"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
Във "Влад" се разкриваха неща напред. Неприятно е. Разменяйте информация на лични, моля. Отделно вече се спомена за кой турски сериал става въпрос и може да бъде открит в интернет.

# 181
  • Другата България
Ама вече някой разказва сериала ли?
От екипа ли списват тук?
Ако ще го правите, да се отписвам докато е време.

# 182
  • Пловдив
Няма такова нещо...не разваляйте атмосферата.

# 183
Хора... Нека се поддържа темата уютна с много интересни коментари без напускания и глупости. Просто молим, който ще спойлва да е в скрит текст. Както се казва от мухата направихме слон.

# 184
Разочарова ме първия епизод. Предвидим, клиширан сценарий, лоша игра на някои от артистите. Актрисата, ковто играе Вера е красива, интересна жена и дотам
Скована игра, акцентът и е ужасен. И нямам предвид чуждестранния акцент, а това че има някакъв мек, много дразнещ говор, вероятно е от Източна България.
Стоян Радев е много добър, погледът му е
убийствен, доста му ходи ролята.
Много ми хареса момичето, което играе Неда, толкова е естествена и непринудена. Сега прочетих, че е дъщеря на режисьора Мишо Ланджев и актрисата Сивина Сивинова, която за съжаление почина много млада, около трийсетина годишна... Генът определено си е казал думата.

# 185
В сериала „Белези“ на Пенко Господинов е поверена една от главните роли – той влиза в кожата на Боян, съпругът на една от двете сестри , които стоят в центъра на семейната драма – Надежда и Вера. Актьорът със старозагорски корени е в ролята на сърдечен хирург, който се завръща в родината си след дълги години живот и работа в Чикаго. Тук обаче го очакват куп тайни, заровени в миналото, които предизвикват поредица от интересни събития.

Любопитен факт е, че актрисата Анастасия Лютова, която играе съпруга на героя му в сериала (Надежда), е съпруга в реалния живот на Господинов. В образа на нейната сестра – Вера, се превъплъщава Вера Йорданова, която е актриса и българо-финландски модел.
Героите на Анастасия Лютова и Пенко Господинов ще пресъздадат една красива и същевременно много болезнена любовна история, в която се намесват съдбата и прекалено много хора със своите собствени интереси, пише в официалния сайт на сериала „Белези“.

Главна роля в тази сложна ситуация е отредена на Вера Йорданова,  която заедно с Анастасия ще разкрие сложните взаимоотношения между две сестри.

В „Белези“ Пенко Господинов ще си партнира и с една легенда на българското кино - Ирен Кривошиева, която също като него ще играе лекар. В сериала ще видим и дъщерята на големия Тодор Колев – Албена Колева, както и звездата от новото поколение български актьори - Иво Аръков.

„Белези“ ще пренесе зрителите в многопластовия свят на едно българско семейство, белязан от любов, омраза, трудни решения и видимо непосилни за приемане последици. Сериалът ще повдигне завесата за сложността на вътрешно-семейните отношения и ще застъпи вечни лични и житейски теми - кога трябва да защитаваш любовта си, кога трябва да направиш компромис, какъв е личният ти житейски избор за това какъв човек си и искаш да бъдеш.

# 186
  • Пловдив
Значи Надежда е била съпруга на Боян...? Кога? И ще се е развела с него, за да се ожени за насилника? Хм...

# 187
Анастасия Лютова е великолепна театрална актриса. Никога няма да забравя ролята, която направи в спектакъла Лив Щайн на Крис Шаркoв. Пенко Господинив й партнираше и там, чудесен актьор.
Аз съм огромен театрален фен и почти нулев фен на сериали, особено български. Започнах да гледам този, само заради тях двамата, а и заради Стоян Радев, но няма са успея да го догледам...А пък като прочетох в надписите "със специалнито участие на Ирен Кривошиева" съвсем ме напуши на смях...😜

# 188
  • Mediterraneo
Нищо не разбрах от това обяснение по- горе. Какъв съпруг е Боян на Надежда? Къде остава биячът тогава? Или нещо е объркано, или кашата, която са сготвили е тотална и има да се чудим още.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 12:46 от Тарталета

# 189
  • Пловдив
Не ми се връзва и на мен...по-утива да е на Вера и май ще е така...иначе от де ще е Иво? Simple Smile

# 190
Звучи си като типична турска боза, в която обезателно детето не е дете на родителите си. В случая съпругата-демон, която неизменно присъства във всеки турски сериал, е заменена със съпруг- демон. Плоско.

# 191
Може Боян да е първия мъж на Надежда, но да е бил влюбен във Вера  и да са направили Радост.
Иначе защо Вера ще пази изрезката за него от вестника ?

Но Боян и Надежда се развеждат, той заминава за Америка без да знае, че има дъщеря в България.

Надежда се омъжва за насилника и Вера дава Радост на нея, за да не и напомня за Боян.

Може би, може би...

# 192
  • София
Ох, разбрахме, че е плоско и тъпо. Няма нужда да го повтаряте във всяко мнение, което публикувате.

В статията нещо са се объркали. Аз останах с впечатлението, че Надежда не може да има деца.

Аlethea, и аз това си помислих, но въпросът за героят на Иво остава. Нали уж Боян му е баща....

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 13:18 от rosi_ta

# 193
  • София
А откъде излезе това, че Боян е баща на Никола?

# 194
Доколкото разбрах, Никола не е дете, нито на Вера, нито на гологлавия (забравих му героя) .

А е доведен и за двамата.
И щом Вера е споделила, че преди това не е имала друго семейство и живи роднини, остава гологлавия да е бил женен преди за друга жена и да е припознал Никола...

Абе не знам! Гадая яко! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт