Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 352
  • 310
  •   1
Отговори
# 285
Уффффф, стига вече!!!  newsm34  topicclosed

Петък е  smile3558 , пие ми се бира  beer , кой ще опържи картофките?  eat  И цаца обичам! Живея в "Левски" Г! Ако никой не дойде да ми донесе, утре ще се разправяме  Wink

Ми аз къде мислиш ходя след следобедния сън на Крис?! Laughing -- Сутрин на кафе, вечер сме на бира! Joy Айде наздраве от мен, Ренка! После ще си глътна! Grinning

Много се радвам, че е петък, утре да походим по магазини да оборудваме Крис с нещо по-зимно, че ходи по жилетки и суитчъри. Космонавт или две части? newsm78

# 286
Мисти, аз съм за 2 части, щото може да се правят комбинации с други якета или други гащеризони. Аз държа да е с гащеризон комплекта обаче, за да не остава кръста гол. Удобно е ако има ластичета отдолу гащеризончето, да не зее на краката.

Ренка, за бирата - обърни се към Данчето  Mr. Green

# 287
  • София
На нас ни подариха за погачата един комплект от две части и ще сме с него явно! Кофти е че е от две части - аз на каката съм купувала/ но за по-голяма/ гащеризон с яке, за да пази кръста! така че за догодина ще сме с въпросния комплект, а тази с подарения! Хубавото е,че е с терлички и ръкавички!

# 288
Уф, на мен ръкавиците, шапките и чорапогащите са ми проблем  newsm78 Досега свястна зимна шапка не съм видяла, ръкавици още няма, а чорапогащи не знам какви - всички ми се струват едни такива боцкащи... И ужасно шарени... блааа

В пловдивския Штъркел има много хубави зимни комплекти - шушляково яке от хубав шушляк с гащеризон, масленозелено с бледозелено. Имам една снимка на малкия с гащеризона, ей сега ще я кача, снимките са ми в подписа - вижте там на края.

Готово, на трета страница е.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 18:18 от юл4е

# 289
И Криската говори много смешно. Казва "тата", "дада" и "баба", а като яде "дай-дай" Joy Ама са някви такива несъзнателни, откакто го затормозиха зъбите започна. Първо си мърдаше устата сякаш дъвче дъвка. Като видях това за пръв път си помислих, че има косъм или мъхче в устата и не ще да я затвори. Mr. Green Ама така си и остана и от няколко дни го прави, а от там и като издава звуци, джвакайки направо говори. Laughing

хахаха сладко,ние казваме само "кака"  Mr. Green

не знам какво да ти кажа  newsm78 може би ,че аз съм дете така е нормално е да се обидя и да спра да пиша и не от постинга на чаената,ние с нея винаги сме се сдърпвали,а от твоят има неща с които ме обидиха,факт е че съм дете на 21 год. съм ако по това съдиш-така е,спорила съм  със хора от както съм била бременна -такава съм много от момичетата ме приемат,изказвала съм се по пиперливо -така е ,но аз съм такъв характер,паля бързо и ми минава много бързо.Може и грешката да е в мен и със сигурност имам поне половината вина,но много от твоите думи ме обидиха,ти така ме категоризираш че сякаш ме познаваш лично и изцяло-нито "ощипана госпожица ",нито съм от човек ,който не приема забележки по негов адрес
Поздрави-приятно ми е да чета инфото което даваш и съвети

Ох, не ми се ще да визмам страна по спора, защото предния път бях неправилно разбрана! Познавам Атги лично и съм сигурна, че не имала лоши мисли, а за начина - е по-рязка си е! Факт! Дея, моля те и аз, влизай!
Е, докато го пишех тоя постинг колко грешки направих!

аз и не искам Вени да взимаш страна и не затова е спора,общо взето не беше и в началото спор,но факт е ,че се превърна в нещо такова.бъди каквато си аз те уважавам затова   bouquet

Момичета, нека се държим цивилизовано. Не знам за какво е бил спорът и не ме интересува честно казано, но последиците ме засягат. Дея не пише тук от ден или два, с нея сме заедно още от форума искам бебе и това винаги ми е било много приятно - че мога макар и непряко да споделям радостите от това да имаш дете с познат, така както сме споделяли тревогите по забременяването. Когато решавам дали искам да общувам с някой или не, правописът е най-малкото, което ме интересува. Дея, много те моля, не спирай да пишеш.

Благодаря ти само за едно-че си тук във вече родили мами заедно   bouquet факт е,че се познаваме отдавна с теб и знаеш какъв човек съм.

И накрая искам да ви кажа/пиша с никого не искам и не съм имала умисъл да обидя или на нараня,приятно ми е да ви чета и да пиша,но не съм от "мълчаливите" и предполагам сте го забелязали

Деичка точно заради спора не иска да пише и не заради конкретния спор, а мисля, че разбирате добре /дано не ми се разсърди, че пиша от нейно име в момента, но го правя, защото много си я обичам и искам пак да е сред нас Hug/. Миличка, помниш ли като ме насърчи да не спирам да пиша тук, заради тези "караници" / и аз не знам как да ги нарека/ още в началото на бременността, аз те послушах и не съжалявам, намерих разкошни хора тук, така че и ти ме послушай сега   bouquet Hug[/color]

не се притеснявай -няма да се разсърдя,но не трябваше,щях да пиша като ми мине и позабравя  Rolling Eyes
Целувам ви  Heart Eyes

Здравейте и от нас.
Днеска пак бях на зъболекар, но привършвам.
Времето е гадно , и ме изнервя нещо.
Деичка аз ще ти разсърдя ако не влизаш да пишеш, нали знаеш колко си те обичам Hug

Знам,че ме обичаш,ама разсърдиш ли се ей този път идвам вече до С-я  Mr. Green

Сега като оставим всичко на страна да питам-давайте съвет какво да правя малката изпада в адско пищене оставя ли я на баба й,баща й и да ме няма,не знам иска постоянно да е залепена за мен-помагайте  Confused

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 19:42 от Дея

# 290
Не мога да ти помогна Дея, Кристиан е същия, поради факта, че е свикнал само с мен и само аз го гледам. Айде и с баща си е свикнал, но за няколко часа беше оставен на майка ми и се беше захласнал от рев. Дойдохме си по най-бързия начин и като го гушнах веднага спря. Confused Повечето са така с майките си Confused

# 291
Дея, радвам се че се върна.  Hug

# 292
  • София
Ох, много е гадно това с привързването, но е погрешно да престанеш да го оставяш, а по-скоро твърдо и усмихнато да казваш "чао" като излизаши да не обръщаш, колкото и да ти е свито под лъжичката! Накрая се научават, че мама винаги се връща, пък и надявам се, че не пищи през цялото време!
Радвам се, че ме разбираш, Дея!

# 293
  • София
Ама момичета, наистина ли има пюре от тиквички с картоф на Хип???? Никога не съм срещала такова. Хем живея до "Штъркел"-а, а там имат всичките им пюрета.  newsm78

И аз не знам какво се прави в случая с ревящите от "други" бебета. И Соня така плачеше от свекърва ми, но сега не плаче от нея. не че е свикнала с нея, защото и ние основно сами се гледаме. Аз мисля, че децата са на периоди и след време може да им мине тоя рев. Но във всички случай повечко социализация с близките роднини трябва да има.

въпрос: как се промениха акитата на бебоците след захранването? Соня ака всеки ден вече, но ака едни пластелинчета, които са с всички цветове на дъгата. А понякога са само в зелено, пък АМ-а ни е Аптамил Rolling Eyes

# 294
Дея, и аз много се радвам, че се "върна"! HugИ добре че е така, че иначе и аз щях да дръпна един монолог Laughing
Само отбелязвам и затварям темата, обръщам се към "страничният наблюдател" Мисти, нека не забравя тя как се е отнасяла със съфорумки и да не "съветва" кой как да се държи, защото е явно че всеки греши Wink

