Мъж Телец -19

• 48 663
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Само за обща култура - коя зодия мъже не са по секса и еротичното бельо? Grinning
Риби - много консервативни и задръстени в секса ..
Телецът също на моменти може да е скучен на някого в секса, защото за разлика от въздушните, не си пада по гимнастиките, а по изпитани и неусложнени пози, но пък страстта е водеща, което на мен ми допада повече от гимнастиките. Телецът не обича да му е сложно никъде, дори и в секса. Това са само лични наблюдения.

# 556
  • Атина
Роси, за втори път в темата попадаме на Теленце- консерва. Е, първият ( на Везната),после се е представил добре, ама 8 месеца са се чакали. За Ермалианна две години.. ужас.
Сексуално съм чувала само добри неща. Confused

# 557
Моя опит в секса с мъж Телец е,че е скучен.
Може би зодията не е толкова определяща.Може и да има възможности на полов атлет,но моето наблюдение,е точно обратното.
Характера му е тежък,в началото го отдавах на това,че е мъжко момче.С времето някак установих,че номерата му са присъщи за жените.Сърди се от най-малкото,после без да съм виновна се очаква от мен да се извинявам и да искам прошка да речем за една просто погрешно използвана дума.Изморително е..все да внимавам какво ще кажа,че ако го кажа после рева и се тръшкам,защото той мълчи,държи се така сякаш той самия не съществува.Няма лекота и щастие с такъв човек,поне моите изводи са такива.
Заради него съм на антидепресанти,разбива ми психиката бавно и полека,емоционален садист.

# 558
Заради него си на антидепресанти ? Защо тогава стоиш с него ? Зарежи го . Вместо да се тъпчеш с антидепресанти се отърви от този мъж , щом те натоварва .

# 559
Заради него си на антидепресанти ? Защо тогава стоиш с него ? Зарежи го . Вместо да се тъпчеш с антидепресанти се отърви от този мъж , щом те натоварва .
Не мога да се примиря.Той отвори страницата,образно казано.Накара ме да повярвам,че е мъжа за мен.Че ще ме обича и подкрепя винаги.Че до сега достатъчно съм преживяла и,че той не е такъв.И в един момент,момента не е един де..той направи точно това,срива ме през ден.Защо държа толкова токсичен човек в живота си ли? Защото имам чувства,след 13 години на самота,почувствах че мога да се довера на този човек...много е болезнено.Да те мятат като прани гащи искам те,не те искам..аз съм си виновна.Знам

# 560
  • Враца
Само така, първата крачка е осъзнаването, продължавай да пишеш и после го чети отново и отново. Понякога трябва малко кураж за да успееш. Щом си осъзнала, че е кофти човек, бори се, бори се за себе си, все пак един живот имаш, нямаш 20, за да си кажеш, сега в този ще изтърпя Иванчо, в следващия Петърчо и т.н. Hug

# 561
  • Тра-ла-ла
Моят опит с Телец е точно такъв. Тежък характер, киселяк, вменяващ вина, изсмукващ от пръстите си драми, вечно невинен, обичащ да прави проблеми, да доминира с цената на всичко. Мъчител. Иначе като присъствие и фигура - мъжкар. Полово надарен. Но в леглото скука.

Общото усещане наистина е за ужасна тежест и безизходица в отношенията. Най-хубавото е, че е отдавна е бивш, въпреки, че до скоро се навърташе виртуално да се опитва да ме мачка.

Ако си мислиш, че с любов, смирение и доброта ще го промениш твоя - НЕ, НЯМА!!! Ще ставаш все по-зле. Ще си все повече на лекарства и ще се чувстваш все по-нищожна и нямаща сили да избягаш. Потърси темата за невъзможните хора във форума

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 16:38 от Джулая

# 562
Според мен въпросът не е какъв е конкретният човек, а дали си пасвате с него. Като се вижда, че връзката е тегава и нехармонична, няма смисъл. Иначе възприятията ни са субективни. За един добър, за друг - лош. Аз например не мога да понасям Овни. Но не смятам, че са лоши хора, за някои жени са добър избор. Grinning

# 563
Една моя приятелка е Овен - голяма интригантка и не и пука за никой . С мъжете Овен нямам опит .

# 564
  • Тра-ла-ла
Едно е темперамент, друго е някаква проклетия. При първото е нормално всеки да има различен вкус и да му пасват различен типаж хора. Но никой със здравословно самочувствие не би търпял и живял с вечно тегав човек, независимо от зодията му.

# 565
  • Атина
Спомням си каква мъка беше, нищо, че бях само съпричастен наблюдател. Иска я, не я иска, звъни по няколко пъти на ден, изчезва за седмица, предлага пръстен- лъже, че е изморен и се натиска с друга.
Разбирам и Косето и Ермалианна. Но не забравяйте, че е важно вие да сте добре. Дали атлета в леглото ще е Телец или Лъв-все тая. В нощта всички котки са черни. Blush

# 566
Мъжът ми е телец, да  много тежък характер. Обича да има ред и правила, ама неговите правила:)))) Мисли, че е прав винаги и е много остроумен.
Сега тук идва въпросът-ние какво да правим? От опит говоря-не отстъпваш, твърдо! Ние примерно сме много различни като харсктери-той е избухлив, пали като кибрит, но му минава бързо. Аз съм търпелива, не толкова импулсивна, приемам нещата с насмешка, но падне ли ми пердето-трудно ми минава.
Но не му отстъпвам-като ми казва с насмешка, че винаги е прав, аз му отговарям, че всеки има право да е заблуден... Като ми каже, че е "супермен", аз му казвам, че съм богиня😇😆😆😆, просто не отстъпвам. Като се опита да ми вмени вина-казвам, че не се чувствам виновна и той млъква и се изнервя повече...
Но! За мен положителните качества са много повече!!!

# 567
  • Тра-ла-ла
Телецът обича такива игрички. Те са му адреналина, подправката в живота. Та дали е отпор на неговото или реално става точно каквото той иска (игричка с джафкане и затапвания кой кого)...е въпрос на гледна точка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 568
  • Атина
Джулс, май в началото всички рогати чифтокопитни почват с добро. Ако си мила и танцуваш по определената мелодия -всичко е наред. Но евентуални препятствия ги изнерят и започват да се държат като... телета. Най-лесно чрез игнор и /или провокация. Не знам де, може и да си права.

# 569
Чета няма смисъл.
Преди малко се обадих не вдигна. Очевидно е решил да ме исвърли от живота си.
А тази зодия връщат ли се аз все си мисля че последния разговор когато намеси бившия ми съпруг го е ядосал.сега отмъщава

Общи условия

Активация на акаунт