, а болните дано се оправят по-бързо 
Ние сме ОК, вчера ни мериха, теглиха, преслушваха, оглеждаха и.. набодоха, моята героиня писна за момент като и забиха иглата в крачето и след една минута вече пак се хилеше и приказваше на докито. Още си вървим дребни, гърдичките не са настигнали главата нито теглото е удвоено, но сме имали "много хубав вид" и се развиваме добре.
Да ви кажа какво излезе с нашата "кашлица" да знаете да имате едно наум с малките тарикатчета
Нямаше ме на компа един час и сега гледам какво сте писали оттогава. И аз съм изненадана, че Дея нямало да пише - защо? Едва ли е заради спора, чак не мога да повярвам че може да е по такава детинска причина. Постарах се да съм справедлива към двете страни и изказах мнение, което ме въвлече в разправията. Ограничих се с него- казала съм каквото смятам, че е истината, но не се заяждам с никого - показателно е това, че се ограничих с едно изказване. Нямам нищо лично против Дея и в крайна сметка не мисля, че скандалите тук са почнали с мен - много добре си спомням какви кавги се вихреха докато още дори не се бях разписала тук... Всички знаем кои са по-пиперливите, но си ги обичаме така и така. Според мен по-важно е различията да се толерират, и именно поради впечатлението, че един човек е толериран по-малко от друг, се изказах по темата. Ако моето изказване те е обидило, Дея, моля да ме извиниш. Не ми се вярва да лишиш хората които те обичат от присъствието си заради такива смешни поводи обаче, все пак сме големи хора - нали..?
Де да zнам, струва ми се малко преувели4ено, ама zнам ли? Знам само 4е тия раzтворимите не са zа предпо4итане понеже съдържали zахар.
Дори кърмих в 4акалнята, но както и да е. После доки ни отделя то4но 5 минути внимание при което и се подиграваШе с нас, zа дето ходим на плуване. Каzах му как проти4ат ноЩите ни напоследък и как е по4ти само на цица, и той ми каzа 4е не трябвало така, да сме я носили посред ноЩите, и те правили така на времето. И ред такива любеzни иzраzи. 4естно, пове4е няма да стъпя там. За какво да си губим времето и нервите в 4акалнята, zа да не ни обръЩат внимание и ни се подиграват ли? Няма такова неЩо, оЩе пове4е 4е сме на 4астно там. Ааааа много се ядосах
и Ще правим инхалации с фиzиологи4ен раzтвор, даде ми и рецепта zа някакви капки zа носа но те били само zа краен слу4ай, каквото и Ще ре4е това.....

Точно както си го описала е и наистина "кашля" по тези причини но аз определено се хванах в началото. Мани-мани, големи маймунки са...

, пие ми се бира
, кой ще опържи картофките?
И цаца обичам! Живея в "Левски" Г! Ако никой не дойде да ми донесе, утре ще се разправяме