# 295
Ама момичета, наистина ли има пюре от тиквички с картоф на Хип????

Да, дори днес дадох точно такова пюре, беше много гъсто и не беше прието с адмирации Rolling EyesУтре ще го разреждам, но не мосля че от гъстотата е проблема, а от вкуса на тиквичката, и други майки споделиха, че децата им се мръщят.
...ака едни пластелинчета, които са с всички цветове на дъгата. А понякога са само в зелено, пък АМ-а ни е Аптамил Rolling Eyes
Едни към едно с нашето положение, АМ е същото, изпражненията-също Thinking

Дея, и аз напоследък констатирам по-голяма привързаност към мен, не иска друг да го хранибаш сега, когато това вече е възможно Confused, да го приспива, дори и баща му.Това съвсем ме измъчва, впредвид това, че скоро ще се наложи да се разделим за кратко Cry

Абе момичета, помогнете ми, че явно доста съм се сдухала.Днес реших да купя каша, взех млечна на Хумана, като си мисля че е с АМ, а тя била с прясно мляко ShockedИ сега съм шах, има ли каши с АМ или всичко са с краве мляко?И ако има на коя фирма са?

# 296
Рени79, и аз за същото щях да питам. На Вени пък акитата почти не са се променили и  в тях няма парченца в цвета на храната, което ме кара да си мисля, че усвоява доста добре и явно наистина е била готова за захранване. Все пак още не съм дала морков, а той май най-много оцветявал. А и не съм заместила цяло хранене още, количествата ни са малки.

За плача при раздялата с мама - още не сме били в такава ситуация, но съм чела като Вени че трябва да се каже спокойно и накратко довиждане, всеки път с един и същ ритуал, и да не се проточва много, и така детето ще свикне с процедурата и ще знае че мама се връща после. А на доста места пише, че на тази възраст тепърва бебетата схващат идеята, че предметът продължава да съществува след като изчезне от полезрението им (падналата на пода играчка не се е изпарила, мама не е изчезнала през вратата завинаги). Пише, че за да схванат бебоците по-бързо тази идея, е полезно да се играе на криеница - скриваш предмет и пак им го показваш, и така много пъти, докато почнат сами да го търсят. Това не е много бързо решение на проблема с плача, но детските психолози твърдят че в дългосрочен план наистина помага  Confused. Не сме пробвали, не знам.

# 297
Ох сега ще ви кажа какъв е случаят при нас  Tired
Значи изключено е да я оставя на някой за 5 мин и да ме няма,като тръгвам нищо ,но след малко веднага се звъни и ме викат/оня ден случка със баба ми/ д аидвам отива ,а тя пиши,не реве ,а направо пищи взимам я и млъква  Confused
Днес случика-имам работа в данъчното и ги оставям с баща й да ме чакат в колата,но уви след 10 мин. ми взъни да идвам ,че неможе да я успокои толкова пищи ,че се захласва  Tired .Взимам я и млъква-понечва баща и да я вземе тц пак рев и така по цял ден,може да я вземе някой ,но или да ме вижда или да ме чува  Tired
Незнам какво да правя  Confused .... много е трудно така уви,свекърва ми неще и да и я оставям защото я е страх много от последният път като пищя цял половин час Tired

Мамо меца ще пробваме това с играчката  Peace

# 298
  • София
Рени, провери в Малечко го има това пюре!
Дея, дано да стане новера с кпиеницата - май и аз ще пробвам вече тая игра! Вчера бяхме на РД с Лора и Мати беше с майка! бил много послушен, спинкал / навън в количсата/ и папкал, нямало проблеми! Но ноща спа много неспокойно и макар че нослето му да сумтеше и може да е било от това, все се чудя дали като се събуди с рев в 10 не беше сънувал как Мама я няма?!

# 299
Ужасно звучи наистина и ви съчувствам, и на теб, и на бебка, и на роднините...  Sad обаче нищо друго не ми идва на ум... сигурна съм, че всичко от типа "да се грижи и някой друг за бебка докато си там, да свиква тя с други хора" и прочие работи сте опитвали. Освен да ти пожелая късмет... Rolling Eyes

А иначе, Вени, и аз си мисля тези неща след като съм я оставяла - факт е че винаги е по-неспокойна после и се "вкопчва" в мен за известно време.

Общи условия

Активация на акаунт