и какво обиждат тия злобни Телци?
Кажете, че верно не ми се е случвало...
То като чета, много общи отрицателни черти имат, та знае ли се.
То като чета, много общи отрицателни черти имат, та знае ли се.
Как смееш да не страдаш за Телето и да не се обречеш на безеВие...ъъъ, монашески живот.
Всякакви опити за смачкване на малкото останало самочувствие у жената след края на връзката. Чиста проба злоба. Всъщност в моменти на слабост сам е признавал, че е злопаметен.
Барем да беше измислил нещо ново, да ми предизвика интереса. Ами....неподвижна зодия. 100 годишен паметник. 
Това разбира се не директно в очите и докато имахме връзка. А писмено, онлайн години след края
И понеже виждаше, че хич не се трогвам - още повече се озлобяваше. А, да...той се има за велик ум и страшен интелигент.
Как смееш да не страдаш за Телето и да се обречеш на безеВие...ъъъ, монашески живот.
Всякакви опити за смачкване на малкото останало самочувствие у жената след края на връзката. Чиста проба злоба. Всъщност в моменти на слабост сам е признавал, че е злопаметен.
Барем да беше измислил нещо ново, да ми предизвика интереса. Ами....неподвижна зодия. 100 годишен паметник. 
Това разбира се не директно в очите и докато имахме връзка. А писмено, онлайн години след края
И понеже виждаше, че хич не се трогвам - още повече се озлобяваше. А, да...той се има за велик ум и страшен интелигент.
Да, моят Телец се връщаше и изчезваше постоянно. Ту ми беше приятел във фейса, ту не ми беше. Ту беше добър, ту лош, ту беше загрижен за мен, ту не му пукаше, ту бях любовта на живота му, ту не бях. Ту съм била най-най жената, ту срещнал по-добри от мен, че и цели 2
. Ту така, ту онака ту, тууу, ту, тууу...и накрая тутуууу влакът се оказа с еднопосочен билет
Според мен най-много се вбеси, че имам връзка. Не, че след него не съм имала и други. Но тази да кажем я афиширах като сериозна, което автоматично я прави с по-висок статут, а мъжът до мен - по-важен от другите. Е, не закъсня реакцията да се похвали колко любовници имал.
Което ми напомня на:
Препоръчани теми