Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 376
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мене мами и бебоци сладки!!!

Не съм влизала във форума от цяла вечност:(

Първо да поздравя със закъснение всички празнували до момента! Да сте живи и здрави!
Много съжалявам за неприятните моменти, които са сполетели някои от майчетата.

Ние на 01.10 навършваме 6 месеца. Вече сме 7300 и 66 см. Все още се кърмим, но и хапваме по малко зеленчукови пюрета, плодови сокчета и пюрета.
Не мога да стигна до компютъра, защото Станислава е страшно дива. Вече дори падна от спалнята и си има първия белег - допря се до тръбата с топла вода;) Изобщо започна вече с белите;)))

От два дни е с хрема и е много неприятно - в определени моменти изобщо не може да диша през носа, а пък таткото е с вирусна инфекция на тънките черва. Сега и на нея даваме профилактично ефералган и витамин С. И аз луда ставам.

Засега ще е само това, а като наваксам с четенето ще се включа и по текущите теми.

Много целувки и прегръдки и сладки сънища!!!

# 166
Здравейте и от мен!
Честит 5 месец на слънчицето на petrovavania!!! - ще ви догоним след ден-два

Честита годишнина на Сминсчо! Дълъг и щастлив живот!

Да се оплача и аз - днес ми беше тройно критичния ден!
Цял ден валя и не можахме да излезем, и около 3 часа Марти като писна -  рев..., рев... оглушах - какво ли не направих - гушках го, тупах по дупето, давах му да суче, водичка, смених памперса- успокои се за малко и после пак - пищи като че ли го колят... Мерих му Т - 36,9 - нормално. Незнам... после заспа и имаше мир, но само половин час спа. Така никога не е плакал...
Дали зъбки го мъчат...? Към 19:30 пак се разпищя по същия начин. Според мъжа ми се глези, защото като го поносиш млъква... аз мисля че е малък да се глези още.
Мъчно ми е така да го гледам и да не знам какво му е - побърквам се...
Вашите бебоци пищят ли?

Спокойна нощ!

# 167
  • София
Ухааа, пищи и още как  Mr. Green Днес след като направи същите процедури като теб и пак не млъкна, гушнах го, взехме един чадър и айде да хвърлиме боклука  Mr. Green При нас няма много къде да се разхожда човек в дъждовно време  Tired ... за съжаление  Tired ама важното е, че глътнахме въздух.

# 168
Мааалеее....... Влизам да видя какво става с Априлчетата, а те се изпонатръшкали болни! Що така бее! Sad

Ние полудяхме днес с Крис, за пръв път откакто сме се родили не сме излизали и лудницата беше пълна! Утре ако ще град да пада, ще излезем дори за малко! Crossing Arms

Ааа! става нещо страшно със зъбите! Няма никакви симптоми да избива зъб, а настървено гризе всичко, което хване и се разплаква истерично... от болка явно. Понякога се налага да яде през биберон, ако въобще го излъжа да хапне, а като не е така зле - изливам съдържанието на лъжицата без да докосвам венците. Докога ще е това?!? smile3511

# 169
Нуни, антибиотиците действат чак след 48 часа от първия прием! ...

Кой ти го е казал?!?!  #Crazy

Ей ся се залоствам пред компютъра и съм готова да споря по тоз въпрос!!!  smile3508

# 170

Ей ся се залоствам пред компютъра и съм готова да споря по тоз въпрос!!!  smile3508

Благодаря Stop, нямаме нужда от повече спорове.

Добро утро, момичета smile3507
Днес вероятно заради време адски ми се спи.Ще чакам Силкакто му казва братовчед му да заспи и лягам и аз, че преди обед сме пак на   sport027

# 171
.................имам си една църква дето Господ или там който е на отдел жалби винаги ме чува..................

Чайниче, последната зима ми е първа от много години в която не се разболях , а не съм взимала нищо, така че мисля че е от бемеността а не от хапчетата който си взимала!

Ама ти ме разбиваш, Ани!  Joy И аз съм си мислела понякога, че е като на гише ЖАЛБИ, но понякога са в обедна почивка.

А за боледуването, май организмът ни се ентусиазира и не се дава на болестите по време на бременността! Peace

# 172
Енвия, Танче, и аз съм учила немски , но 1 месец само - като стана ясно, че за да живея и уча в хохшулето  във Виена  щях да кандидатствам с китарата ми трябваха тогава 800 лв месечно /т.е. щях и да отслабна от гладуването, с един куршум 2 заека е казал народът/, а майка ми и баща ми общо взимаха тук 400 някъде, ми стана ясно че няма да го бъде и преустанових. Но съжалявам, защото немският се оказа неприятен за слуха отстрани, но когато го учиш и четеш, пък и разбираш, става супер интересен! Peace Моят приятел немец казва, че съм изговаряла Фиъ - 4 демек,  супер чисто, по-добре от хора, които с години живеят там... Blush
Енвия в гимназията го е учила, аз поне това си преведох без много знания Simple Smile Hug Така е Танче, като любопитстваш кой откъде немски знае  Joy И аз се набутах в манджата като мерудийка Simple Smile))
Само ми е мъка, че вече не мога да лъжа "Их бин фройлайн", не върви някак си... Mr. Green Mr. Green Mr. Green[/color]

# 173
И последно за серията, която правя:
За антибиотиците - те имат депо действие, което ще рече, че могат да се слагат на по-голям интервал. За да подейства един антибиотик, то трябва да натрупа концентрация в организма - урината започне ли да мирише на него, значи 100% е навсякъде вече - гадна работа, представете си какво ни правят с клетките, НО няма начин! Едно време и аспиринче е било достатъчно, днес болестите са ужасни - по-добре антибиотик, отколкото висока Т и неприятности за Янчето, дано да се оправи бързо милинката! Praynig Сладурка е тя, но как да я вземем за снахичка, то свекъра ще залюби красивата тъща  Mr. Green Hug  bouquet и щя стане "Дяволица на магаре" моя личност в главната роля - спектакъл в една част, защото в антракта е доказано, че ако е слаба пиесата зрителите се изнасят JoyТака че Яна да оздравява, пък кой ще й е жених на тази красавица - Божа работа  hahaha и въпрос на конкуренция.

# 174
Добро утро и от нас!
Ужасно време! Когато се събудихме в 8,00 ч. беше толкова тъмно, че реших, че е 5,00-6,00ч.
Радвам се за новините около болните мами и бебоци, че вървят към подобрение. Днес, дано, вече всички да са в отлично здраве! newsm68
Скарлет, според моето педи вече трябва да спре да расте главицата, а да продължават да растат гърдичките. Така че, е нормално гърдите да са по-големи, като обиколка, от главата.

# 175
Шуши, все едно нашата Велина си описала! Confused Вчера беше някакъв ад, но избягвам да се оплаквам тук...  Rolling Eyes И аз като теб - на моменти съм убедена, че са зъбките, а в следващ момент си мисля, че просто се глези... Crazy

Чаена, на мен немският ми е като "балсам за ухото"!  Laughing Но за човек, който не го знае, сигурно наистина звучи отблъскващо, както на мен ми звучи френският...  Mr. Green /тук, за да съм актуална, следва да кажа - сори за офф-а! Joy/

А какво ще правим с туй време - просто не знам!!! newsm78 #2gunfire

# 176
Здравейте и от нас.
Бързо оздравяване на болничките  bouquet
Ние вчера след инжекцията нещо пъшкахме през ноща newsm78 дали има общо или е зъб?
Някой вече да лази добре? Че ние още по много малко.
Пете зетя ми как е?
Хмм е аз съм от разбиращите немски, но от не говорещите Joy вие си пишете на немски, а аз ще ви шпионирам hahaha
По принцип съм от Англоговорящите, ама то в днешно време кой не е newsm78

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 10:10 от МИМКА

# 177
Честит 6-ти месец на Кало и на мама деси!  bouquet  bouquet  bouquet
енви, защо избягваш да споделяш? Sad

# 178
  • София
Много гадно време, бе!И една мъглааааа имаше сутринта.... Tired
А така искам да изведа малкия!
Мимка, може и зъбчето да е....то ще си покаже...Давид също започна да диша тежко-тежко от няколко дни и да "пръхти" като някое прасенце нощес, като се събуди от нещо. Дано мъничката да не я боли много, ако е зъбче!
Писанката също бързо да се оправя!
Натали, пиши по-често, мила!
Мама 79 щеше май да се включва по темите, ама нещо пак зачезна!

# 179
Филипка, ами защото е все едно и също...  Rolling Eyes Защото за бебешкото мрънкотене без видима причина - какъв съвет да получиш...  Thinking А и тук има болнички бебенца, където е по-проблемно. И покрай мен като е постоянно мрънкане, не искам да го пренасям и тук, т.е. един вид разтоварване търся...  Confused Много заплетено стана, но както и да е! Снощи за времето от 23 ч. до 6 ч. Велина се събужда и яде 3 пъти, с което тотално ме разби! #Crazy
Къде се приемат молбите за отпуск на жалващите се мами? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт