Мъж Телец -19

• 49 083
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Лоре, ти си някак си крайно неинтуитивна и непукистична като за рак. Човекът е супер красноречив и всичко е точно. Да, ама не. Красноречив е само на думи, а действията му показват друго - дистанция и манипулация.
Аз го казах и преди - Лини се е държала детински, направила е драма, сгрешила е. Но в такъв случай човекът отсреща трябва или да прости, или да приключи окончателно. А това, което той прави в момента, е манипулация. Демек де, има шанс да ти простя, ама ако станеш достатъчно послушна. Осъзнавал си грешките, видиш ли, ама няма да приеме протегнатата ръка, а тя трябва да продължава да му се моли.
Верно е красноречиво.

# 136
Е, най-вероятно той счита, че е заявил своето желание за събиране, пък тя е на ход. Много се усложнява ситуацията. Да иде да му готви, че отслабна човека. Grinning

Ако тя също иска де.

# 137
Точно Телец може да е майстор на такива манипулативни комплименти. На Овена рядко би му се откъснал комплимент от сърцето, още повече да каже на някого, че е невероятен ли беше ...
Аз не бих повярвала на нищо казано от него.

# 138
  • Тра-ла-ла
Точно Телец може да е майстор на такива манипулативни комплименти. На Овена рядко би му се откъснал комплимент от сърцето, още повече да каже на някого, че е невероятен ли беше ...
Така е. Дори моят Овньо не харесва мъжете Телците и ги смята точно за манипулатори Joy А той е работил с доста хора, респ. зодии.

# 139
Така е. Дори моят Овньо не харесва мъжете Телците и ги смята точно за манипулатори Joy А той е работил с доста хора, респ. зодии.
Оххх това ме разсмя Simple Smile представих си как питам моят домашен Телец -  Я кажи каква зодия е счетоводителя?

# 140
Щом е счетоводител - Дева е! 😂

# 141
Предполагам, че е голяма доза телешки инат. Всъщност не ми е първата връзка с тази зодия. Преди около 5 години имах и друго теле. „Наранен съм, казах край и сега няма да отстъпя от думата си„. Но знам, че ако телец е твърд в решението си просто ще прекрати всякаква комуникация. Но той не го прави. Напротив, отговаря на съобщенията, вдига  телефона, а дори вчера писа пръв за добро утро. А може би просто му е кофти, че ме е наранил и така си успокоява съвестта.  Как мислите?

П.С. Да добавя, че във фейса все още е обвързан.
За капак се обмисля да се видим, но да не ми станело по-кофти след това.

# 142
мисля, че искаш някой да ти каже "продължавай да се надяваш"

# 143
LINY9, приготви си секси бельото щом първи е писал.

# 144
Ма да го питаш и от какво толкова е наранен. Жена изревнувала, направила драма, после ѝ минало и се извинила. Чудо невиждано! Разбирам това да беше всекидневие, но доколкото схващам не се е случвало повече от веднъж-два пъти.
Насажда ти се вина в момента. Не знам пряко ли го цели, но факт.

# 145
  • София
отговаря на съобщенията, вдига  телефона, а дори вчера писа пръв за добро утро. А може би просто му е кофти, че ме е наранил и така си успокоява съвестта.  Как мислите?
Че те работи, а ти си достатъчно лабилна и податлива (не го приемай като обида), за да има мегдан за това.
Прочвти ми последния пост, където съм те цитирала. "Манипулативно е- виж каква си убава, като не ми противоречиш, пък аз УЖ си виждам грешките "

# 146
Ма да го питаш и от какво толкова е наранен. Жена изревнувала, направила драма, после ѝ минало и се извинила. Чудо невиждано! Разбирам това да беше всекидневие, но доколкото схващам не се е случвало повече от веднъж-два пъти.
Насажда ти се вина в момента. Не знам пряко ли го цели, но факт.

Всъщност през последните три месеца се случваше доста често. Поне 4-5 пъти. А и последния скандал беше брутален. Наистина не бях на себе си. Не го оправдавам, нито искам да се самообвинявам. Но сега като погледна отстрани ситуацията, искам да съм честна и откровена. Много го прекалих. Много благодаря, че ме оправдаваш. Не само заради него. Ако постъпя така и с друг човек и той ще ме остави. Заради това искам да изчистя от себе си тази истерична нотка.

# 147
Лини9, Ти каква зодия си?

# 148
Лини9, Ти каква зодия си?

Рибоче съм.

# 149
  • Тра-ла-ла
Горко ти. На вашата зодия много ви се иска да вярвате в доброто у хората. А ако такова няма - ще си го измислите, че го има. Една добра дума и жест и сте се вързали. И често губите връзка с реалността, влияете се от чуждо мнение, склонни сте да си затваряте очите пред лошото и да си го изфантазирате, че не е толковаа лошо, даже е хубаво. А Телците са царе на манипулациите, та ще му е лесно да те врътка и така да пренапише реалността, че ти да излезеш черна и зла, а той бял и добър. Накрая ще се съмняваш в собствения си здрав разум....

Оххх това ме разсмя Simple Smile представих си как питам моят домашен Телец -  Я кажи каква зодия е счетоводителя?
Ще се учудиш ли колко мъже всъщност не са чак толкова зле със зодиите?! Даже и разговор могат да завъртят по темата. Нормално е Телците да не вярват в такива неща. Все пак са толкова здраво стъпили на земята, че което което лети е толкова имагинерно и непонятно, пък и не се яде Joy А наблюденията на Овена са върху хора, с които е работил и живял 24/7. А не бай Иван на автомивката или на шурея шуринайката...

Общи условия

Активация на акаунт