💄Новите ни козметични похождения - 91

• 83 620
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Малко почистващи продукти за лице

# 241
  • София
Напоследък се преориентирах към продукти, които са малко по-висок клас от дрогерийните. Някои, от последните ми покупки са:
Всички парфюми са ми blind buy Grinning къде успешни, къде не толкова...

Друго нещо, което много харесвам са сенките. Тези на Сигма са разкош - много маслени и пигментирани, жалко, че е лимитка. Даже два броя от нея взех, просто не успях да устоя.. и към тях има и четка, която им е най-харесваната общо взето, само дръжката и е в лимитиран дизайн. Сенките на Smashbox също са хубави, като мини палитрата има разкошни дуохромни цветове и като цяло е по-нестандартна. Така или иначе имам твърде много ежедневни цветове, исках нещо различно.

Последната снимка е от моето ревю на палитрата: http://tonisbeautynook.blogspot.com/2020/12/sigma-beauty-rendezv … ette-limited.html
На MAC - LaissezFaire

Ох, още нови покупки имам ама поста стана дълъг. А и не съм сигурна как да оразмерявам (намалявам в случая) снимките. Моля да ме извините Grinning

# 242
# 243
# 244
# 245
  • в Кошера
Едни звънливи виолетки Purple Heart

# 246
# 247
# 248
# 249
  • Варна
Моите продукти на ТО, поръчани на 30.12. днес пристигнаха от Англия Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart

# 250
Подарък коледен сет на Bath and Body works - душ гел,крем за тяло и ексфолиант за тяло.Силна,химична миризма и ми напомни защо не харесвам/не ползвам марката.

# 251
  • Някъде там
Подновени. Всичките са ми много любими.

# 252

Откакто спрях предубедено да подминавам Clarins, марката стана една от любимите ми и имам широка гама техни продукти. Не съм ползвала досега този крем за шия и деколте, купих го онлайн.

# 253
# 254
Сега го поръчах. Нямам търпение да дойде.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт