Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 390
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Данче, аз бях събрала от кръщенето на малката 1000 лв. и реших да взема нещо по-качествено, а там като видиш нещата просто не се чудиш много, не са криви, нямат бримки и дупки ...и така: якето е дебело с качулка, като шубичка-77лв., шапката е поларена с голям пискюл-22лв., ботушките-35, кецовете-30лв..
Снимах ги и май утре ще ги кача да ги видите, въпреки че всички сте ходили там, разкошни са им нещата

# 151
  • София
И сега, един ОФФ от мен - за разведряване на настроението в това мрачно време:
http://naminal.com/r2/hollyshit/
Това е за мами-математички  Wink
Ооо, Иленка, страшно ме развесели! Аз като един (не)виден математик мнооого го оцених, че и преподавател съм била  и какви неща съм виждала, малеее....,  ама тея бяха много идейни, изпратих ги на всичките си колеги. newsm62 smile3532 newsm62

# 152
  • София
Елдата или гречка са пак едни зрънца, има го по диетичните щандове и магазини. Ето малко за приложението й http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=14343.msg283851

# 153
Клио, в Mothercare са ми любими дрешките, искам да имам всичко от там. Но вместо да купуваме хубави дрехи, ние си даваме парите за лекарства Sad Започнахме гадния антибиотик, колкото и да се дърпах просто нямах друг избор. 4 дена да седи с 39 градуса е абсурдно. Даже преди 2 часа пак я мерих 42 в дупето!!!! На 12 часа се дава този Цефзил, ще трябва към 5 през нощта да я будя да го пие. А иначе той не е гаден, даже е много сладък на вкус.  В листовката пише, че може да се приема и от бременни, затова си мисля, че не е чак толкова опасен. 5 дена трябва да го пие, пък ще видим, дано има ефект Praynig

А за шапките да кажа - задължително с шапки навън, всички лекари ми го казаха, че децата ни са още много малки и настинат ли ушите става лошо.

# 154
Филипка, ще имам пропуски, като съм немскоговорящо мамче!  Wink  Embarassed
А като нашенче, да си кажа, че бих предпочитала да се казва "извън темата..." еди какво си, вместо "офф"/ "сори за офф-а" или друго офкане.  Close Ама кой ме пита мене!? Crossing Arms

Клио, то нашето яке, колкото вашата шапка... Shocked

Нуни, ще се оправите!  Hug И съм много против антибиотиците, но просто има случаи, когато се опира и до тях, иначе става лошо... Rolling Eyes

# 155
Ох, два дни ме нямаше само и сега няма пак да успея да изчета всичко. Ние бяхме болни - аз и Младен. Яли сме нещо развалено и вчера бяхме като парцали и двамата, не ме питайте как съм се справяла с бебо - едва го вдигах да го нося на повивалника да го сменям. Добре поне, че той нищо не прихвана от нас. Но явно и той усети, че нещо става не по реда си, защото тия два дни непрекъснато иска да суче и нощес рева и затова го взех да спи при мен по изключение. Хитрушко.
Днес вече сме добре (ура, ура!) и даже след малко ще излизаме да го водим на разходка, че той бъгяса горкия заради нас - вече втори ден вкъщи.
Забравих да се похваля - морковът и картофът поотделно не се ценят, но като са в смес ги лапа хищно!

Нуни, скорошно оздравяване на Яна!

# 156
  • София
Здравйте!
Нуни, потресах се от разказа ти! Надявам се. че вече всичко е наред! Hug

Филипка, аз пак да си прочета лекцията хехе както и АМ така и обикновенната храна влияе на броя на масните клетки до 7та година на детето, така че ако не му стига като обем слагай повече вода на по малко сухо вещество. Док ми каза, че на тази възраст за момченца горната граница за изкуствено хранени е 500 гр наддаване. Ако не пиша преди да си заминала за операцията да знаеш, че ще запаля една свещичка за твое здраве, имам си една църква дето Господ или там който е на отдел жалби винаги ме чува

Анна я захраних преди 2 седмици с домашно пюре от тиквички, обожава го, докато загреба нова лъжица и е ревнала че не и давам, преди два дни добавих и резанче морков, ще увеличавам постепенно докато станат 1:1 в пюрето. До сега не съм и давала нищо купешко и даже яде тиквички смачкани само с вилица. Ще продължа само със зеленчуци после жълтък и месо и оризова каша, плодовете ще ги оставя за след 3-4 месеца.

мамо мецо , купих обувчици ама само защото не се стърпях , бяха супер сладки, вътре са с естествена вълна а и много изгодно ги взех от илиенци. номер 16.

математическите шеги бяха върха, и аз ги разпратих на съучениците в q-to. Joy

знам, че е много трудно да не ги целуваме но съм забранила като някой се прибере отвън да я пипа и целува. че така се заразяват, слава богу до сега я опазих а и себе си.

Чайниче, последната зима ми е първа от много години в която не се разболях , а не съм взимала нищо, така че мисля че е от бемеността а не от хапчетата който си взимала!

# 157
Здравейте, изписали сте много от вчера, нямам време да ви прочета сега!

Искам само да кажа на Нуни, че сме с вас Praynig

Нашата хрема е малко по-добре!

Почерпете се за наше здраве - днес имаме 3та годишнина от сватбата!

Отивам да ви чета пак!

Целувки!  bouquet

# 158
Здравейте и от нас!
Аз да отчета, че днес захраних с оризова каша/вече се отделяме от мохиканите, реших да е на навършени 5 месеца, а днес ставаме на толкова Peace.Мисля че му хареса и добре отваря устичка.Дано така продължи и занапред Praynig.
 Порастнахме с още 1 месец, за което ви черпя виртуално:party023: cook Wine Glass beer beer2
Лека вечер ви пожелавам и много приятни емоции Hug.

# 159
Сминсчо, дълги години заедно и много деца край вас Hug

Към 17 дадох антибиотика за първи път и след малко Яна заспа. Все още спи. Може ли той да я е отпуснал и затова така дълбоко да нани? Аз понеже само веднъж като малка съм пила антибиотици и не знам как действат и кога Rolling Eyes

От историите покрай нас забравям да честитя на месечниците ни. Честито, мъничета Hug

# 160
  • София
Нуни, антибиотиците действат чак след 48 часа от първия прием! Така че да не се изненадваш, ако още вдига утре! А сега сигурно от изтущение спи - с тая висока температура организъмчето е изтощено!

# 161
  • софия
Нуни, ние сме пили Цефзил...антибиотика е много добър и няма място за притеснение....на нас ни го бяха изписали от Педиатрията към мед.академия....ще се оправите, явно само малко време ви трябва Hug Hug

# 162
сминсчо, честита годишнина!Много здраве и любов, братчета и сестрички на Алекс-също!  bouquet
Ваня, честит 5-ти месец и на твоя сладур! Hug
ексче, балгодаря ти...за всичко!
енви, нали не съм те обидила, широкоскроен човек си и за това с позволих да се пошегувам с най-добри чувства Hug  Heart Eyes

# 163
Филипка, ще имам пропуски, като съм немскоговорящо мамче!  Wink  Embarassed

Shocked И ти ли?  newsm78 Вохер канст Ду ден дой4? (Сори zа ОФФа  Mr. Green )

Сминс4о, 4естита годиШнина, желая ви оЩе мноооого дълъг Щастлив семеен живот   bouquet

Ваня, да ти е жив и zдрав син4ето   bouquet

юл4е, някъде бях 4ела, 4е бебетата усеЩат когато родителите не са добре и се притесняват zа тях и zа това пове4е търсят тяхна блиzост. И Милена реве доста тия дни, не мога да се откъсна от нея, а хем не мога (не трябва) да се доближавам много до нея  Cry

# 164
ФилипкаWink Hug!

Миленка, фом гюмназиум!  Joy

Спокойна нощ на всички и утре болничките да са по-здравички! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт