Пъзели 30

• 42 987
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Шмид бичат ега ти цените. Разбирам, че са качествени ама малко прекалено ми идва.

# 421
  • София
В 1000-та на Heye аз нямах (но пък се редила само един техен май). Добре е да знаем, че в по-големите има Simple Smile

# 422
В Heye 1000 няма картинки, имам доста техни пъзели.

# 423
Здравейте Simple Smile
Търся пъзел на руска тематика- с матрьошки или с някоя руска забележителност. Имам 4 броя подобни, трябват ми още един - два за кабинет по руски език. Ако някой има и иска да го продаде, ще се радвам да пише.

# 424
За Heye разбрах, че имат плакати само в триъгълните кутии. Доста са големи, на мен ми харесват, може да се разгледа по-детайлно картината.

# 425
  • София
Ето и  от мен последния. Много лесен и приятен за редене, с нестандартни части. Цветовете са доста ярки и наситени. Качеството е средно, сякаш са леко хлабави пърчетата.
Скрит текст:

# 426
  • по света... (иначе от Пловдив)
Моите включвания са много спорадични, но пък постоянно ви следя и се радвам на красотите, които редите.
Аз последно се мъчих с теи 1000 части на Schmidt.

Доста по-тъмен е в действителност и това леко развали удоволствието. Качеството ми хареса Simple Smile

# 427
Киф, сега ли ще ги поажеш или като ги наредиш Grinning

Сега ги показвам, че кога ли ще ги наредим всичките.. не се знае..

И качвам етап на Завинаги свободни, истинско удоволствие е реденето на този пъзел.

# 428
Момичета, някоя от вас която има килимче за редене на пъзел и не го използва може да ми пише. Бих го купила. Тъй като сме начинаещи с детето искам да започнем на килимче. Много от сайтовете са изчерпани и няма наличност, а в тези в които ги има са доста скъпи.

Постелка за пъзели от Емаг, докато е намалена.

https://www.emag.bg/postelka-za-pyzel-trefl-95-x-67-cm-siv-91095568/pd/DZPL22MBM/

https://www.emag.bg/postelka-za-pyzel-trefl-95-x-67-sm-siv-81095568/pd/D5WCQDMBM/

# 429
  • София
Не мога да не се похваля! Сестра ми ме изненада, пратила ми от немско пъзел с кучета (понеже си говорихме скоро, че не намирам такъв, който да ми хареса; отделно, че с на моето породата изобщо не правят). И понеже знае, че може да избере нещо, което ще харесам, сега съм като дете разопаковало коледен подарък - усмивката ми не е слязла от лицето вече часове Simple Smile И си спретнали завера покрай пращането с ММ!

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 15:58 от ToniShu

# 430
Приятен за редене, малко хлабав, няколко парченца имат бели връхчета.

Скрит текст:

# 431
Момичета, някоя от вас която има килимче за редене на пъзел и не го използва може да ми пише. Бих го купила. Тъй като сме начинаещи с детето искам да започнем на килимче. Много от сайтовете са изчерпани и няма наличност, а в тези в които ги има са доста скъпи.

Постелка за пъзели от Емаг, докато е намалена.

https://www.emag.bg/postelka-za-pyzel-trefl-95-x-67-cm-siv-91095568/pd/DZPL22MBM/

https://www.emag.bg/postelka-za-pyzel-trefl-95-x-67-sm-siv-81095568/pd/D5WCQDMBM/
За какво ти е килимче Simple Smile Едно парче фазер върши чудесна работа. Не е тежък. А е достатъчно твърд да можеш да го местиш
.

# 432
И аз съм с фазер и ми е по-удобно, но предполагам, че има хора, които няма къде да го съхраняват, когато не редят.

Значи, ако някой иска по-бавно да реди пъзели да си вземе картинка като с маслени бои и гора😁

Тони честито! Много готина изненада и на тази фирма май са с нестандартни части:)

# 433
benzi, по принцип идеята на килимчето е да навиваш пъзела и да го прибираш, когато не редиш. Това с фазера няма как да стане.

И аз бавно редя, този уикенд вече се надявам да довърша жабите. Поне ми е забавно, не ме изнервят.

# 434
benzi, по принцип идеята на килимчето е да навиваш пъзела и да го прибираш, когато не редиш. Това с фазера няма как да стане.

И аз бавно редя, този уикенд вече се надявам да довърша жабите. Поне ми е забавно, не ме изнервят.
На кой както му е удобно Simple Smile И ние редим бавно, но  има къде да слагаме фазера когато не редим. Килимчето не размества ли нареденото ? Или е някаква специална материя?

Общи условия

Активация на акаунт