Пъзели 30

• 42 985
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Аз само килимче нямам за редене Smile
Доколкото съм чела в темата, знам че е от филц и парчетата се разместват минимално
при сгъване и разгъване.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 09:27 от vox

# 436
  • Варна
Килимче недолюбвам, разкарах едно. Но пък аз имам къде да държа пъзел без да ми пречи. Не се налага да го прибирам.

Пристигна новата ми красота. На следващия намаления още ще поръчам.

# 437
  • София
Не се разместват особено - тук-там трябва да си донаместиш парченце. Моето килимче е най-евтиното възможно и 3000-кът например малко трудно се навива; но с до 1500 части този проблем го няма. Проблемът на килимчето е най-вече в това, че събира много прах и косми. Но определено за съхранение си върши добре работата - дори и да е дълъг тубуса, все има къде да го сложи настрана човек. А и отделените, но ненаредени части няма нужда да ги прибираш, защото и тях завиваш с вече сглобеното.

# 438
Килимче недолюбвам, разкарах едно. Но пък аз имам къде да държа пъзел без да ми пречи. Не се налага да го прибирам.

Пристигна новата ми красота. На следващия намаления още ще поръчам.
Тръгнах да гледам намаленията в озоне , но се отказах Simple Smile А намаленията в е-маг- са.... Намалили пъзела , но доставката станала 16 лв някъде. Та излизаше май по-скъпо без намаление и нормалната цена на доставка.

# 439
  • Варна
Как доставка 16 лв?! Моята беше около 5.

Гледам в германския ибей един пъзел, който отдавна търся. Сега ще проуча как да се регистрирам и да наддавам, че бъкел не разбирам немски, а не виждам знаменце някъде, че да го обърна на английски.

# 440
Преди да наддаваш в немския ибей, провери дали конкретния продавач приема плащане чрез Paypal.

# 441
  • Варна
Този конкретно приема, да Simple Smile Но и да не, сестра ми живее там и мога чрез нея да прекарам нещата, с плащане по банка. Лошото е, че досега четирима наддават за пъзела и не знам дали ще успея да го докопам. Употребяван е и ако го взема на цената на нов, някак не си струва цялото занимание, а и ще имам доставка до тук...

# 442
Малко извън темата. Поръчах книги от озон. Имам подаръци - диск с филм и бисквитки ))).
И два кода за отстъпки  за филми и музика, ако на някой му трябват
Скрит текст:
25% отстъпка за филми FMThankYou
10% отстъпка за музика MUThankYou

# 443
  • София
На мен с една поръчка пъзели ми бяха пратили диск с нова БГ музика от на Саня Армутлиева продукцията. Тъкмо вчера го изхвърлих неразопакован. Твоят подарък звучи като по на оферта, дано е някой готин филм Simple Smile

# 444
  • Варна
Мхм, и на мен ми пратиха диск с някакъв филм. Отиде в боклука. Пълна отживелица. Та аз нямам слот за дискове вече!

Момичета (май нямаме момчета тук), ще играя за пъзела. Утре вечер свършва търга. Стиснете палец, дано го докопам.

# 445
HighSpeed, да ти е на късмет Hands Plus1
За пекарната ли става въпрос?

# 446
High speed, на слука Grinning

Аз намазах още един пъзел от кварталния форум, една жена ми видяла поста и ми писа да ми го даде. Ей колко ме е яд, че не са отворени charity магазините, има пъзели за по 2-3 евро и то супер хубави. Трябваше да заредя преди локдауна. Тук рециклирането и раздаването на неща, които не се ползват са масова практика - преди да хвърлиш нещо оглеждаш местните групи за zero waste дали някой не търси. Очаквам да имам още придобивки, не знам как не съм се сетила да пусна обяви е тези групи по-рано.

# 447
  • Варна
Аха! Пекарната! Ама и други наддават, та ще видим. Каквото сабя покаже.

# 448
Айде, утре вечер да се похвалиш Wink

# 449
  • София
Влизам да похваля пъзелите на Black Sea. Много приятен за редене.
Вторник отворих, преди малко приключих "Мечтай с мен".
Даже малко ме е яд, че закъснях и "Момата с ябълките" вече я няма.

И аз без килимче редя.

Общи условия

Активация на акаунт