Раздяла заради друг мъж

• 18 237
  • 583
  •   1
Отговори
# 390
Е, с новия има шанс да не му се съсипе психиката. Докато остане ли детето при баща си, с този "размах" и маниер на живот на бащата, 100% ще му се съсипе психиката.
Но и аз не виждам някой, който си е толкова важен като него и се назлъндисва на коя работа да почне, че да не му пречи на пиенето, не се интересува от социалния живот на детето, семейството си и кеси само у тях и с приятелчета по чашка, как може да възпита и отгледа друг човек. Дори и да не пада под масата, меко казано е с променена преценка, невъзможност да взема адекватни решения. А и очевидно темерутлив егоист.

# 391
Е, с новия има шанс да не му се съсипе психиката. Докато остане ли детето при баща си, с този "размах" и маниер на живот на бащата, 100% ще му се съсипе психиката.
Но и аз не виждам някой, който си е толкова важен като него и се назлъндисва на коя работа да почне, че да не му пречи на пиенето, не се интересува от социалния живот на детето, семейството си и кеси само у тях и с приятелчета по чашка, как може да възпита и отгледа друг човек. Дори и да не пада под масата, меко казано е с променена преценка, невъзможност да взема адекватни решения. А и очевидно темерутлив егоист.
Викаш всеки чужд баща е за по-добър за детето от собственият му такъв ?
Както казах, има съд. Добре, че има де.

# 392
Много ясно, ако бащата е боклук непоправим. Някои верно живеят в 18-ти век, крепостно селячество. Всеки завързан към господаря си (мъжа), а жената и децата – доживотно.

# 393
Много ясно, ако бащата е боклук непоправим. Някои верно живеят в 18-ти век, крепостно селячество. Всеки завързан към господаря си (мъжа), а жената и децата – доживотно.
Аха, хората са боклуци. Знаеш ли какво е боклук ?
На боклука са му сложили големи рога и е станал боклук рогоносец. Канят се да му вземат и детето. На мен ми е мъчно за боклука. Все едно не е човек и не заслужава да обича сина си. Това ли му е вината ? Значи жена му върти от години любовник, казва му го за Весела Коледа и иска да му вземе детето, за да го даде да го гледа любовника. Тоя човек, заслужава ли такава жестокост ? Малко време поне да му се даде ? Да се поговори с него ? Да му се помогне, ако има проблем с алкохола. Като на човек. Или няма човек няма проблем ?

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 16:08 от buttercake

# 394
  • София
Интересно, защо непременно трябва да има нов? Или какво, една жена без мъж не може да живее и да отгледа дете, трябва все да е вързана за нечии панталони?
Дали ще е по-добре или не, е въпрос на време да се види. Първо трябва да оправи кашата, която дружно са забъркали с настоящия си мъж. Защото може да нямат брак, но реално тя живее с него.

# 395
Тя авторката ако не е новият, няма да тръгне да напуска мъжа си, мисля, че на всички ни е ясно.

# 396
И на мен не ми се е стояло сама. Аз се разведох с 3 деца, едното бебе. Това би значело 18 години без мъж, за да ги изгледам всички до пълнолетие. Защо да си го причиня? С лека ръка препоръчвате да мъкне майката сама торбите от супера, всички грижи и т.н.? Може да е ОК за много жени, но за други не е. Това си е личен избор. Просто майката вече да решава и да вазира по новия път. Детето вече знае и повече няма от какво да я е страх. Каквото - такова.

# 397
Е, че бащата има право да се вижда с детето си, дори да е пиянка. Не е казано да остава сама, ама е доста рисковано, за детето най-вече, да се метне да живее с някакъв, дето не го познава добре, и тръпката може е била поради забранения плод. И 20-годишен брак да разтрогне си е доста притеснително, ако ще да разправя, че от втората брачна нощ не се разбира с жена си, пък в първата е направил детето.

Е, точно заради торбите от супера никога не бих търсила мъж - от количката в колата и айде, после за няколко стълби до асансьора и децата може да поносят.

# 398
Бутер, успокой малко патоса.
Много ти е крив аршина. За жената и детето не ти е жал дето е мърляч към тях и не се грижи, дава на детето страхотен пример, нито работи, тя с кредити кърпи всичко, няма никакви отношения с нея интимни или въобще човешко отношение, зажалила завалията дето си го мести от крачол в крачол и си пита... шапката. Къртите някои с "размисли и страсти". Simple Smile

Разбира се, че е най-добре да остане сама без мъж, Андариел, нали всички ѝ го казахме, но в момента коментираме ситуацията при наличието на друг мъж, появил се преди година и половина в живота ѝ.

# 399
  • София
Готова съм да се хвана на бас на бира след епидемията, че нашата героиня или ще остане със сегашния, или ще се пренесе директно при новия. Дори по-скоро подозирам, че новият нещо ще преосмисли идеята за живеене заедно, защото година и половина са си много добре така - видят се за някакво време, като в песента за "неги съдете и онзи ключ от тавана", после обаче той си отива на спокойствие вкъщи. Още повече, че е минал през един брак, с голямо дете е и едва ли му се минава отново през всички родителски преживявания с чуждото дете, а като нищо авторката ще иска още едно дете, за да скрепят новата любов завинаги. Много често мъжете с биография като на новия не позволяват любовните връзки да им пречат на спокойствието.
А аз все пак смятам, че доста от описанието на настоящия е преувеличено с драматична цел.

# 400
Абе , тоя мъж много черен го изкарахте  приписахте му много измислени качества  , които  самия той надали е чувал.
Изкарахте го  голям боклук ,  за да оправдаете
грозната си съвест  .
Щом сте решили да се разделите , го направете  не е нужно  да унижавате и  се подигравате  на бащата на вашето дете.

# 401
Бутер, успокой малко патоса.
Много ти е крив аршина. За жената и детето не ти е жал дето е мърляч към тях и не се грижи, дава на детето страхотен пример, нито работи, тя с кредити кърпи всичко, няма никакви отношения с нея интимни или въобще човешко отношение, зажалила завалията дето си го мести от крачол в крачол и си пита... шапката. Къртите някои с "размисли и страсти". Simple Smile

Разбира се, че е най-добре да остане сама без мъж, Андариел, нали всички ѝ го казахме, но в момента коментираме ситуацията при наличието на друг мъж, появил се преди година и половина в живота ѝ.
Е, как е Боси ? Това дете си има баща и той го обича. И детето обича боклука, както ти го нарече. В момента кой разбива семейството ? Пияницата ли ?

# 402
То който и да го е развалил, вече си е заминало това семейство. Колкото по-бързо заживеят по нов начин, толкова по-бързо и детето ще го приеме. Иначе след 10 годишно ако още го лашкат в тия недоразумения, ще настъпи много по-кофти период.

Жената ако чака мъжът й да я "пусне с детето", няма да дочака.

# 403
Ама той боклука преди Коледа не е знаел, че с това семейство е свършено.
Тя Авторката нали сама призна, че му го е сервирала преди има-няма месец ?

# 404
Бе какво семейство? Ти си все едно в турски сериал – всичко на живот и смърт. Що за семейство е това? Те нямат нищо общо, тя от разгащеност и хубаво се е хванала с друг мъж сигурно. Този е някакъв лешпер дето гледа все на хляба мекото, явно е мързелив и инертен, нито е първият такъв мъж, нито ще е последният. Нито рога му е сложила, ни семейство са имали. Съквартиранти, а по съвместителство той е и баща на детето. Не е бил сигурно такъв в началото, много хора се променят в семейния живот. Ако не е болен от нещо сериозно или има основателна причина, грам не го оправдавам. Обичал си бил, те и психопатите си обичат жертвите.

Общи условия

Активация на акаунт