Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 363
  • 310
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Оф, и аз написах един дълъг пост за акт. гимнастики, ама не щя да ми го публикува  #Cussing out
Та идеята беше, че  от известо време вече хич не и се кефеше и преди седмица я прибрах. Музикалната играчка над леглото ще я махам тея дни, щото толкова ги дърпа тея играчки да си ги завира в устата, че пластмасовото рамо е пред счупване.  Confused

Ние имахме пъпчици по брадичката, ама доста отдавна - преди захранването и лигите. Минаха за няколко дена с Бочко.

# 256
Добро утро и от нас Hug
Сега се върнахме от консултация, вече е 8700 и е 73 см Simple Smile
Аз се бях подготвила да искам от педито направление за изследванията, но тя още преди да кажа ми каза кога да отидем да му направят ПКК, урина и там каквото друго има и ми обясни, че сега не може да му ги пусне, защото има ваксина, а тя променяла резултатите от изследванията. Говорихме за захранването и се оказа, че сме на едно мнение как да става, от което съм много доволна Laughing и от понеделник започавамееее, ще напускам и аз отбора на мохиканите, ама при нас е време вече, все пак навърши 6 месеца Simple Smile

# 257
Е Деси, 4естито zа късното zахранване   bouquet

Ох моми4ета, таzи ноЩ беШе оЩе по коШмарна от предната, Милена дори не спа 1 4ас беz да се буди да пиЩи  Cry  Спа в наШето легло на цица  Crazy  но пак се събуждаШе толкова 4есто. Ще я водя при педито днес, 4е нослето беШе zапуШено сутринта, въzможно е да съм я zараzила  Sad

Аги, 4естита ви активна гимнастика, много е хубава, тук струва 60?, таzи марка имат страхотни игра4ки, на Милена любимата е съЩо на таzи марка  Peace

# 258
Музикалната играчка над леглото ще я махам тея дни, щото толкова ги дърпа тея играчки да си ги завира в устата, че пластмасовото рамо е пред счупване.  Confused
Ахам, същата история, дори вчера се принудих да я махна най-после.Чудя се дали да му купувам нова или вече са големи за такива въртящи се над главите им играчки Thinking
Честито и от мен на Деси! HugГерои сте с Кало  bouquet

# 259
Ние имахме пъпчици по брадичката, ама доста отдавна - преди захранването и лигите. Минаха за няколко дена с Бочко.

Къде се продава това Бочко? Да започна и аз да го мажа с нещо, че .... Опитах със Здраве, но няма резултат.

# 260
Здравейте  Hug
Мен ме нямаше доста, от време на време влизам да ви чета, но не ми остава време...
Малчо нещо от десетина дни е нетърпим, пет минути не се спира да не говорим, че нощите ми са ад например: стряскане на 10-15минути и така....унасям се и все едно с кофа студена вода ме заливат.....лока вода/сега чай за успокояване/ като за световно-денем 1-2пъти да поиска...
Давам и от хомеопатичните хапченца15СН 3х5гранулки сякаш има ефект от цялата комбинация Praynig
Незнам криза ли е ама от вчера взе да бърбори много сладко Mr. Green
Определено пъпките около устата са от лигите-ние имаме много-тече като водопад и постоянно да бършеш как няма да се оприщи-грозните лигавници ще са ни приятели дълго време Sad
На 19 ни проби и втория зъб, на 24 имахме годишнина/първата/от сватбата..."ала сминчо" Joy
ТА .... ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ НАСКОРО ТА И ДНЕС Mr. GreenМЕСЕЧКОВЦИ , РОЖДЕННИ ДНИ И ГОДИШНИНИ !!!

# 261
  • София
Да се включа набързо:
renkata: все още сме с лъжица, но сутринта пи мляко с плодово пюре от шишето - може и да се оправяме. Стискам ти палци, знам какво е, но давай на детето каквото и както иска, аз поне в това се убедих.
joyka : продава се в повечето хранителни супермаркети, напр. в Била (аз си го купих оттам) и наистина има невероятен ефект, може би от смрадликата.
mama79: Честито за второто зъбче, вероятно то е причината за неспокойствието. Пожелавм ви в най-скоро време всичко да се оправи.
чао за сега.

# 262
Какви са тия пъпчици по брадичката?  newsm78 На мен не ми се вярва алергичната реакция да се прояви само в тази зона, ако това си си помислила. joyka теб имам предвид. Thinking Илизат по цялото тяло. Както и да е...

