Пъзели 30

• 42 988
  • 743
  •   1
Отговори
# 405

Дотук добре. Малко остана, но ще почака няколко дни Simple Smile

# 406
Аз започнах този, изглежда приятен.
https://www.ozone.bg/product/kam-zhivotnite-s-lyubov-pazel-1000-chasti/

# 407
  • София
Отели ми се вола, а съм само наполовина Grinning

# 408
Има ли много вода и небе, вече избягвам да купувам ))). Имате здрава нервна система, момичета. Иначе е супер и зодиака, и този.

# 409
Тони, браво, получава се страхотно!
евето, браво и на теб, колко още има да наредиш?!

И моята поредна поръчка от Озон дойде, 6 пъзела - 3 избрах аз и 3 дъщеря ми. Няма небе и вода, но пък има гора Simple Smile

Много искам да си купя папка, но никъде в български сайт не мога да открия. Ако случайно някъде ви попадне налична да пишете.

# 410
  • София
La_Valetta, и аз така, но иначе всяка седмица поръчвам, пък после трябва да ги продавам и става много занимавка; та исках да се затрудня. Избрах първият ми голям пъзел да е Trefl, защото им имам вяра, че все пак няма да е изнервящ. И съм довона, точно каквото очаквах е - труден, но приятен и възможен, дори небето не се реди изключително по форма (само няколко такива парченца имах). Всъщност на Trefl единствено сглобката им е кусур (но не проблематична, според мен) и това, че 3000-ка няма разпечатано изображението. Аз съм си супер щастлива с тях Simple Smile
Много е як пъзела, ако се чудите за голям и го намерите някъде, да знаете, че си заслужава и е съвсем възможен. Примерно Ръченицата беше доста по-трудна.

Киф, сега ли ще ги поажеш или като ги наредиш Grinning

# 411
  • София

Любими са ми този тип пъзели.

# 412
Радвам ви се колко сте активни Simple Smile Много са ви хубави пъзелите Simple Smile

Аз роня сълзи и не знам кога ще мога да редя отново. Нали започнах нова работа и не ми остава никакво време. Като гледам по един пъзел ако успявам да наредя на месец ще е супер. Зарязах негледането на кутията и подобни глупости, пак ще си редя бързо, само да мога Laughing

Едит - изгледах видеото с пъзела от 42 000 части. Това е уникално! Да ги смесиш всичките, само сортирането сигурно е отнело поне седмица, не мога да си представя.

# 413
  • Варна
А защо ви трябва разпечатано изображението? Никога не съм имала по кутиите такива неща, а съм редила поне на 5-6 марки. Аз гледам картинката на капака. Достатъчна ми е. Даже не знаех, че продават пъзели с картинката вътре, докато не прочетох тук.

# 414
  • София
И аз така реагирах, когато сестра ми спомена, че нейните почти винаги имат. Моето първо разпечатано беше в Gibsons и после в Ръченицата. А за този щеше да ми е полезно, за да виждам по-добре на коя тревичка накъде й е посоката. Удобно е, на мен ми хареса да гледам от лист вместо от капака (може би защото имам куче и постоянно ми събаря нагласения за гледане капак) Simple Smile

# 415
Имах картинка вътре само в кутия на Cobble hill.

# 416
Допълнително вложената картинка е голямо удобство ако редят двама души, така всеки си има откъде да гледа. И за Ръченицата беше голяма помощ, заради по-големия размер се виждаха повече детайли, отколкото на капака на кутията.

# 417
  • Варна
Емаг имат крейзи дейс и код за отстъпка. Аз успях да докопам на добра цена още един набелязан. Имаше и трети, но не е в акция и малко скъпичък ми идва. Ще го оставя за по-нататък. Ето това тия дни ще ми падне Simple Smile

# 418
Нямам време, но става много красив😊

# 419
Heye също слагат плакат поне на тези от 2000 части.

Общи условия

Активация на акаунт