Мъж Телец -19

• 48 164
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Е затова Шишо Бакшишо казваше, че животът е радост и тъга! Smiling Imp

# 601
  • Тра-ла-ла

# 602
  • Атина
Аааа, не с лошо... Колко пъти сме чули "Извинявай, прости ми", помните ли?! Когато го хванахме в страстна целувка с наша обща позната?!
Лори, ние докато се усмихнахме, чакаме Скорпионче.
Но да не спамим повече, пак казвам, не е до зодия ( въпреки, че плашещо съвпадат нещата), до човек е.
Ако ще и най- кротката Рибка да е, не струва ли като човек, ми е през токчетата за асцедента му.

# 603
  • Варна
Страхуват се Телците...от всичко, което може да им разклати земята под краката....като любовта например. Страхуват се от загубата на контрол над себе си и над ситуациите.

Моя телец ми би шута,отговор каза че няма да получа.Трябвало сама да се сетя поради какви причини връзката ни приключва...
С едно наум, че може да ти цъфне отново... чист като планинска роса. И да почне да ти говори хубави неща. Ти си решаваш...
Да, моят е върна. Не вярвах. След 2 години изчезване от нищото. Сега още опипва почвата, но аз след 2 години страдания, вече не съм като преди. В тези 2 години попрехвърли няколко жени и накрая цъфна на вратата ми.

# 604
Моето теле,ако мога да го наричам все още така се появи.Нямаше и седмица.Беше ме блокирал навсякъде, само в телеграм уж случайно не бях блокирана и от време на време вяло ми отговаря.Не знам иска ли нещо,заедно ли сме,не сме ли..чухме се по телефона няколко пъти.Вчера два часа говорихме,но то си беше мълчание.
Иска ли ме,не ме ли иска не знам.Питам го,ще се оправят ли някога между нас нещата,защото от него зависи..аз стоя мирно и чакам неговото настроение да дойде,но и той незнаел...просто съм по течението.
Ако по някакъв начин ме изпробва до къде ще ми стигне търпението успява то/търпението /ми да се изчерпа.Аз съм си луда калинка по принцип и басма не цепя.Как успява тоя човек така да ме манипулира не знам.Чак сама не се понасям.

# 605
  • Тра-ла-ла
Всеки 4 от 5 жени се жалват, че Телците изчезват изведнъж, блокират и после изпълзяват отнякъде да опъват тънките женски струни...но, неееее, не е от зодията Smiley Сигурно е случайност Bowtie

# 606
  • Атина
Тук липсват Асен и Феникс-а. Изоставиха ли ни?
Връщат се те... Те и зомбитата по филмите се връщат, ама за чии са... Дали има в темата някоя със Теле след раздяла? За мен е кауза пердута- щом един път е прекъснал, ще изчезне пак. По същата логика не вярвам на Телюшинчо- мистър Плейбой, дори да се е кротнал, не вярвам да е за дълго.

# 607
Тия Телци, дето се връщат, да не откликват на някакви мисловни сигнали да го направят? Grinning
А и ако мястото е вакантно, съвсем. Като дефиницията за вакантно място е дали си вече госпожа Някояси, или все още госпожица, доколкото ги знам Телците. Nature Sunny

# 608
  • Тра-ла-ла
Да, бе...ще излезе, че Телците имат телепатия само когато са си обрали крушите и са на дистанция. А когато са във връзка - йок телепатия Joy Кога ги искаш - бягат, кога ги не искаш - идват. 😂 Сбъркана работа. После жените трябва да бъдем изкарани виновни.

# 609
Телците са ясни, но са ми много странни някои жени, че не разбират дали са още във връзка - ами блокирали са ви, какви още съмнения имате, че и знаци чакате? Според мен човек трябва и малко собствено достойнство да има. Съвсем добронамерено го казвам.

# 610
Телците са ясни, но са ми много странни някои жени, че не разбират дали са още във връзка - ами блокирали са ви, какви още съмнения имате, че и знаци чакате? Според мен човек трябва и малко собствено достойнство да има. Съвсем добронамерено го казвам.
На думи е много лесно,а и сега между нас някак нещата се наместват.Не защото съм го притиснала в ъгъла,аман заман бъди с мен...Просто има пред история,бях казала нещо,с което го бях обидила и от там дойде цикъла с блокирането и тн.Ще видим какво ще стане за напред,аз лека полека се подготвям и за край,но и за продължение на това между нас..Човек,когато обича,поне за мен..една витаеща риба,не може да се откаже толкова лесно.

# 611
Е, ясно де, че си го била обидила с нещо, кой блокира хора безпричинно? Някъде по-горе писах, че човек трябва да внимава как говори с Телец. Имат много ниска търпимост към обиди и скандали, почти нулева. Например едно приятелче беше скъсал с жена, която му ударила шамар. После тя напираше да се връща, ама той не се съгласи. Може за някой мъж от друга зодия да не е проблем, но Телецът къса. Предпочитат уравновесени жени.

# 612
Добре но не винаги е обида.
Някой път просто нараняваме без да искаме.
Днес му честитих повод във Вайбър не писа. Обичам го липсва ми но ако ще се цупи аз път към него нямам.

# 613
  • София
Тук липсват Асен и Феникс-а. Изоставиха ли ни?

Не, аз съм тука, чета чат-пат какви ги вършат рогатите 🤣

Появявали се, изчезвали, не знаели... Не знам защо си губите времето. Един мъж иска ли една жена, грешни сигнали няма да даде.

Моят телец е на тема ревности от няколко месеца насам. Проверки кой следя чо инстаграм, фейсбук... Изпрала го е съчмата. Наказан беше с няколко дни мълчание и отказах на няколко пъти разговори. Сега е кротък като агънце.

Сгрешат ли - никаква прошка не давайте и наказвайте с мълчание.. Как ли пък ще го търся да се обяснявам и ще се чудя дали е с мене или не...

# 614
  • Атина
Радвам се, че се разписа, Асен. Все ти се радвам колко си безкомпромисен.
Това ти е връзка със втори Телец, нали? Надявам се да се приспособите един към друг.
Знам ли, понякога човек ( не само теле), има нужда да обмисли ситуация от далеч, да оцени това което има и това, което губи.
Не знам дали бих приела човек обратно, но разни хора- разни характери.
Всички знаете драмата на Везната и Телеца, ама те се познават от 21 години- тяхното някак го разбирам, ама да се сваляме няколко месеца и после той да изпадне в неизвест- тц. Мятам си чувствата през рамо и...моля, следващия.

Общи условия

Активация на акаунт