За ваксините аз съм от лекарска фамилия и всички са твърдо за ваксините, а все пак са ми близки и надали ще ме лъжат, а и децата им също са ваксинирани, аз не познавам лекар на който детето да е без ваксина.
Не се заяждам , а изказвам мнение

)... и то защото, докато бременеехме в Здравния обсъждаха случай на масово заболяване от детски паралич в Разградско, заради забавена реимунизация... (това всъщност беше във връзка с остарелия имунизационен календар в БГ). В крайна сметка, колкото и да се информирам, нямам смелостта да поема нещата в свои ръце и да споря с лекарите, но евала на Чаената и Вени!
Другият проблем е, че за да вземат детето в ясла, трябва да са му направени ваксините по ЗК...Е, с тях наистина няма да имам нерви да се разправям като му дойде времето
...А за противогрипните ваксини, абсолютна съм съгласна, че са безсмислени...Имам някакви резерви и към имуностимулаторите
.
Често се натъквам на това, ровейки се из форума....
Скарлет, понеже не мога да те гледам, кажи zаЩо са те интервюрали?
Е, сега ме чака една седмица рев, ама поне знам, че това беше за тази година... И напразно съм се притеснявала за неяденето ни напоследък; станали сме 7600, 69 см, т.е. 600гр. и 4 см сме пораснали. Главичката и гърдичките не ги видях колко са. Каза да почваме пак Вигантола по 1-2 капки; на едно друго хлапенце, колкото Валката каза да не му дават. Каза ни да включим вече ориз и картофи и да замествам хранене със зелечуково пюре, а към средата на другия месец да почна и безглутеновите каши и да заместя още едно папане - половин доза каша и после кърма, ако иска да цока, де, или вместо каша, бебешки бисквити с млекце.