Не съм влизала във форума от цяла вечност:(
Първо да поздравя със закъснение всички празнували до момента! Да сте живи и здрави!
Много съжалявам за неприятните моменти, които са сполетели някои от майчетата.
Ние на 01.10 навършваме 6 месеца. Вече сме 7300 и 66 см. Все още се кърмим, но и хапваме по малко зеленчукови пюрета, плодови сокчета и пюрета.
Не мога да стигна до компютъра, защото Станислава е страшно дива. Вече дори падна от спалнята и си има първия белег - допря се до тръбата с топла вода;) Изобщо започна вече с белите;)))
От два дни е с хрема и е много неприятно - в определени моменти изобщо не може да диша през носа, а пък таткото е с вирусна инфекция на тънките черва. Сега и на нея даваме профилактично ефералган и витамин С. И аз луда ставам.
Засега ще е само това, а като наваксам с четенето ще се включа и по текущите теми.
Много целувки и прегръдки и сладки сънища!!!
... за съжаление 

, нямаме нужда от повече спорове.
И аз съм си мислела понякога, че е като на гише ЖАЛБИ, но понякога са в обедна почивка.

Така е Танче, като любопитстваш кой откъде немски знае
Сладурка е тя, но как да я вземем за снахичка, то свекъра ще залюби красивата тъща
и щя стане "Дяволица на магаре" моя личност в главната роля - спектакъл в една част, защото в антракта е доказано, че ако е слаба пиесата зрителите се изнасят
и въпрос на конкуренция.

А и тук има болнички бебенца, където е по-проблемно. И покрай мен като е постоянно мрънкане, не искам да го пренасям и тук, т.е. един вид разтоварване търся...