Пъзели 30

• 43 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет мили дами! Чудесни красоти редите! Освен малки детски пъзели с детето, други не съм редила. Но сега ми се иска да опитам, а и детето е вече 10 годишна госпожица та може да ни стане хоби. Вече ми е ясно, че трябва да си купя или папка за редене, или килимче, но другия въпрос ми е как успявате да ги рамкирате и да си стоят цели преди това? Сигурно ми е глупав въпроса ама...как ще го запазя цял и да го вдигна примерно Simple Smile
Килимчето идва с тубус, около който се навива - не прибираш пъзела в кутията, ами го навиваш на руло около тубуса. После като развиеш, парченцата си седят където са били (е, понякога може да се наложи да донаместиш някои). С папките идеята е същата - събираш папката и оставяш настрана, после отваряш и продължаваш от там, докъдето си стигнала. Рамкирането след като го наредиш, е въпрос на предпочитание и възможности - ако няма да поръчваш рамка, а ще търсиш готова, като купуваш пъзел гледай размерите в наредено състояние, пише ги. Аз съм взимала рамки от Икеа, но има на мнооого места (вкл. ММ ми е изработвал рамка).

Аз не издържах - пак поръчах 3 броя от Озон. Толкова се развълнувах от доброто намаление, че забравих да си заредя пари в картата и се наложи да анулираме поръчката, за да я пусна наново Grinning Взех си първия 3000-ник, на Trefl.

# 166
И аз направих втора поръчка за последните 10 дена😬
Кой пъзел поръча?Simple Smile
А някой знае ли на Trefl 3000 части в една торбичка ли са?

# 167
  • Русе
И аз направих втора поръчка за последните 10 дена😬
Кой пъзел поръча?Simple Smile
А някой знае ли на Trefl 3000 части в една торбичка ли са?
В една торбичка са.Даже и пъзелите им 4000ч са в един плик Simple Smile

# 168
  • гр.София
На мен ще ми е трета поръчка този месец. Всеки път се заричам, че ще е за последно Joy

# 169
  • София
SmileStuck Out TongueFlushed Подстрекателки. И аз поръчах 3 току що.
Приятно редене на всички и да напълним темата с красотички. Nature Rainbow

# 170
  • Русе
Похвалете се какво си поръчахте Simple Smile Аз напълних кошницата и умувам,само да не свършат докато се чудя Hushed

# 171
Не знам дали така ще се виждат достатъчно, направо от поръчките Rolling Eyes
Първата поръчка:

Втората:

# 172
Аз съм с питанка. Някой редил ли е марка Gаlison?

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 14:32 от La_Valletta

# 173
  • Русе
Аз съм с питанка. Някой редил ли е марка Gаlisson?
Аз нямам преки впечатления,но видях коментари на двете крайности.Впечатлението ми от снимките по групите-стандартни парчета,дебелички,лек гланц на частите.

# 174
Благодаря, Зори! Ще почакам още да ги намалят ))).

# 175
Аз пък няма да поръчвам от озон, намалението им не ме устройва 😊
Преди два дни получих нов пъзел пак от там и то по-евтин отколкото е в момента уж на промоция.
Зарадвах се с нова картина на Кандински, а и имам доста натрупани. Пак ми свърши мястото вкъщи и няма да купувам докато не се освободя от някои стари. 😊

# 176
Аз съм с питанка. Някой редил ли е марка Gаlison?
Аз редих един и не ми хареса, за момента не мисля да повтарям, въпреки че на картина ми харесват много. Парчетата на моя бяха малко по-тънки от това, на което съм свикнала (Ravensburger, Heye, Schmidt). Не супер тънки, че да не става за редене, но по-тънки и на мен не ми допадна. Гланцирани и от двете страни, което също не ми хареса, но може и да не е моето нещо. Моят си имаше и други недостатъци, но няма да ги описвам пак, смятам, че бяха по-скоро изключение.

# 177
Благодаря, Бухтичка! Значи ще се въздържа от тази марка, цената неоправдано висока.

# 178
  • София
Hot Summer, поръчах Trefl от 3000 части - Езерце в Татри планини, един на Black sea и един на Jumbo (не съм редила техен).

Днес приключих този, 1000 части, а ми отне повече от 2 дни... защото престъпвам съветите си и си купих пъзел с маслена картина Grinning Но беше умишлено, уж исках да намаля темпото на пазаруване от Озон...  пък те пуснаха отстъпка Simple Smile

# 179
Здравейте, току що приключих първият си пъзел. Продавачки на цветя от Диего Ривера, 1000 части нестандартни. Доста труден ми дойде като за първи път. Мисля да го рамкирам. Купих си лепило от Джъмбо но малко ме притеснява дали е достатъчно качествено..

Следващия е този:

Общи условия

Активация на акаунт