И Криската говори много смешно. Казва "тата", "дада" и "баба", а като яде "дай-дай" Joy Ама са някви такива несъзнателни, откакто го затормозиха зъбите започна. Първо си мърдаше устата сякаш дъвче дъвка. Като видях това за пръв път си помислих, че има косъм или мъхче в устата и не ще да я затвори. Mr. Green Ама така си и остана и от няколко дни го прави, а от там и като издава звуци, джвакайки направо говори. Laughing

# 263
  • София
Филипка, според мен, всякакви висящи отгоре играчки, не са удачни сега, като могат да ги докопват вече и искат да си пъхат всичко в устата. Валката почна да къса играчките от акт. гимн. и за това я махнах. Сега съм разхвърляла разни дъвкалки около него; той си ги взима, гризка ги и ги хвърля, обикновено на пода. А най- са му интересни шумкащите играчки и хартиените кърпички, изял е вече десетина, че много бърз стана и докато му избърша лигите и половината салфетка му е вече в устата  Mr. Green

Joyka, има го навсякъде - в супермаркетите, аптеките и е малко парички. То май всякакъв крем за подсичане става.  Peace

Хайде, ние отлитаме на разходка. Та като казах отлитаме, ние нали сме близо до летището, та забелязвам, че май нещо са променили маршрутите на самолетите напоследък, щото сега ни летят ниско над блока - не е шумно, че тук още са със заглушители, ама през 15-20 мин. лапетата се разкрещяват: "Самолет, номер 5..."  Такива малки хора, а какви гласове вадят ...  #Crazy Sick

# 264
Леси, мисля че бях чела или чула от някъде, че ако харесваш цикламения цвят имаш нужда от любов или нещо такова...
[/quotе]

smile3521 Не знам, може и да е вярно в някаква степен.  newsm78

Иленка, Бюти не мога да кърмя в 6, защото сутринта трябва да наглася баткото за ясла (не иска никой друг да го облича), после себе си трябва да оправя и така. А за да изцедя кърма трябва да стана в 5 сигурно. Досега беше лесно - кърмя Йоан, после събуждам Люси, оправям го за ясла и баща му го кара, а аз оставам да се занимавам с малкия. А от понеделник трябва и двамата да сме готови до 7, за да може мъж ми да ни закара. Та затова предпочитам да премахна кърменето в 6. Но в темата на работещите майки намерих много полезна информация.

joyka, на мен ми се струва, че е от лигите. Йо няма лиги, но и зъби няма и признаци за скорошно появяване липсват.
Филипа, аз за въртящите играчки знам, че след 6-7 месец не са препоръчителни, защото вредели по някакъв начин на зрението.

# 265
Иво си има зъбче! Всъщност го видях случайно, докато го хранех - изкарал го е без рев, без будене нощем, без нищо! Дано и останалите да поникнат толкова потайно  Mr. Green

# 266
Честито зъбче на Иво! Heart Eyes

За въртящите се играчки - за да не омръзват, аз свалям въртящата музикална играчка и закачам плюшена играчка, която също подменям. Но напоследък забелязвам, че нещо се плаши от така висящи играчки, а музикалната вече й омръзна. Rolling Eyes

Все забравям да питам - Кърмачки, ядете ли патладжан? Thinking
Аз избягвам, но ми е толкова любим...  Confused Всъщност тази есен съм яла само 2 пъти, след което не съм забелязала отрицателна реакция у Велина. newsm78

# 267
Здравейте от нас Simple Smile Днес навършваме половин година. Наистина си е повод да почерпим  cook
Сега сме болни и двамата. Днес сутринта така ми се беше подула едната сливица, а и температура вдигнах и се обадих на педиатърката да я питам какъв антибиотик мога да пия. Все още не съм пила, защото се чуствам по-добре и ако мога да се оправя без него ще е по-добре.
Мишо кашля, а предните нощи вдигаше и температура- 38,5. От болеста ли от какво, но ми отказва зеленчуковите пюрета и кашите. Всичко избутва с език и сега сме само на кърма. Дано отмине и този период и пак да приема твърда храна.

# 268
Здравейте и от нас! Благодаря на всички за отговорите за тиквите и пюретата Hug

За Деичка ми е мъчно, че няма да бъде сред нас и да пише Cry Мила, ако прочетеш това - да знаеш, че липсваш много Heart Eyes

юл4е, честито зъбче  bouquet

mama79, честито и на вас Hug

Още един въпрос от мен - какви чайчета обичат бебоците? На нас ни беше останал малко с копър, от времето, когато ни болеше коремчето, та се чудя сега какъв да му взема, че чиста вода не иска и да помирише, а със захранването си мисля, че ще има нужда от течности, различни от кърмата? newsm78

# 269
Защо няма да пише Дея? Заради спора ли или друго!? newsm78

Чай не съм давала на Велина никакъв. И тя вода въобще не иска. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт