Мъж Телец -19

• 48 185
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Тра-ла-ла
Това е от влиянието на Рака в хороскопа. GrinningCloseWink
Бих казала, че са се комбинирали негативите. Драмата, преувелечаването и любовта към маминка е по Рачешки. Инатливостта, отмъстителността, злобата и скуката са по Телешки. Ревнивостта и страхливостта е характерна и за 2те зодии.

# 586
Две от телетата, които познавам, са на 40+, даже единият е на 50, които живеят с майките си и го намират за напълно естествено, болезнената привързаност към маминка си е баш по телешки. Понеже са и много мързеливи, имат нужда и от прислугване от някого.
Третият телец живее на горния етаж, над майка си, но почти не се прибира на своя етаж и много се учуди, когато го попитах защо непрекъснато е у маминка, а не в своето жилище.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 10:37 от Rosita

# 587
Страхливи Телци! Flushed Сериозно ли?

# 588
Да , този е много страхлив.  Буквално се е напикал в гащите , Козирога да не го намери и нашамари след драмата и се е покрил за цял месец.

# 589
Моя телец ми би шута,отговор каза че няма да получа.Трябвало сама да се сетя поради какви причини връзката ни приключва...много ми е болно,защото освен разборане и любов от мен друго не е видял. Ми да,странно ми е,човек който е обичал изведнъж така да изчезне..не му дадох малко,най важното сърцето си и любовта си,вярата в него и че повярвах на думите му,че вече не съм сама..а какво направи той.Разби ме още повече.Как искам да съм от онези жени,които лесно обръщат нова страница.Знам,че ще мине,колкото и да съм срината сега.Но трябва да се науча да не вярвам толкова на думите и на очите и на всичко.

# 590
  • Тра-ла-ла
Страхуват се Телците...от всичко, което може да им разклати земята под краката....като любовта например. Страхуват се от загубата на контрол над себе си и над ситуациите.

Моя телец ми би шута,отговор каза че няма да получа.Трябвало сама да се сетя поради какви причини връзката ни приключва...
С едно наум, че може да ти цъфне отново... чист като планинска роса. И да почне да ти говори хубави неща. Ти си решаваш...

# 591
Страхуват се Телците...от всичко, което може да им разклати земята под краката....като любовта например. Страхуват се от загубата на контрол над себе си и ситуациите.

Моя телец ми би шута,отговор каза че няма да получа.Трябвало сама да се сетя поради какви причини връзката ни приключва...
С едно наум, че може да ти цъфне отново... чист като планинска роса. И да почне да ти говори хубави неща. Ти си решаваш...
Толкова съм лабилна в момента и отчаяна,че това чакам.Признавам си го...

# 592
  • Тра-ла-ла
Отдавна бившият ми Телец ми ги играе тези номера от има-няма 10г. Joy Не, че има намерения да се връща и да се промени нещо. Просто наминава да провери имам ли чувства, да ме посмачка, да ми обяснява отново как аз съм виновна за края на връзката, а как той аха да направел следващата крачка Joy И като види, че хич не ми пука и си живея живота - избеснява, изсипва помия и изчезва. Често и чрез блокаж във Фейса и Месинджъра. Голям смях пада Joy Такова добиче нито заслужавя любов, нито знае какво да прави с нея.

Нямаш си и представа колко пъти все аз съм била виновна за всичко 😁

# 593
Пожелах му да не бъде обичан,защото той не заслужава,той не цени любавта.

# 594
Аз от известно време общувам с един Телец , роден е на 26 април 1989 година . Може ли хороскоп и мнение за него ?

Той  е много агресивен , горд , надут , мисли се за номер 1 , обича да готви , голям гурман е . Шегаджия е . В тяло е много добре сложен , но в лице не е нищо особено . Има добра професия . Обича охолен начин на живот , лукса , красивите ресторанти  . Все още не е женен и живее в апартамента с родителите си . Попитах го защо живее все още с тях , а той ми отговори , че не обича да живее сам , не обича самотата и сам му е скучно . Също така че в момента пести пари за да си купи апартамент и създаде семейство , че чака жената на живота му да се появи и тогава вече ще заживее с нея - ще си купи собствен апартамент .. и че докато няма жена ще продължава да живее при майка си за да спестява пари за собственото жилище Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 18:48 от Италия

# 595
  • Тра-ла-ла
Град трябва, освен държава. Влизаш в https://horoscopes.astro-seek.com/#birthchart и гледаш какво излиза. После търсиш в гуугъл примерно Луна в Козирог или на английски

# 596
Град трябва, освен държава. Влизаш в https://horoscopes.astro-seek.com/#birthchart и гледаш какво излиза. После търсиш в гуугъл примерно Луна в Козирог или на английски

А часа на раждане има ли значение?

# 597
  • Тра-ла-ла

А часа на раждане има ли значение?
Има, за да му разбереш асцендента и кои планети в кои домове попадат, от там и за синастрията има значение. Но и без час ще видиш коя планета в коя зодия е и какви аспекти има..

# 598
Коси, моята подкрепа.
Ама защо го чакаш? Аз вече престанах защо ми е.
Искам да го чуя ама ако ще си играем само няма смисъл

# 599
  • Атина
Джулс, всеки път се смея с пълно гърло на описанията на твоя бивш. Късмет си имала и това си е. Попръскай си монитора със светена вода.
Аз не съм телеразбирач. По неволя станах, а рогатото добиче заслужаваше да бъде сготвен по всички възможни начини. Прекрасен приятел и ужасно гадже беше, знаете Везничката плачеше нонстоп. Сега се е кротнал, но пак казвам - за мен не си заслужават мъките.

Общи условия

Активация на акаунт