Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 368
  • 310
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, на празнуващите - честито   bouquet, а болните дано се оправят по-бързо  Hug

Ние сме ОК, вчера ни мериха, теглиха, преслушваха, оглеждаха и.. набодоха, моята героиня писна за момент като и забиха иглата в крачето и след една минута вече пак се хилеше и приказваше на докито. Още си вървим дребни, гърдичките не са настигнали главата нито теглото е удвоено, но сме имали "много хубав вид" и се развиваме добре.

Да ви кажа какво излезе с нашата "кашлица" да знаете да имате едно наум с малките тарикатчета  Mr. Green Преслушаха я, всичко и е Ок и чисто, и като по поръчка след малко тя направи тоя номер с кашлянето пред доки. "Това не е кашлица, а е нарочно", казва доки. "Тя да не имитира някого който кашля и така да привлича вниманието"? Майка ми напоследък е често край нея и има пушаческа кашлица, та стигнахме до извода че може би малката имитира нея - но определено го прави нарочно, защото винаги ме следи с очи като казва "А-кхъ" и като види че я поглеждам ми се хили, а ако и аз се направя че кашлям се залива от смях... прави го също предимно когато съм край нея но не и обръщам внимание... Та така, започнаха да се изхитрят малките маймунчета, от тук нататък да ни е яка кожата...

Нямаше ме на компа един час и сега гледам какво сте писали оттогава.  И аз съм изненадана, че Дея нямало да пише - защо? Едва ли е заради спора, чак не мога да повярвам че може да е по такава детинска причина. Постарах се да съм справедлива към двете страни и изказах мнение, което ме въвлече в разправията. Ограничих се с него- казала съм каквото смятам, че е истината, но не се заяждам с никого - показателно е това, че се ограничих с едно изказване. Нямам нищо лично против Дея и в крайна сметка не мисля, че скандалите тук са почнали с мен - много добре си спомням какви кавги се вихреха докато още дори не се бях разписала тук... Всички знаем кои са по-пиперливите, но си ги обичаме така и така. Според мен по-важно е различията да се толерират, и именно поради впечатлението, че един човек е толериран по-малко от друг, се изказах по темата. Ако моето изказване те е обидило, Дея, моля да ме извиниш. Не ми се вярва да лишиш хората които те обичат от присъствието си заради такива смешни поводи обаче, все пак сме големи хора - нали..?

# 271
  • София
И Мати има такива пъпчици около устата и една приятелка каза, че и нейното дете имало като му течали лигите покрай зъборастенето! Мажа го с едно много готино кремче на д-р Тайс за атопична и чувствителна кожа - много добре му се отразява!

# 272
4естито zъб4е на Иво, дано и другите иzбиват така неусетно   bouquet

4естит 6ти месец на МиШо   bouquet

Сминс4о, аz съм 4ела 4е 4ай от анасон е по скоро лекарство и да не се дава zа ежедневно пиене  newsm78  Де да zнам, струва ми се малко преувели4ено, ама zнам ли? Знам само 4е тия раzтворимите не са zа предпо4итане понеже съдържали zахар.

Водих малката  при педито и съм бясна. Обадих се в 10 да питам кога да намина, каzаха ми в 11. В 11 бях там и 4акахме до 12.50 4аса  #Cussing out  Дори кърмих в 4акалнята, но както и да е. После доки ни отделя то4но 5 минути внимание при което и се подиграваШе с нас, zа дето ходим на плуване. Каzах му как проти4ат ноЩите ни напоследък и как е по4ти само на цица, и той ми каzа 4е не трябвало така, да сме я носили посред ноЩите, и те правили така на времето. И ред такива любеzни иzраzи. 4естно, пове4е няма да стъпя там. За какво да си губим времето и нервите в 4акалнята, zа да не ни обръЩат внимание и ни се подиграват ли? Няма такова неЩо, оЩе пове4е 4е сме на 4астно там. Ааааа много се ядосах  #Cussing out
Та Милена била със zа4ервено гърло  Sad  и Ще правим инхалации с фиzиологи4ен раzтвор, даде ми и рецепта zа някакви капки zа носа но те били само zа краен слу4ай, каквото и Ще ре4е това.....

# 273
Сминс4о, аz съм 4ела 4е 4ай от анасон е по скоро лекарство и да не се дава zа ежедневно пиене  newsm78  Де да zнам, струва ми се малко преувели4ено, ама zнам ли? Знам само 4е тия раzтворимите не са zа предпо4итане понеже съдържали zахар.

Татянче, нашият е само от копър...разтворим е да, но пише УЖ без рафинирана захар, пък знам ли я, чичо Хип може и да послъгва newsm78 Понеже не иска само вода, не знам какви течности да му давам, мислите ли че кърмата ще е достатъчна?

мама меца, аз щях да пиша и забравих, но ти ме подсети - и Алекс го прави това  имитира ме като кашлям, понеже имам механична преграда в носа /кога ли ще дойде и моят ред да се оперирам Rolling Eyes/ и съм постоянно със секрети и кашлям сутрин особено и малкото дяволче ме имитира hahaha
не помня дали ви казах за новата му магария - да бръмчи все едно имитира кола или мотор и да плюе в същото време, много е сладък, обаче сме винаги омазани с плюнки Crazy

Деичка точно заради спора не иска да пише и не заради конкретния спор, а мисля, че разбирате добре /дано не ми се разсърди, че пиша от нейно име в момента, но го правя, защото много си я обичкам и искам пак да е сред нас Hug/. Миличка, помниш ли като ме насърчи да не спирам да пиша тук, заради тези "караници" / и аз не знам как да ги нарека/ още в началото на бременността, аз те послушах и не съжалявам, намерих разкошни хора тук, така че и ти ме послушай сега   bouquet Hug

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 15:24 от СмиНсЧо

# 274
Наскоро нали се чудехме - яке и панталон или космонавт... Ето още мнения по същата тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130244.0

Татянка, това чудо с докторите и при вас ли го има!? #2gunfire

Ако Дея наистина няма да пише заради спора... много озадачена бих била!!!  Tired

# 275
Енвиа, при нас въпроса се реши сам - подариха ми един цял поларен космонавт, аз купих две части поларени дебели, а накрая ми подариха невероятен шушляков космонавт на рози цял - така че от всичко по малко... Според мене тази зима могат и с цял, защото няма да ходят навън баш декември-февруари, а ще седят и ще се возят, максимум да се поотъркалят на снега (за което шушляковия цял вариант май е най-добър) а от догодина вече като са по-големи - грейка и яке.

# 276
Татянка, това чудо с докторите и при вас ли го има!? #2gunfire

Ми раzбира се, идиоти се намират във вси4ки държави  Sad

# 277
Не бих се учудила Дея да спре да влиза. Държанието към нея е било меко казано отвратително! Като страничен наблюдател ми стана гадно да чета постинги с груб тон, заради запетайка и грешно написана дума! Грам не се съмнявам в грамотността на Дея и съм убедена, че е допуснала грешки по невнимание, а не по незнание. Пише във форум, не си пише курсовата работа! Темата за грамотноста във форума е дискутирана неведнъж и всички са единодушни, че са грешки по невнимание забележка не се прави. Друго е да срещнеш 6 пъти "орина" написано от един и същ човек.

Не заемам страна, но не мога да си затворя очите пред несправедливото ругаене по някои хора. Чаена, вглъбяваш се, остави си лупата, забележката можеше да е по-тактична! Със сигурност ако си искала щеше да го кажеш и по-внимателно. Не ме карай да ти ровя из постовете, за да ти докажа, че и ти си допускала грешки по невнимание, а не по незнание.
Мама меца, може да ти е все едно каква е първа страница, но много момичета се радват, особено докато бяхме бременни. Оттогава Дея се старае и не заради "евала", ами защото друг не се наема! Не се наема, защото тая "шаренийка" не е толкова лесна работа, колкото изглежда. Тъй, че недей омаловажава чуждите усилия, защото на теб не ти дреме, а си замълчи, защото има и други на които ИМ дреме!

И се замислете поне малко над тона си! Peace

# 278
Мисти, мацка, евала! newsm10

# 279
Здравейте и от нас.
Днеска пак бях на зъболекар, но привършвам.
Времето е гадно , и ме изнервя нещо.
Деичка аз ще ти разсърдя ако не влизаш да пишеш, нали знаеш колко си те обичам Hug

# 280
  • София
Ох, не ми се ще да визмам страна по спора, защото предния път бях неправилно разбрана! Познавам Атги лично и съм сигурна, че не имала лоши мисли, а за начина - е по-рязка си е! Факт! Дея, моля те и аз, влизай!
Е, докато го пишех тоя постинг колко грешки направих!

# 281
За мен проблема не е в правописа, а в това че едно момиче веднага набеждава друго в заяждане и реагира остро на невинна забележка - а и не е за пръв път. Би трябвало да може да се направи забележка на всеки - независимо кой е той - нямам нищо против и че някой прави забележки на мен, негово си е мнението. Лично моята грешка беше, че се изказах изобщо - в крайна сметка винаги съм предпочитала да коментирам по-съществени въпроси от детинските разпри тук... но и моите нерви не издържат понякога. Несправедливостта ме дразни - такава съм си по рождение. Впрочем на някой да му прави впечатление, че изразявам раздразнението си за пръв път? Ще си остане и за последен. Всеки си има причини да влиза, моята са интелигентните хора, които срещам тук. Инакомислещите не ми пречат. Ще се радвам да си останем всички в темата, няма и да плача ако някой си тръгне с поведение в стил "на си ти куклите, дай си ми парцалките". Това е форум - влизаш и излизаш по желание, баста.

Толкова от мен, повече няма да коментирам каквото и от когото и да се пише по спорната тема в бъдеще - здравият разум изисква все някъде да се тегли чертата.

# 282
Чаят от копър подпомага храносмилането. Но мисля, че в чайовете на Хип има захар - поне в тези за колики. Иво одобрява водата по принцип, но все още не му давам, тъй като още е на няколко мизерни трохи пюре и няма сми. Иначе ако не я харесва, бих процедирала така - разреждам с някакво сокче и давам. Малко сокче, повече водичка.

Театралното кашляне - ооо, колеги, как сте? Иво също кашля така като иска нещо, или просто да ми допстави удоволствие (той мисли, че много се забавлявам, като кашля). Аз веднага го хванах, то просто си личи, но Младен и досега е убеден, че детето е простинало. Вече цял месец сме простудени така  Mr. Green

МТаня, честит 6 месец! Бързо да оздравявате!

Момичета, нека се държим цивилизовано. Не знам за какво е бил спорът и не ме интересува честно казано, но последиците ме засягат. Дея не пише тук от ден или два, с нея сме заедно още от форума искам бебе и това винаги ми е било много приятно - че мога макар и непряко да споделям радостите от това да имаш дете с познат, така както сме споделяли тревогите по забременяването. Когато решавам дали искам да общувам с някой или не, правописът е най-малкото, което ме интересува. Дея, много те моля, не спирай да пишеш.

# 283
Театралното кашляне - ооо, колеги, как сте? Иво също кашля така като иска нещо, или просто да ми допстави удоволствие (той мисли, че много се забавлявам, като кашля). 

Joy Точно както си го описала е и наистина "кашля" по тези причини но аз определено се хванах в началото. Мани-мани, големи маймунки са...

# 284
  • София
Уффффф, стига вече!!!  newsm34  topicclosed

Петък е  smile3558 , пие ми се бира  beer , кой ще опържи картофките?  eat  И цаца обичам! Живея в "Левски" Г! Ако никой не дойде да ми донесе, утре ще се разправяме  Wink

Общи условия

Активация на акаунт