Клиника Адела Фертилити - ново начало Тема 13

• 44 956
  • 352
  •   1
Отговори
# 75
nombreuse, ако започне истинско кървене, не зацапване до 14ч се брои за първи ден. След 14ч се брои следващия ден за първи. Ако денят е петък ще отидеш на преглед по-скоро тогава. Уикенда не работят освен, ако нямат пункции и трансфери. Веднага щом ти дойде се свържи с акушерките и те ще кажат как да процедираш.

# 76
  • София
Благодаря, Bling-a-ling!

# 77
Здравейте! Днес бях на преглед при д-р Македонова и останах много доволна. Ще кандидатстваме за ЦАР и ще направим толкова дълго чакано Ин витро. Бях с резерви към нея, но след прегледа съм очаровата.

# 78
Здравейте, момичета. Бих искала да ви помоля за съвет ако знаете как да процедирам. Доктор Македонова ми назначи Регулон за 1 месец. Приемам и хранителни добавки- инозитол , л аргинин, нак, фолиева к-на, витамини.
Да ги спра ли за този период? Пречат ли на действието на регулона?

Благодаря ви!

# 79
Нямат зависимост. Пийте ги спокойно.

# 80
След хистероскопия какъв е периода за възстановяване, за да се започне Ин витро? Някоя от вас минавала ли е през това?
Благодаря !

# 81
Под ин витро визираш стимулция или трансфер? Много е индивидуално. Зависи какво е правено на конкретната хистерскопия.

# 82
Здравейте момичета, днес ми правиха цветна снимка и резултата е, че тръбите ми са "с нагънат ход и пропускат к. м. към кавум Доугласи". Предполагам това значи, че са проходими, но се чудя дали е нормално да са нагънати или е в следствие на някаква инфекция/заболяване. Матката също ми е наклонена на една страна (казват ми, че не е проблем), не знам дали това може да е причината. След няколко дена ще се срещна с док. за да погледне снимките и да си каже мнението, но ми е любопитно дали някой тук може да сподели опит с нещо подобно.

# 83
Здравейте, момичета!Очаквам тези дни да ми дойде цикъла. Трабва да отида на 1, 2 или 3-ти ден. Ако отида в понеделник без да съм се обаждала, дали ще ме приемат? Бяха ми казали да се обадя 1, 2  дни преди да отида, но събота и неделя не работят.Незнам как да постъпя....

# 84
При мен се падна последни път така и уговорката беше да отивам в понеделник сутрин без да звъня. Може и да пробваш да пишеш на акушерките на вайбър, за да не ги притесняваш толкова. Да ти кажат час кога да отидеш, защото в момента като че ли има по-различна политика относно час на преглед и пускане на хормони спрямо преди. Да не стане да отидеш рано и после да чакаш повече

# 85
Благодаря ти! Може ли да споделиш малко повече, какво е различното? Аз не съм от София. Ще е супер, ако не се чака като преди.( ходех сутрин рано в 8 и си тръгвах в 12-13 ).

# 86
Здравейте, момичета!Очаквам тези дни да ми дойде цикъла. Трабва да отида на 1, 2 или 3-ти ден. Ако отида в понеделник без да съм се обаждала, дали ще ме приемат? Бяха ми казали да се обадя 1, 2  дни преди да отида, но събота и неделя не работят.Незнам как да постъпя....

Аз бях в сходна ситуация миналия месец. Обадих се на рецепцията и казах, че чакам цикъл петък или събота, а трябва да съм на преглед на 2ри или 3ти ден. Запазиха ми час в понеделника в 8 и 30 с уговорката ако не ми дойде навреме да се обадя в 8 и да кажа, че освобождавам часа. Не ми се наложи. Пожелавам и на теб да ти дойде "навреме" за прегледа Simple Smile

# 87
Deisyy, ами по-скоро първо се минава преглед и после се пускат хормони. Като за преглед съответно може да те викнат по-късно след пункциите. Затова най-добре се чуй с тях особено щом пътуваш. Ако се притесняваш да звъниш уикенд поне пиши. Но те са свикнали така или иначе. Ако може да си спестиш съвсем ранно пътуване още по-добре.
Скрит текст:
Сега разбира се може това да си е подход на д-р Македонова от преди. Не съм запозната. А може и да е нещо ново.

# 88
Момичета, случвало си ви се е да имате кървене няколко дни след цветна снимка? Снимката беше в понеделник и 1-2 дни имах леко зацапване, после нищо. Но днес имаше цял съсирек с малко кръв, а ми е само 14-ти ден на цикъл.

# 89
Чак за няколко дни не помня, но моята ЦС беше преди сто години. Помня, че в самия ден имах силно кървене. После май ми цапаше известно време. Щом е съсирек би трябвало да е от нея. Понякога отнема време да слезне до долу

Общи условия

Активация на акаунт