Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 356
  • 310
  •   1
Отговори
# 30
аз цял ден немога да влезна тука ужас newsm78
обикалям три дена по магазините и немога да му намеря якенце, ако някой си е копувал скоро да помага Hug има все големи или малки тези 74 и 80 свършили
за зъбчетата- много се лигавеше и ръцете постоянно му бяха в устата и така се чешаше здраво Blush, и не съм усетила кога са избили в смисъл нямаше температура и др.

# 31
здравейте в новата темичка..........
болните бебоци оправиха ли се вече? Яничка как е?
аз да споделя за себе си - вече три нощи и три дни не мога да заспя,....ей с такива очи съм станала  #Crazy #Crazy,не знам защо,Радост си е добричка,заспива си без проблем,става към 6 сутринта....а аз не мога и не мога да заспя,изпробвах какво ли не - по една ракийка преди лягане, топло мляко с какао, секс дори белким се уморя,но нищо не помага,ако и тази нощ не заспя утре ще си взема сънотворно някакво,но не ги знам.......сигурно в аптеката ще ме гледат като луда........ newsm78
за заспиването на бебочката - след ритуала с къпането и храненео си я слагам в леглото в спалнята с пусната нощна лапма и тя си заспива сама,понякога Драго и пее някакви песнички.....
за обувките и аз като мама меца не смятам да взимам обувки все още,ще я карам с терлички......
за захранването - започна малката да яде пюренца и д ай харесват. картоф с ябълка бях направила и мн й хареса,днес й дадох на Хип картоф с морков и изяде почти цялото бурканче,а за утре съм направила картоф с чушка........ще видим дали ще й хареса.....чудя се кога да започна да й давам плодови пюрета/ newsm78

# 32
ИЛИ АЗ НЕ ЧАТКАМ, или заглавието ни е объркано! Каква е тази дума "презполови"?

По-спокойно, мила!  Peace
Има ли чак такова значение?

Деичкааааааааааааааааааааааа, помогнииииии, 3тата годишнина от сватбата каква е? Rolling Eyes  bouquet

# 33
Добро утро!
Днес аз съм първа, от снощи не сме писали в темичката и е на последно място Rolling Eyes
Дано и днешният ден е хубав и слънчев като вчера и дано всички болнички днес се похвалят, че са по-добре Praynig

# 34
Ееее, недейте така! Търсите под вола теле! За една забележка за дума, пък и тя на заглавната тема!
С кого да се заяждам? newsm78 И как може да ви минава това през ума изобщо?! Аз подхождам с мисълта, че винаги на първо място хората са добри, после , че не съм разбрала правилно и накрая че са лоши...печеля, така да знаете, не ме терзаят мисли за заяждащи се! Peace

Сега може би е момента да споделя: в повечето случаи се старая да чета какво съм написала, замислям се за правопис, а хората и вече са го направили - има проверка правопис. Замисляли ли сте се защо са я направили? Аз се замислям, може би се е доказало в писмен вид колко сме неграмотни в повечето случаи... Ами срам е, така мисля аз! Има значение кой как пише! Вие не си ли правите изводи за хората по това как пишат?  Те не са генерални изводи, но все пак при мен винаги един леееко се издига, друг леееко се снишава в очите ми. Може да има собствен бизнес и кола, ама ми пише "незнам" слято.....или висшистка, а да пише с куп правописни грешки. Иде ми да я попитам "Мила, кой ти даде тъпата диплома?"

Това го казвам без капка мисъл за заяждане! И аз не съм безгрешна, но поне си правя изводи, а не нападам!

И за добър старт на деня! Mr. Green Дават филм по Диема+, за един девствен пич /аз не мога да повярвам, че е истина!/, в главната роля е моят секс символ /един от многото / Инайжа ууд!
И аз да поднеса инфото нагледно!

newsm76 Two Hearts txtloves Two Hearts newsm76  loveuuu

# 35
За захранването да си дойдем на думата значи - онзи ден му дадох банан и 2 кубчета замразени череши, та му....таковах таковата ! hahaha Вчера ака около 4 пъти, на 2 преки се чуваше, а цветовете бяха покъртителни! Затова вчера беше само зеленчук на обяд, после цоки-цоки до вечерта, пропуснахме плодовете.
Заспива сам, пускаме му играчката да свири, е, налага се няколко пъти да я дръпваме, но след известно "ъъъъъм, ъъъъъхъм" заспива с биба в устата. Но за сметка на лесното заспиване в 21.00, следва събуждане около 3.00, храня го, за да миряса, после в 7.00 му е закуската.
Сега правя режим :
закуска в 7.00 - има кратка дрямка
предиобедно хапване в 10.00 - може и да дремне
обяд в 13.00 - следва сън
16.00-16.30 - следобедна закуска
19.30-20.00 - вечеря, може и да окъснеем с вечерята заради къпането и някоя баба или дядо, но така в 21.00 е в леглото.
Е, нормално е при такъв режим да се буди нощно време..
Днес сме на лекар и ще попитам какво да предприема за многото кърма, която ме мъчи, както и за състоянието на нашичкия естествено!

И да не забравя!!!
Черпя ви виртуално за
половин годинка на Тонката!
Надявам се малката на Сесил също да е добре! Blush

bigdance2 beer smile3510 Popcorn  party006  food010 Coffee hbday

Честита годишнина на Вени*Дълги години още семейно щастие и сплотеност, здрави деца и бурен секс!!!

# 36
Честита половин годинка на Тони!  bouquet
Честита годишнина на Вени!Много здраве, разбирателство и слънчеви дни!  bouquet

# 37
Здравейте и от нас,
И ние имаме проблем с новите вкусове. Вчера за първи път му дадох зеленчуково пюре (картоф) и направо се ужасих – плюе, мръщи се, мрънка. Направо не знам как ще се захранваме.

# 38
Честита половин годинка на Тони!  bouquet
Честита годишнина на Вени!Много здраве, разбирателство и слънчеви дни!  bouquet
Благодарим ти, Филипа! Ти си първата, която ни честити!

# 39
Добро утро и от нас!Да се похваля, че днес сме по-добре,Юли спинка през цялата нощ и хремата е доста по-лека Peace.Дано на оздравяване да вървим, а и всички априлчета и априлки. Praynig
Вчера бяхме на консултация/естествено ни отложиха ваксината/ и резултата е следния:качили сме само 260 гр. за 20 дни което ме притеснява вече/предния път за 2 седмици бяха 100 гр./и 3,5 см. и вече сме 69,5-явно височък ще да е Rolling Eyes .Гърдичките ни са чисти, гърлото е малко зачервено и ни изписаха Хомеожен, вит.С и физ.р-р за нослето.Също така педито ми каза дом. рецепта за капки за нос/да редувам с физ. р-р., която е следната/споделям най-вече за Сминшо/:в 50 мл. вода се кипва 1 равно с.л. лайка докато останат 15 мл. и като изстине и се прецеди се слага 1/2 ампулка вит.С.Това нещо се капе в нослето.Мериха ни и обиколката на главичката като всеки път, но този път не е нарастнала изобщо Sad.В тази връзка искам да попитам има ли бебоци, чиято обиколка на главата на 5 навършени месеца е по-малка от 42,5 см?Не че се притеснявам много, защото педито каза че на 6 навършени трябва гърдите и главата да са около 43 см, което значи че имаме 1 месец за 0,5 см ама все пак...По този повод ни спря вит.Д-то, да не би той да ни спира растежа на главичката.
Реших да захранвам на 5 навършени, вместо на 6.Като се консултирах с педито за захранването ми препоръча следното-сок от ябълка-1 седмица и после карт. пюре.Да ама аз съм решила соковете да ги прескоча и да захраня с оризова каша,в която постепенно да включвам разл. зеленчуци и накрая на обед да остане само зел. пюре а слетобед т.е. храненето в 19.00 -каша с плодове.Какво ще кажете за плановете ми, мислите ли че са по-добри от съветите на педито? newsm78
Честита половин годинка на Тони и годишнина на Вени!
Лек и ведър ден на всички и бързо оздравяване на всички болнички! Hug

# 40
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet
и ние бяхме така в началото със захранването но вече си папка, така че не се притеснявай
ние бяхме хремави, но явно беше от зъбките

# 41
ПетяП, вероятно още не е готов за захранване, отложи го за известно време, не го насилвай и опитай пак Peace

# 42
ИЛИ АЗ НЕ ЧАТКАМ, или заглавието ни е объркано! Каква е тази дума "презполови"?

По-спокойно, мила!  Peace
Има ли чак такова значение?

Деичкааааааааааааааааааааааа, помогнииииии, 3тата годишнина от сватбата каква е? Rolling Eyes  bouquet

Третата мила е "кожена" подарява се кристал и стъкло  Hug

Агата нямам и намерение да отговарям  Naughty Като искаш да направиш забележка коректна пиши на лични както другите момичета  Rolling Eyes ,не се е случвало за първи път объркване,нямаш си и на идея как се пуска цяла тема да се проверява за грешки  ooooh! сигурно още 20 мин. пред комп.,а и и моля ви незабравяйте ,че и аз имам дете  Peace което също иска грижи и занимание,това че съм направила една там грешка "бошлав работа" има други много по важни неща  Peace

Честит празник на всички  Hug празнуващи днес

# 43
Агата, нямам и намерение да отговарям  Naughty Като искаш да направиш забележка коректна пиши на лични, както другите момичета  Rolling Eyes ,не се е случвало за първи път объркване,нямаш си и на идея как се пуска цяла тема - да се проверява за грешки  ooooh! сигурно още 20 мин. пред комп.,а и и моля ви незабравяйте ,че и аз имам дете  Peace което също иска грижи и занимание,това че съм направила една там грешка "бошлав работа" има други много по важни неща  Peace
Дея, /запетайка, понеже е обръщение/ щом си ми отговорила, аз поне една дуплика да направя : това, че някой е неграмотен не може да се оправдае. Едно е грешка от бързина в изписването, друго си е грешка в правописа. Пълни-непълни членове, тях ги забравяме, понеже и според граматиците вече може да се спори не е ли време да отпаднат. Обаче елементарно изписване на думи от РОДНИЯ ни БЪЛГАРСКИ език - непростимо е! Особено в  заглавия на теми е крайно смешно! Какво ще си кажат другите майки, които прочитат заглавията , за да открият своятя тема? Че все ние ли с грешки да сме точно в заглавната страница? Naughty
Диалект имаме почти всички, колко от нас говорят правилно, пък и като изписваме думи по определен начин, от сорта "мноооо яко!" или нещо от подобно, то искаме да наблегнем на разговорен език, обаче правописът си има правила, а правилата са за това, за да се спазват!
И за пореден път, благодарим за темата, newsm20 не мога да разбера какво все подскачаш, въпрос на комплекси ли е това?!
Като ме настъпиш да знаеш, че нито гроздето ми е кисело, нито съм заядлив човек! Ама и комплексарка не съм, та мога спокойно да ти кажа, че е много хубаво, че правиш темите, отчитаме колко труд полагаш, но не очаквай да те носим на ръце и да не търпиш критика, когато имаш грешка!
Тук вече не става дума за една смотана дума, а за редовна практика ...
Ама ха! Аз да не съм ти някаква мърла, че да ми държиш тон! Crossing Arms

# 44
Здравейте, честито на месечковците.
Мами изкарах най-кошмарната нощ от месеци на сам, цяла нощ зъб ме боля, лимфите са се издули, чак ухото ме боли, не съм мигнала, а малката се буди в 3,30 да си играе, в 6 да яде, абе ад, не знам на кой свят се намирам #Crazy
Иначе режима ни е така:
7,30-мляко 130гр
10,30-11 пюре+ мляко
14 часа мляко
17,30-мляко
19,30 -малко мляко
22,30-23-мляко и сън
няма точно определен режим на съм , обикновено от 7,30-9,30 спи, после от към 11,30 до 12 и на там когато си иска спи Peace

Общи условия

Активация на акаунт