Януарски сладки беборани със щастливи и красиви мами!

• 13 041
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Варна
ivonska, не си само ти - аз от месец се боря с една документация, 5 пъти препрочитам НПК и пак нищо не мога да вдяна.
Добре, че днес клиенти ми пръжнаха мозъка с един много сериозен проблем в системата и се наложи да се стегна.

# 106
  • София; Дружбето
На мен КПД-то ми е спаднало под допустимия минимум. Затъпяването е доказано. ДОбре , че любимия шеф си върши сам всичко, явно е забелязал hahaha МИсля, че края на октомври ще съм на нивото на интелект на котката, то и без това сега само с нея се разбирам Crazy

# 107
Момичета, днес си взех изпита с 6. Много съм щастлива и доволна  newsm47 , че ще започна семестъра без да мисля за изпити. Ще мисля само за бебо.

Утре съм на линия за училището. Кой ще идва?

# 108
На мен доста ми дойде тази седмица (и миналата, и по-миналата) работата и днес ме заболя корема, ама нетърпимо и се прибрах вкъщи.
А имам работа за целия китайски народ и няма кой да ме замести.
Не, че не продължих да работа от нас по телефона и в легнало положение, от време навреме ставах до компютъра. То и така можело Simple Smile сега съм по-добре, лежането е спасение в този случай.

# 109
  • София/Варна
Една колежка, която ще ражда декември, се наложи да си вземе допълнителен болничен, защото екипа им скоро предава проект и никой не се съобразява с положението й - най-важно е всичко да е готова в срок  #2gunfire #Cussing out Дори и на обяд не я пускаха да ходи ...

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 19:23 от KayRenn

# 110
  • София; Дружбето
Аз утре съм на линия, май ще сме само двете Гале newsm78 И честита шестица  bouquet

# 111
Една колежка, която ще ражда декември, се наложи да си вземе допълнителен болничен, защото екипа им скоро предава проект и никой не се съобразява с положението й - най-важно е всичко да е готова в срок  #2gunfire #Cussing out Дори и на обяд не я пускаха да ходи ...

А при мен няма екип - и сам воинът в воин.
Иначе нямам проблем с почивките на обяд и си тръгвам, когато се налага, но работата ме чака. Офанзивата ще е до 10.10, а после пак до към декември.
Работя в Рекламен отдел и сега има изложения, а после сувенири за Коледа.
Ако се наложи ще бачкам от нас.
Колегите ми се съобразяват, шефа и той. Simple Smile

# 112
Честита шестица, Гале newsm10

# 113
  • София
Девойки, утре ако нашия татко няма някаква неотложна работа сутринта , ще се опитам да дойда на училището! Така че, пазете ми място, че най-вероятно ще закъснея... Laughing
Гале, честита 6ца!!!
Лелеее, сега виждам, че днес е четвъртък!!! Мислех, че е сряда...ужасТ!

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 10:18 от Klemy

# 114
  • София/Варна
Анджелина, понякога е по-добре да работиш сам - без екип. Тук имаме няколко "мениджъри", които успяват да побъркат екипи от по 10-тина човека.  Shocked

# 115
Анджелина, понякога е по-добре да работиш сам - без екип. Тук имаме няколко "мениджъри", които успяват да побъркат екипи от по 10-тина човека.  Shocked
Мда, понякога мениджърите идват в повече. Особено ако са ги сложили за цербери. Simple Smile

# 116
Здравейте момичета  Simple Smile
Тъкмо се връщам от консултация - е, можете да запишете и мен в женския отбор   stork-girl  Grinning Нашата срамежливка най-сетне се показа!
Таткото толкова се зарадва като му казах, а аз и  няколко сълзички пророних  от щастие Simple Smile Той милия така бленува за момиченце Simple Smile

# 117
Честитоооо Ели!!!   bouquet
Добре дошла в дамския клуб! 

# 118
Ели, честита ти мома Hug

Преди малко една англичанка си доведе детето в офиса, цялото в пъпки Shocked стискайте палци да не е шарка. Като го видях моментално се изнесох и стоях отвън 1 час ooooh!

# 119
Ели, честита ти мома Hug

Преди малко една англичанка си доведе детето в офиса, цялото в пъпки Shocked стискайте палци да не е шарка. Като го видях моментално се изнесох и стоях отвън 1 час ooooh!
Дори и да е шарка, ако ти си я изкарала няма страшно.
Ох да ви се оплача - днес така ми падна кръвното, че едва не колабирах. Изтръпнха ми крайниците, изби ми пот и усетих някаква страшна отпаналост. Така бях пребледняла че за момент си помислих наи-лошото Sad Май ще трябва да ходя при док по-ранко от предвиденото. Добре че след едно туиксче ми мина Simple Smile Случвало ли се е на някой с ниско кръвно подобно нещо?

Общи условия

Активация на акаунт