Мъж Телец -19

• 48 152
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Чак толкова безкомпромисен не съм, но има неща, които няма как да оставя без последствия. Иначе ми е втора връзка с телец, да. Вече 7 месеца няма кой знае колко проблеми, само ревността му ме дразни.

Иначе аз не бих се върнал, камо ли да встъпя в брак с някой, дето ми е изневерил. Нямам мотиви да мисля, че няма да се случи отново.

# 616
  • Атина
Аз все си мисля, че изневяра мога да простя, но мълчание/ изчезване- не мога. Да не дава Господ да разбера никога.
А двете, всъщност трите дами с Риана, страдат от изчезването. Разбирам, че е смазващо, ама както каза ти- ако историята се повтори и то в най- неподходящ момент?!
Това е глупаво и с риск да бъда вулгарна- щом няма топки да си каже истината в момента, защо ми е после?!
Моля да ме извините за директността.

# 617
  • София
Лошото е, че жените го приемат твърде лично вместо да си зададат въпроса що за човек ще прекъсне контакт без никакви обяснения...

# 618
  • Тра-ла-ла
Лошото е, че жените го приемат твърде лично вместо да си зададат въпроса що за човек ще прекъсне контакт без никакви обяснения...
От пълен психопат до обикновен комплексиран льольо.

Единственият въпрос, който трябва да си зададат жените е "Защо съм привлякла такъв типаж мъж?". А той за човек е - трябва да си е негов проблем, а не наш.

# 619
привет, след доста злополучни опити с телци, но основно заради липса на търпение от моя страна да се развият за някакъв тип отношения, та дори и само сексуални, хайде пак на телец...
на ниво чат сме само, след като от месеци се обикаляме виртуално, с усещане един за друг, но без общуване - стандартните неща: лайкове, коментари във ФБ...обаче конфигурацията априлски телец, с асцендент козирог, луна пак в телец и Венера в риби ме плаши...вие какво ще кажете относно тази астрална карта?
и двамата сме необвързани, но аз не целя нищо сериозно поради ред причини, за него не знам...дава вид на по-сериозен от мен, въпреки че е с вид на мъж за много жени, в смисъл адски красив, секси, атрактивен като поведение...

# 620
Ще кажа само, че господинът ще е доста консервативен, съдейки по асцендента.

Впрочем при всяка натална карта работата е най-вече в това как си пасва с твоята. Венера в Риби може да е супер, ако Марс при теб е в Козирог например, и гадничка, ако същият е в Стрелец. По тази причина с някои хора се разбираме, а с други не (зависи от партньорския хороскоп), а не че едните са добри, а другите лоши. Много е приятно, когато двете натални карти се допълват като парчета от пъзел, аз лично съм виждала такова нещо веднъж. Иначе винаги си има добри и лоши аспекти, и нещо те дразни, пък друго ти харесва, и така. Разбира се, някои аспекти влияят драстично добре или зле, а други са по-маловажни. С две думи - нищо особено не може да се каже от това инфо.

# 621
Венера в Риби може да е супер, ако Марс при теб е в Козирог например, и гадничка, ако същият е в Стрелец.

моят Марс е в риби.

и тъй като изчетох цялата тема и то с интерес, се сетих за момент от моя опит с един телец и по точно онзи, в който прехвърли цялата вина за несполуките ни на мен.
излизах с него около половин година, харесвах го като личност и затова и му дадох шанс, въпреки сексуалния му проблем - еректилна дисфункция.
на практика пенетрация не сме имали, въпреки опитите, но накрая, когато пожелах да се разделим и то без никакви обвинения и засягане на проблема, той ми каза следното: "използваш мъжете за секс и ги зарязваш"...
според мен, те просто имат дефицит да видят вината у себе си, а не го правят по манипулативни причини. даже нямам предвид само горния пример, а се сещам за още доста телци, тъй като по някаква причина са много около мен.
за жените телци съм категорична че са страшни манипулатори, но мъжете са по-скоро безгрешни в очите си, отколкото осъзнати играчи. послъгват, но е на някакво аматьорско, смешно ниво, докато жените могат да бъдат брутални манипулатори.

# 622
Мъжете Телец като цяло имат изградени възгледи за нещата и не искат да мръднат и на йота от тях.
Това в едно отношение е добре, в друго - зле.
Добре е, че не се обръщат като фурнаджийски лопати. Злето е, че с ината и зариването на копита в земята не може да ги убедиш в своите възгледи, ако са в разрез с техните, колкото и грешни да са в очите на другия.

# 623
Вече сме бивши с Телеца в моя живот.Два,три месеца драми.Не изтърпях,сложих края..защото не мога да продължавам да чакам...ной ми каза,,на мен бавно ми минава,може да мине и пиовече от година",но като питам,,добре,къде сгреших, къде е моята вина,какво се случи " отговори на тези въпроси съм щяла да получа на 15ти декември,защото тогава се прибира в Бг.И аз трябва да чакам неговата добра воля да бъде с мен ?? Яд ме е на мен,че паднах много ниско,жалка съм като се гледам отстрани.
Търся причина,не намирам..питам и нямам отговори,защо да се мъча повече.Ясно е,че на него му е все тая.
За жалост и това от което ме боли е че ми даде всички признаци да си мисля,че той е различен и после изведнъж стана друг,това ме влудява.Но край,аз приключих с него.Обичам го,но себе си обичам повече.

# 624
  • Тра-ла-ла
Очакваме включване в темата след 15 декември Bowtie

# 625
Очакваме включване в темата след 15 декември Bowtie
🤣🤣🤣 Разсмя ме,аз съм Риби,не е изключено да има още драми.Никога не съм сигурна в себе си и ако срещу мен има добър манипулатор се подвеждам лесно,а уж съм прозорлива и преценявам хората.Интуицията ми уж не лъже,ама ето на..

# 626
Kosi_bosi13, извинявам се предварително за непоискания съвет, но най-добре прекъсни всички връзки с рогатия добитък.
Знам какво е да си на твое място и знам, че ще чакаш и ще се надяваш да ти се обяснява на 15ти, 16ти, амнайсти... няма смисъл. Това е омагьосан кръг от илюзии, който ще ти носи само още болка.
Драскай чертата завинаги. Животът без психо тормозът на Телец е невероятно хубав, вярвай ми! 🥰

# 627
била съм в отношения с изкусен манипулатор, макар и не телец и знам колко ужасно трудно и безнадеждно е и как светът ти свършва само при мисълта да си без този човек...не е истина каква зависимост може да създаде друго човешко същество и никога не съм вярвала, че ще попадна в такава ситуация...НО! всичко се преодолява и сега поглеждайки назад съжалявам единствено, че не си тръгнах по-рано - още при първия червен флаг...не сме същите след такива хора...не можем си събра чаркалаците и затова спрямо себе си сме длъжни да направим крачката.

настоящият телец, за който писах по-горе, при положение че сме още на ниво чат вече си показа рогата...преди няколко дни ми говореше за кино и съвместна тренировка (и двамата спортуваме), а днес ми пише следното - еди-кой си филм ще ти хареса, ама ти го пиша не за друго, а защото го гледах...и как ми били вървели тренировките?...откровено заяждане породено от факта, че не му писах първа, а явно е очаквал...
натисна копчето спортна злоба у мен, та да видим.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 01:12 от N a t a l y

# 628
Заяждане ли е? Че гледал филм (без теб, а може с някой приятел да са отскочили да го гледат) и че пита как са тренировките? Мисля, че търсиш под вола теле.

Дали пишеш първа или втора не променя факта дали мъжът (не казвам Телецът, а всеки) те харесва или не. Обаче ако не те кани да излезете, вече показва харесва ли те.

# 629
Kosi_bosi13, извинявам се предварително за непоискания съвет, но най-добре прекъсни всички връзки с рогатия добитък.
Знам какво е да си на твое място и знам, че ще чакаш и ще се надяваш да ти се обяснява на 15ти, 16ти, амнайсти... няма смисъл. Това е омагьосан кръг от илюзии, който ще ти носи само още болка.
Драскай чертата завинаги. Животът без психо тормозът на Телец е невероятно хубав, вярвай ми! 🥰
Доколкото го познавам,знам че няма да ме потърси.Много е горделив като човек.Просто нарцис..аз съм обратното.Пренебрегвам себе си в името на някой,нищо не съм очаквала от него,освен да бъде мъж и да стои зад думите си,но той и това не може.Наистина минах през много неща,рев,хапчета,чувство на вина и пак много сълзи..а човека не му е на...сега дишам леко...

Общи условия

Активация на акаунт