БГ,ама нч-ще кисна тук и това е.Поне е още топло.
Наде,твоят син ме разбива с това спане във ваната Shocked.Елла рита като луда и вода хвърчи навсякъде.На неспящите мами искам да дам съвет.Е,то едва ли имате нужда,защото се съмнявам вашите бебета да спят по летни бодита,ама...Елла вече 2 нощ спи по-добре,защото е по-завита и облечена.Та си мисля,че и е било студено.
Отслабнала съм 3 кила!Много съм щастлива!
Мале,Велиса,повече такива плажни снимки да не пускаш,че направо ми сриваш самочувствието.Ако не беше писала досега,щях да те питам на кои това бебе.
Симби,мнооого сладка снимка.
Денз,С глас се хилих на вашето отваряне на уста.Само като си го представих!
А на вас,Кабранска и Бабъл,голяма сръдня.Вашият "вирус"и мен ме подхвана.Левият ми палец е в трагично състояние и ме болиииииии.
Още нещо имаше,ама сънен мозък.До утре

Общи условия

Активация на акаунт