Пъзели 30

• 43 018
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Във възторг съм! Невероятна красота!
Първата ми асоциация с името на Владимир Димитров-Майстора винаги е била, точно тази картина. Втората, че сме родени на една дата Simple Smile

# 181
  • гр.София
Още един от 500 части на Трефл

# 182
  • Варна
Не можах да устоя. Поръчах.

# 183
Аз даже си получих поръчката😯😁

# 184
  • Варна
Трябва да видя къде ще го редя тоя 3000-ник. Определено знам къде ще виси после Simple Smile

# 185
Аз затова питах дали са в една торбичка. Нямам къде да редя наведнъж 3000:)

# 186
  • Варна
Аз мисля да си взема рамка с основа и направо върху нея. Но ще видим. Иначе кухненската ми маса е точно размер за 2000. Тоя малко извънгабаритен ще дойде, но ще го оправя. Цената е прекалено добра за да го пропусна Simple Smile

# 187

Леле, страхотен е. Сподели после ако случайно се укаже в две торбички, че за една, няма да имам място да го редя.

# 188
И прогреса при редене споделяй 🙂

# 189
  • Варна
Само да намеря основа и да го почна Simple Smile Че и дъщерята иска да реди с мен, а е трудно двете. Налага се да проверявам всяко парченце, което тя слага, дали е точно за това място.

# 190
  • София

Скрит текст:
Точно този бях поръчала от store.bg, ама сега в Озон си харесах повече другия 3000-ник на Trefl Simple Smile Ще кажеш как е за редене Wink
Сега редя едни вълци, после едни бусове имам, та след това може би ще е големия Simple Smile

# 191
Малко разнообразие от магазините

# 192
Не съм писала от известно време, мързи ме да си прехвърля снимките на компютъра. Наредих няколко пъзела. Първо беше картата. Понеже почнах да редя твърде бързо реших да не гледам кутията докато редя. Е, сработи и го наредих за 7 часа като определено ми беше по-трудно.

За следващия пъзел реших отново да не гледам кутията. Оказа се огроооомна грешка. Неправилните части ме затрудниха ужасно, а и в самия пъзел имаше толкова много неща, изобщо не се различаваха и нямах идея какво редя. Отне ми 14 часа! За сведение повече от 7-8 часа не съм редила 1000 части. Но съм безкрайно упорита и просто не беше вариант да се откажа и да погледна картината Laughing
Интересното в този пъзел беше, че имаше доста пощенски марки и цели 3 от тях бяха български Smiley

След това разпуснах с един 500 части, който бях взела за детето. Беше песен, частите просто си пасваха на мястото. Отне ми 2 ч. 20 м.

# 193
  • София
Лелеее, а на мене ММ ми пуска намеци, че твърде бързо редя, пък аз измервам в дни, не в часове Grinning Ти някакво съвсем друго ниво предизвикателство си спряташ Grinning
И аз тъкмо тези дни се усетих, че почти не гледам кутията, после се чудя защо съм се замотала с някой пъзел. Обаче сега, с вълците дето редя, май по ми харесва да не бързам. Тъкмо днес си мислех "ама ти нямаш норматив, защо бързаш" и в 19 ч навих килимчето, утре ще продължавам Simple Smile Нооо някои пъзели са като хубавите книги - започваш ги и няма спирка докато не стигнеш края Simple Smile

# 194
Здравейте!
От къде мога да си купя папката за подреждане на пъзели, в Озон е изчерпана?

Общи условия

Активация на акаунт