Мъж Телец -19

• 48 633
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Ама ти в последния разговор ли каза, че искаш да се връщаш при бившия си? Cold Sweat
Един съвет - с Телец човек трябва да внимава какви ги говори.

# 571
Не не беше доста преди това.
Но е факт че го споменаваше непрекъснато. Казвал е че сме само познати а ме е карал непрекъснато да ревнувам. Сърдил се е че съм някъде без него, нищо че е знаял че няма друг. Споделяли сме много лични неща. Май това ще остане мисля че е намерил друга и аз не съм нищо

# 572
  • Тра-ла-ла
Направете си добро един на друг и се оставете....любовта не става със зор и номера.

# 573
Мъжът ми е телец, да  много тежък характер. Обича да има ред и правила, ама неговите правила:)))) Мисли, че е прав винаги и е много остроумен.
Сега тук идва въпросът-ние какво да правим? От опит говоря-не отстъпваш, твърдо! Ние примерно сме много различни като харсктери-той е избухлив, пали като кибрит, но му минава бързо. Аз съм търпелива, не толкова импулсивна, приемам нещата с насмешка, но падне ли ми пердето-трудно ми минава.
Но не му отстъпвам-като ми казва с насмешка, че винаги е прав, аз му отговарям, че всеки има право да е заблуден... Като ми каже, че е "супермен", аз му казвам, че съм богиня😇😆😆😆, просто не отстъпвам. Като се опита да ми вмени вина-казвам, че не се чувствам виновна и той млъква и се изнервя повече...
Но! За мен положителните качества са много повече!!!
Ми, същото мога да кажа за своя, който е везни, което означава, че няма значение зодията. Имала съм две връзки с везни една след друга и двете бяха абсолютно различни.

# 574
  • Атина
И аз, четейки разбирам, че е така. До човек си е.
Ермалианна, дано не съм лош пророк, но той за себе си очевидно е решил. Жалко, ако наистина сте били приятели.

# 575
Чета няма смисъл.
Преди малко се обадих не вдигна. Очевидно е решил да ме исвърли от живота си.
А тази зодия връщат ли се аз все си мисля че последния разговор когато намеси бившия ми съпруг го е ядосал.сега отмъщава
И аз се чудя същото,дали тази зодия се връщат или като затворят една страница и са до там.

# 576
  • Тра-ла-ла
В темите (тази и предните) е писано, че е често срещано да се връщат и изчезват. Склонни са да се помайват. Четете, де.

# 577
Според мен не се връщат .. също така са много отмъстителни
Моя приятелка имаше сериозна връзка с един Телец.  На нея в даден момент и стана скучно с него и реши да почне да излиза с един Козирог ей така просто на кафе и приказки . Нито секс са правили , нито са се целували.  
Веднъж тя излезна с Козирога на кафе , имаше лошият късмет приятел на Телеца да е там , приятеля веднага му се обадил,  Телеца влезнал в кафенето и станал лют скандал.  Телеца си тръгнал и отишъл в къщата на приятелката ми да вдигне скандал на родителите й , че дъщеря им му е изневерила и е измамен . Дори плакал със сълзи на очи .
След това вече Телеца напълно я изхвърли от живата си , и на пук на нея се хвана с една лека жена от зодия Близнаци .. Изкара с нея няколко месеца . То не беше любов , а само да отмъсти на приятелката ми . Но повече не прости на приятелката ми и никога не се върна при нея .
Зодия Везни е тя . Винаги като почне връзка и не знае какво иска и трудно си избира мъж .

Телеца все още е сам на 34 години , така и не се задоми .

# 578
  • Тра-ла-ла
Да не би да има Венера в Риби? Или някоя друга водна лична планета? Joy

Ех, това честолюбие...да, когато Телците се чувстват/си изфантазират, че са прееВ@ни от жената - възможно е да не се връщат. За сбогом може да излеят един тон помия и да се изкарат невинни жертви, за да лъснат егото си. И с това правене напук с други жени са мега смешни. Дори са склонни да си съчинят колко още жени са имали след НЕЯ Joy Точно пък тези пънове...даааа, бе, дааа.

Но, ако Телецът е причината за раздялата, ако той е помайващият се дали и какво въобще иска, връзка ли иска, приятелство ли иска и т.н....ще се връща и ще си отива.

# 579
Джулая , въпросният Телец е роден на 20 май . Инат , ревлив .. ревнив .. отмъстителен .. злобен .. страхлив .. скучен .. но пък бил надарен и издържал дълго в леглото

# 580
  • Тра-ла-ла
Година дай, за да му направим дисекция Joy

2ма Телеца съм имала...и двамата са били надарени. Smiley

# 581
1988 година е роден Laughing

Айде почвайте Laughing

Те май всички Телци са надарени според моят опит и на приятелките ми  Thinking

# 582
  • Тра-ла-ла
Те май всички Телци са надарени
Бог - дал, Бог - взел Joy

Да не би да има Венера в Риби? Или някоя друга водна лична планета? Joy
Луна и Венера в Рак Joy ...ако е роден в БГ

# 583
Да , в България е роден , българин

Ами хич не му върви с жените според мен . Единствената нормална връзка му беше с моята приятелка . Всичките му следващи приятелки бяха все някакви откачалки , но и те не го пожелаха за мъж , а успяха да си намерят други мъже . Всяка го зарязва . И майка му е много властна жена - зодия Рак . Командва го много и тя му избира жена . Тя въобще не харесваше моята приятелка и на нея заради това и писна най - вече . Мамино синче е отвсякъде . Дори още живее с майка си .

# 584
Това е от влиянието на Рака в хороскопа. GrinningCloseWink

Общи условия

Активация на акаунт