Майски щъркелови доставки 2021 (Тема 3)

• 55 988
  • 665
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честито, момичета. Да са ви живи и здрави мъниците и много бързо да се адаптирате към новия режим с тях. Скорошно възстановяване и чакаме подробните разкази Simple Smile

# 586
Моята принцеса реши, че няма да си чака официалната дата за секцио и реши, че да се роди след полунощ е идеално. Като преди това реши все пак да разбера що е тапа, що е контракции (до тая нощ и с нея и с баткото нямах), що е изтекли води и 4 см разкритие. Предложиха ми нормално, но отказах. Честно казано още като видях, че АГ на баткото е нощна, ми стана ясно, че щерката няма да се цепи от колектива. Между другото в Надежда ми предложиха няколко пъти да викнат Арабаджикова, но ме беше страх дали ще дойде бързо. После ми сподели Димова, че за мъничко да е нормално и да няма време да ме среже. Самата операция не беше много приятна. Бебето не искаше да излезе и отгоре ми бяха буквално Димова и анестезиолога. Втория така ме натисна, че следващите 20 мин имах задух и много ме болеше. Но мина. Учудващо доста по-добре от второто. Даже от следобед съм раздвижена и в стаята. Това с баткото не се случи. 24 ч след операцията едвам мърдах и по_скоро подпирах леглото отколкото да се раздвижвам. Така, че ако като мен сте чели второто колко боли, не е баш така. Бих казала, че с първото е доста по-тегаво.

# 587
1седмица преди термин се появи моята принцеса с норм.раждане тази сутрин😊 и сме най ревливото бебе на отделението🤣🤣🤣другите си спят и ядат нащаа реве ли ревеее

# 588
Честито момичета! За сте живи и здрави и вие и бебетата и бързо възстановяване! Ех, колко плодороден април! Много щастие и усмивки покрай мъниците да имате! Two Hearts

# 589
Тeɣa Ехаа, май само аз останах от майските, следящите се при Арабаджикова 😀. А, ти не си искала да опиташ нормално, заради първото секцио ли? Извинявай ако въпросът е неудобен.😇 и Monchee14 Честити ви бебчета! Много здравички да са, вие също и бързо възстановяване! ☺

# 590
Не, заради кръвоизливите. Не се знаеше как е матката и плацентата. АГ като чу за тях и изобщо не настоя за нормално. Иначе като цяло е "каквото каже лекаря", не искам после да ми тежи, затова са там да преценят нещата. Тя с баткото до последно беше за нормално, но поради преекламсия го извади със секцио. Сега д-р Арабаджикова пък го реши, но д-р Димова се съгласи.

# 591
  • София
Момичета, аз не съм психически готова да разказвам. Не са добре нещата при нас, а и не искам да травмирам все още неродилите. Само мога да ви посъветвам, ако някоя се е насочила да ражда в Щерев да бяга с пълна газ, докато може. Ще направят всичко възможно да съсипят и вас и бебето...

# 592
Съжалявам Сиси. Надявам се скоро да се оправят нещата и да сте вкъщи с бебче здрави и щастливи Two Hearts

# 593
sea.sea стискам палци за бързо оправяне на нещата и при теб, и бебенцето! Ще разказваш като и ако си готова, въпреки че и малкото дето каза ми е достатъчно да ме държи на нокти за Щерев и нашия общ лекар, точно вчера си попълних документите за раждането.

На другите дами, честити бебенца! Много да сте здрави и да ви радват за в бъдеще!

# 594
sea.sea Sad Много неприятно. Дано по-скоро да сте по-добре и да се прибирате вкъщи.

# 595
Привет, можеш ли да ми пишеш на лично, при кой лекар си била. На мен също ми предстои раждане там.
Момичета, аз не съм психически готова да разказвам. Не са добре нещата при нас, а и не искам да травмирам все още неродилите. Само мога да ви посъветвам, ако някоя се е насочила да ражда в Щерев да бяга с пълна газ, докато може. Ще направят всичко възможно да съсипят и вас и бебето...

# 596
Много страшно прозвуча, и аз съм в Щерев при д-р Александров с термин 19.05 и сега ме хвана шубето 😬😬😬

Привет, можеш ли да ми пишеш на лично, при кой лекар си била. На мен също ми предстои раждане там.

# 597
Тeɣa и  Monchee, честито! Да са ви живи и здрави госпожиците!
Sea, дано всичко с теб и бебчо да е наред скоро! Много сили и здраве и на двама ви желая!

# 598
Момичета,
Вчера се появи и моята девойка ❤️
Няма такава радост като раждането и първата прегръдка на малкото човече. При нас всичко мина нормално. Пожелавам на всички успех и скоро всяка да си нагушка бебчето.

# 599
Здравейте красиви мами и бъдещи такива! Честито на всички, които вече гушкат своите рожби и кураж за тези, които все още чакаме!
Остава ни още съвсем мъничко! Аз се чувствам ужасно последните 5-6 дни, все повече осъзнавам колко ми се е променило тялото (+25кг заради мнооого хормонални таблетки) и много се отчайвам, факта, че ще гушкам бебо скоро ме крепи. Не искам да звуча неблагодарна , защото знам колко много мами са се борили да забременеят, но тази бременност изобщо не е най-прекрасния период в живота ми...Има ли други мами със същите терзания или съм сама?

Общи условия

Активация на акаунт